Učebnice ZP

Matt_Aero

Příspěvek#1 » pon 7. dub 2014, 22:48

Zdravím, prosím vás o radu, máte někdo nějaké zkušenosti s učebnicí:

Zbrojní průkaz - 3. aktualizované vydání
Nakladatel: Leges
Autor: Jiří Záruba
Rok vydání: 2013

Jde mi hlavně o aktuálnost a praktičnost pro teoretickou zkoušku ZP. Díky za Info. M.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LRRTM1

Příspěvek#2 » úte 8. dub 2014, 07:18

Neznám nic praktičtějšího, než to, co je tady na ZbraněKvalitně. :idea:

fixfokus

Příspěvek#3 » úte 8. dub 2014, 09:10

Jestli máš možnost si ji půjčit, tak to zkus. Já se bez ní obešel, stačil mi tento web - trénink testových otázek a testy nanečisto.

robokop

Příspěvek#4 » úte 8. dub 2014, 11:04

Já udělal testy na plný počet, což se nechlubím, jen vzdávám hold zdejšímu webu, neboť jsem čerpal pouze z něj a nevyhazoval peníze za žádnou učebnici.
1. Pročetl jsem zajímavosti na fóru. I z diskusí jsem pochytil různé věci, jako platnost nákupního povolení, kategorie ZP, problematiku přebíjení, typy trezorů, atd... a hlavně mě to zajímalo a bavilo.
2. Vytiskl jsem si Zákon o zbraních a střelivu a pozorně přečetl. Další legislativu jen v rychlosti přečetl bez tisku, je tady taky.
3. Vytiskl jsem si testové otázky s odpověďmi a všech 500 poctivě přečetl (za celou dobu přípravy dvakrát).
4. Trénoval jsem testové otázky a trénoval a trénoval a .......... to zabralo 90% času celé přípravy.

Čili bez učebnice.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » úte 8. dub 2014, 16:11

Já jsem se taky učil otázky tady na webu. Pak jsem taky investoval těch pár korun za tu aplikaci, která je pro Android. Tak mám zákon i související vyhlášky pořád s sebou a můžu se podívat, když si něčím nejsem jistej (třeba v "odborných" diskuzích :D )

Levit

Příspěvek#6 » čtv 10. dub 2014, 07:39

Knihu jsem koupil než jsem našel tyhle stránky a aplikaci na Android. Do knihy jsem se ani nepodíval:-)

naexx

Příspěvek#7 » stř 16. dub 2014, 21:02

Ucebnici mam, pred 3/4 rokem ,kdy jsem se z ni ucil, byla aktualni (takze by mela byt i ted).
2x jsem ji pozorne precetl a pote otazky + teorie zbrani a munice zde na techto strankach (diky autorum :) ) a nebyl problem. pro ty kdo maji radi papirovou formu cteni muzu doporucit.

Matt_Aero

Příspěvek#8 » sob 19. dub 2014, 11:47

Díky moc za vaše zkušenosti, kombinuju nakonec učebnici a zdejší web. Uvidíme jak se to příští středu povede :)

Mobster

Příspěvek#9 » sob 19. dub 2014, 13:16

Tak hodně štěstí příští středu! :)

Zpět na