9mm Luger a D032 (no.2)
- Dr.eddie
Příspěvek#16 » pon 28. dub 2014, 19:58
V dobach, kdy jsem zacinal prebijet a teprve jsem se hledal se mi pod ruku dostala kombinace D036 a Limit CuZn10. TRAGEDIE!!!
Prach neshorel vsechen a z kuli taky v kveru zustavalo dost bordelu (plast je valcovanej bimetal a z ty vrchni vrstvicky se loupaly mosazne supinky).
Co jsem dostal do ruky D032 nemam potrebu hledat jinde. Hori hezky, davkuje se relativne malo (tedy levny) a narozdil od S011 mi ani tak nesmrdi.
Kvuli tomu ale nepisu. Zkusenosti teprve sbiram a to je i duvodem tohoto postu. Prosim zkusenejsi (pripadne softwarove vybavenejsi) o radu:
Jake jsou spravne parametry pro D032 pod 160gr. teflon? Myslim navazku typ-max, delku, pripadne nejake dalsi rady, poznatky.
Diky Eddie
Edit: Nevim jestli je to dulezity, ale jsou to RNFB a strilim z GP K100 (108mm lauf)
Prach neshorel vsechen a z kuli taky v kveru zustavalo dost bordelu (plast je valcovanej bimetal a z ty vrchni vrstvicky se loupaly mosazne supinky).
Co jsem dostal do ruky D032 nemam potrebu hledat jinde. Hori hezky, davkuje se relativne malo (tedy levny) a narozdil od S011 mi ani tak nesmrdi.
Kvuli tomu ale nepisu. Zkusenosti teprve sbiram a to je i duvodem tohoto postu. Prosim zkusenejsi (pripadne softwarove vybavenejsi) o radu:
Jake jsou spravne parametry pro D032 pod 160gr. teflon? Myslim navazku typ-max, delku, pripadne nejake dalsi rady, poznatky.
Diky Eddie
Edit: Nevim jestli je to dulezity, ale jsou to RNFB a strilim z GP K100 (108mm lauf)
- johnnyjak
Příspěvek#18 » ned 14. čer 2015, 17:53
Vyzkoušené to nemám, ale podle QL je maximum 4.4grs D032 pod S&B 115grs FMJ střelu, OAL=29.7mm, 2344 BARů, nicméně stačí náboj zkrátit o pár desetin a tlak leze rychle nahoru... (podle mě je malý rozdíl v maximální navážce způsobený tím, že se 115gr střelou nemáš o moc větší spalovací prostor oproti 124gr).
Osobně si s rychlými prachy raději nechávám větší rezervu a na výkon vezmu D036
.
Osobně si s rychlými prachy raději nechávám větší rezervu a na výkon vezmu D036

- Chip
Příspěvek#20 » pon 15. čer 2015, 16:34
Proboha proč? Zatěžuješ zbytečně konstrukci zbraně, klouby a cpeš zbytečně penize do prachu. Když stavím náboj, sypu tam jen tolik prachu aby spolehlivě přebil, plnil faktorový pozadavek na IPSC a shazoval spolehlivě poppery. Mimo to hledím jen na finanční uspory... 

- Xerxes
- Petzold
Příspěvek#29 » čtv 22. zář 2016, 08:43
Pro začátečníky celkem záslužná práce.
Chybí tam typ zápalky, což je celkem důležité. Bez vyplněných úsťových rychlostí, případně faktoru to ale nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hodnocení typu: "fajn rána", "nepovedená laborace", "dobrý soustřel" ...je jako hodnotit umělecký dojem při krasobruslení.
Chybí tam typ zápalky, což je celkem důležité. Bez vyplněných úsťových rychlostí, případně faktoru to ale nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hodnocení typu: "fajn rána", "nepovedená laborace", "dobrý soustřel" ...je jako hodnotit umělecký dojem při krasobruslení.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí