Národní střelecké centrum

Klicky

Příspěvek#286 » pon 28. črc 2025, 00:40

Tak hlavně ono Motoristi sobě, je rebrandovaná strana pana Matějky. Někdy před deseti lety "referendum o Evropské unii" a poté strana nezávislosti nebo tak něco.

Macinka chtěl založit stranu a Matějka ji už měl. Nekoukal jsem jestl Matějka u motoristů přímo nějak ofiko figuruje, ale je v zákulisí. Myslím, že při troše bádání jsou tyhle informace i veřejně dostupné. Já to mám od lidí ze svobodných z doby kdy vedli s Motoristy námluvy jak do Europarlamentu tak do parlamentu ČR.

Sobiho - Sleduju Matějku na fb dlouho a ano je mnohem aktivnější co se komentování politiky týká, jede takovou neofiko kampaň pro Motoristy, teď jim tam vychvaloval program do nebes. Bylo to dlouhý nečetl jsem to celý.

DesertEagle

Příspěvek#287 » pon 28. črc 2025, 10:14

Hmm tohle je otázka. Osobně si myslím, že Matějka je pouze nečí figurka, ale můžu se mýlit, protože tyhle sračky aktivne nesleduju.

CzechJoker

Příspěvek#288 » pon 28. črc 2025, 10:47

Matějka měl hnutí Strana nezávislosti České republiky, později přejmenované na Strana nezávislosti České republiky, to šlo do likvidace a Macinka to převzal. Asi jako když Andrej koupil značku ANO, jednodušší je převzít značku a přejmenovat, než to zakládat na zeleném loukovi.
Viz: https://aplikace.mv.gov.cz/seznam-polit ... =501&typ=0

Klicky

Příspěvek#289 » pon 28. črc 2025, 11:17

DesertEagle píše:Hmm tohle je otázka. Osobně si myslím, že Matějka je pouze nečí figurka, ale můžu se mýlit, protože tyhle sračky aktivne nesleduju.

Bez pochyby, jen nechápu kdo a proč tohohle zoufalce sponzoruje.

Zpět na