Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.

kubajzs

Příspěvek#661 » čtv 10. dub 2014, 14:04

Ahoj,

Prosil bych Vás o radu a doporučení. Pročítal jsem tady fórum ale chtěl bych se zeptat aktuálně. Uvažuji o koupi pistole. Chtěl bych se zeptat jestli máte ti na levný trezor pro jednu krátkou zbrǎ plus néjaké střelivo za velmi rozumnou cenu. Díky

fixfokus

Příspěvek#662 » čtv 10. dub 2014, 14:29

Mám trezor Mini 4 od safetronics na 4 krátké, s certifikací 15 RU + zámek tř. A. Cena kolem 4000. Z mé strany spokojenost (akorát už by se hodil větší :-) ).

Jinak pročti forum, je toho tu dost.

Mirasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#663 » čtv 10. dub 2014, 14:40

Ahoj tak jak říká fixfokus Mini 4 je hezká jinak nejlevnější s certifikátem je řada ZSL - http://www.adsafe.cz/hledej/?q=zsl

fixfokus

Příspěvek#664 » čtv 10. dub 2014, 18:12

Kubajsz: Jen humorná historka: Když jsem ho kupoval, prodavač mi říkal, abych si koupil radši větší. Když jsem oponoval, že víc než 1-2 zbraně neplánuju a nemá smysl kupovat něco většího za víc peněz, odpověděl "Jo, takovejch už tady bylo, co chtěli jenom malej a za rok tu byli pro větší". Myslel jsem si, jasně, dobrej obchodník chce prodat, ale já fakt větší nepotřebuju. No, rok se s rokem sešel, a pomalu pokukuju po větším... :mrgreen:
Takže drobná rada: Kup si radši větší, pořád je to levnější, než kupovat dva.

Shras

Příspěvek#665 » čtv 10. dub 2014, 18:27

Kód: Vybrat vše

http://www.hura-nabytek.cz/skrin-na-zbrane-gun-5m/
proc to nebrat? .. priznavam se ze cena mne laka.

Mirasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#666 » čtv 10. dub 2014, 18:46

Protože te to plíšek :) můžeš je najít v Hornbachu a já ho tam nafotím a pošlu sem :) je to fakt sranda skříň taky jsem prodal dva než jsem jej rozbalil a kouknul na to co je to zač :)

fíša

Příspěvek#667 » čtv 10. dub 2014, 20:13

Už jen váha trezoru o něčem vypovídá. Ale ty z Hornbachu, jsou opravdu k ničemu. Pravděpodobně je podle jiných než našich norem, takže český certifikát ti na to nikdo nevystaví. Připomínalo mi to šatní skříňku v práci, s lepším zámkem :D

fixfokus

Příspěvek#668 » čtv 10. dub 2014, 20:24

Taky to žádný certifikát nemá, v odkazu se přímo píše "vyhovuje pro 2 zbraně", tedy kouzelná větička o vhodném zabezpečení. Ale tohle opravdu moc vhodné zabezpečení není :lol:

DanielX

Příspěvek#669 » čtv 10. dub 2014, 20:51

Tu plechovou skříňna pět dlouhých mám nevyužitou, kdyby měl někdo zájem, tak za dvojku se ji zbavím. Je to jen skříň, ale pro zamknutí je celkem ok. Trezor to ale není i když bude odolnější než dřevotřísková skříňka :-)

fíša

Příspěvek#670 » čtv 10. dub 2014, 20:56

Kdybych měl ještě maličký dětičky, koupil bych jim to na kapslíkovky :D
Aby se naučili zacházet se "" ZBRANĚMI ""

Mirasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#671 » pát 11. dub 2014, 10:40

Tak a já jedu do Hornbachu koupím GUN 5 , natočím video jak a čím ji otevřu. Věřím, že to zvládné otvírák na konzervy !!!

Za tu prdel mi to stojí :)

Myslím, že to bude naučné video jak připravit zbraně na místo zloději se slovy "tak tady mám zbraně vem si je :)"

Splnil jsem zákon byly jen dvě tak a víc mě nezajímá :) Rád chodím na policii dávám otisky a vysvětluji, že tu násilnou trestnou činnost jsem nepáchal já, protože mi zbraně ukradli. No a pro policii jste i tak první pdezdřelá osoba a to proto, že jak může policie vědět, že jste nenáhlasil krádež a nemáte je :)

Nehledě na to, že se do te skříňky dostane 12ti leté dítě a to taky udělám natočím mého syna, jak ji vyloupne šroubovákem :)))

Shras

Příspěvek#672 » pát 11. dub 2014, 18:12

ted budu mit vycitky. :) ale zase budu rad pokud se lidi co budou mit podobnej blbej napad pouci predem :)
jinak gunvalut box splnuje nalezitosti? nebo to je jen draha krabice na zbran? diky

Mirasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#673 » pát 11. dub 2014, 19:18

Jak jsem slíbil, tak jsem zašel do Hornbachu GUN 5 mi neprodali a tak jej vezmu rovnou od dodavatele abych dodržel slib že ji zničím a pokusím se otevřít otvírákem :)

Napadlo mě že udělam bojovku dětem na dětském dnu zavřu do ni bombony a pustím na GUN 5 tlupu dětí :) a vše natočím pro ty co v tom chtějí mít zbraně.

Tak jsem Vám to aspoň nafotil jak to vypadá v Hornbachu :) všimněte si jak se plech lehce ohýbá !!! není to ani síla plechu co bývá na takových těch skříních v šatnách. Na bazéně, nebo ve fitku by jste si do toho věci nedali a chcete v tom nít zbraně ?

Jinak je i vrchol, že to má držáky na pět zbraní !!!! Kdo mi pošle video jak zničil GUN 5 tomu dám slevu 10% na opravdový trezor. Takové šrotovné na GUN 5
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Shras

Příspěvek#674 » pát 11. dub 2014, 19:30

diky .. to si vazne delaji.... sem se ted koukl o kolik je to drasi nez satni skrin ..a vazne jsem netusil ze satni skriky sou tak drahy. kdyz dam zbran mezi nevyprane ponozky bude lepe chranena :)

fíša

Příspěvek#675 » pát 11. dub 2014, 21:30

Mirasis
Jo jo a vo tom to je.
Skutečnost je opravdu krutá pro majitele tédle " PLECHOVKY "
A hlavně mě zaujal ten zámek ( VLOŽKA ) na schránce určené pro náboje, je to obyč lamelový co se dává do poštovních schránek :D
Taky jsem se podíval na katalogové údaje, co maj na nějakém obchodě, váha trezoru je 16 kg takže 16 kg trezor na dlouhé zbraně?????? To je nádhernej nesmysl. Čerpal jsem tady :
http://www.ok-produkt.cz/bezpecnostni-s ... 5/d-69114/

Zajímavé ( vyjmul jsem to z textu ):
Při posuzování shody bylo použito: Zákon č. 119/2002 Sb z 8.3.2002 a Nařízení vlády č. 338/2002 Sb z 26.6.2002. V GUN-5 (10 odporových jednotek) je možno uschovat již zmíněných 5 dlouhých zbraní, přičemž platí pravidlo platí viz výše.

Viz víše se ale píše totok:
Pro tuto schránku na zbraně je stanoveno, že při přechovávání dlouhých zbraní do počtu 2 ks nebo do 500 ks nábojů

Každý ať si udělá úsudek sám, popřípadě podrobně prostuduje odkaz :D

Zpět na