LOS - Praha a okolí

Moderátor: LOS vedení

Pavel_87

Příspěvek#1 » stř 30. zář 2015, 09:07

Zdravím,
rád bych začal s LOSem. A tedy nejprve bych se rád zúčastnil nějakých drilů a LOSíků. Jsem z Prahy a bohužel se mi nedaří najít v Praze a okolí nějakou podobnou akci nebo sdružení. Poradíte někdo, kam se vrtnout? Předem díky.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » stř 30. zář 2015, 09:29

Já už dvakrát z Prahy sedl na vlak a jel do Brna na drill do Trigger Servicu na otočku. Asi nejlepší příprava podle mě :-). Teď o víkendu byl ve Spáleném Poříčí Losík. Cokoliv blíž, než Ostrava, je přijatelné :D, i když tam taky hezky jezdí vlak docela za rozumné peníze. Přímo v Praze se nic nepořádá, pokud vím, takže je potřeba cestovat. Všechny LOSíky a LOSy, včetně drillů najdeš tu: http://los.zbranekvalitne.cz, stačí si vybrat :-).

fixfokus

Příspěvek#3 » stř 30. zář 2015, 09:50

Párkrát se pořádal LOSík na Čestlicích, to je okraj Prahy (hned u D1). Před vánoci bývá na Květnici akce "Ples v Opeře", to je IMHO velmi vhodná akce pro vstup do LOSí komunity. A jinak v Čelákovicích se pořádají (velmi oblíbené!) LOSy pravidelně, není to sice Praha, ale pořád je to o dost blíž, než Brno :-)

Pavel_87

Příspěvek#4 » stř 30. zář 2015, 09:59

Čelákovice by byli super, mrknu nato. Na ten odkaz už jsem koukal ale ty drily a Losíky tam jsou jen v Brně (teda aspoň teď). Nebo se mnou můžete teď o víkendu někdo zajet na Kladno :-)

Carloss

Příspěvek#5 » stř 30. zář 2015, 10:06

Já jsem se na jeden LOS zajel kouknout a na následujícím jsem startoval. Není v tom velký problém... Jen to chce klid a poslouchat. Klidně se zeptat, vč. rozhodčích rádi poradí... :-)

Serz

Příspěvek#6 » stř 30. zář 2015, 10:34

LOSik v Brne je pomerne daleko na tech par situaci, ale na vyzkouseni je super

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#7 » stř 30. zář 2015, 19:39

Do konce roku (cca polovina listopadu) by ještě jeden Losík nebo podobné cvičení mohlo v Čelákovicích proběhnout. Byl by zájem?

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » stř 30. zář 2015, 20:19

Myslím, že o zájmu o Čelákovice nemůže být pochyb :-) Za mě rozhodně ano!

Pavel_87

Příspěvek#9 » stř 30. zář 2015, 20:50

Za mě také na 100% ano.

mph1

Příspěvek#10 » čtv 1. říj 2015, 08:54

Jako cerstvy cekatel na ZP bych se rad prijel do Celakovic 17.10. podivat. Mam tedy par otazek za "navstevniky":
- muze se prijet podivat kdokoliv?
- plati se vstupne? Kolik stoji?
- muzeme s sebou vzit deti (3 a 12 let)?
- uvidime vubec neco?
ZP bych mel mit za 3 tydny, zbran doufam v teze dobe (Walther P22Q). Jednou bych se chtel LOSu zucastnit i jako "strelec". Za odpovedi diky.

Carloss

Příspěvek#11 » čtv 1. říj 2015, 09:03

Ahoj...

- ano
- nic
- ano, ale je třeba se jim věnovat, pečovat rovněž o jejich ochranu (sluchu, zraku) a bezpečnost, a to i svou
- ano, taky nikde není napsáno, že tam musíte strávit celý den, jako závodníci

Prcek

Příspěvek#12 » úte 6. říj 2015, 15:13

Jak psal Carloss, fakt stačí přijít a střílet, pokud máš i jen soukromě nacvičenou základní manipulaci, udělal jsem to stejně letos na jaře. Pravda, ZP mám roky, střílím pravidelně v Praze a okolí a kdysi jsem si zaplatil pár kurzů obranné střelby. Ty mi pravda daly víc, než pobyt na střelnici sám se sebou ;-)

ataman62

Příspěvek#13 » úte 6. říj 2015, 22:16

O cvičení v Čelákovicích mám také zájem. Nešlo by něco takového udělat i pro broknu?

vlasten

Příspěvek#14 » pát 9. říj 2015, 15:56

Existuje i LOSik pro brokovnici. Jednou uz jsme ho zkusmo delali jednou nebo dvakrat zaroven s LOSikem na kratkou. Ale ze by se prihlasilo nejak moc lidi? To ne. Spis ti, co prijeli na kratkou tak si to zkusili kdyz jsem jim pujcil svou broknu a prodal naboje. :-( Ale treba je cas zkusit to znovu. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mph1

Příspěvek#15 » úte 20. říj 2015, 04:37

Byli jsme se podivat v Celakovicich, zatim jen podivat.
Byl to vyborny zazitek, stravili jsme tam cca 2 hodiny, bohuzel bez kluka, ktery 2 dny predtim lehnul s anginou. Ale soutez super, situace byly i celkem vtipne, takze spokojenost a diky vsem.

Zpět na