Puškař - Praha - Doporučení - Reference

Knutt

Příspěvek#1 » čtv 16. úno 2012, 07:44

Dobrý den,
potřeboval bych doporučit, nějakého puškaře / zbrojíře někde v Praze nebo v okolí.
Nemohli byste mi někdo poradit?

Jaké s ním máte zkušenosti atd.

Díky za tip.

BusDriver

Příspěvek#2 » čtv 23. úno 2012, 10:10

Stačí se podívat
viewtopic.php?f=9&t=37

Popravdě v Praze je pouze Novotný. Práci dělá dobře a skvělý přístup, ale řekl bych, že trošku hřeší na to, že je jediný. Nechá si zaplatit i práci, která není zrovna nutná, nebo si započítá ranec za zprostředkování. (vlastní zkušenost) Holt je to business a vydělávat se musí. Takže pokud do toho člověk trochu vidí a ohlídá si to, tak žádný problém.

Návštěvník

Příspěvek#3 » čtv 25. úno 2016, 23:42

No já a mnoho jiných tak skvělou zkušenost nemáme, minimálně mladý má tendence práci odrbat. 2x nebyl sto opravit spoušťák na jedné flintě a druhý (naštěstí vratně) zdrbal odstraněním zásobníkové pojistky, aniž by vzniklou vůli vypodložkoval. Never more.
Na druhou stranu na malé rychlé věci typu nasadit mířidla jsou ok.

Čop

Příspěvek#4 » pon 16. kvě 2016, 19:14

Dnes návštěva u Novotných. Výborný přístup, rychlá a precizní práce, velmi příjemná cena. Rád se sem vrátím, protože jsem se po dlouhé době cítil jako zákazník a ne někdo, kdo je ruší.

Har.Megido

Příspěvek#5 » pon 16. kvě 2016, 20:33

Já u Novotného teď měl dvě zbraně v opravě. Vše v pořádku, nemám co vytknout, cena přijatelná, jen se mi z nich nepodařilo vypáčit, co mazlíkům vlastně bylo. :-) Ale teď fungují bez chyb, takže to vlastně ani vědět nemusím.

Octopuss

Příspěvek#6 » čtv 16. čer 2016, 17:06

Tip na někoho, kdo by se mi podíval na spoušť u 1911, za rozumnou cenu?

Zpět na