Nákupní povolení
- franta599
Příspěvek#331 » úte 12. srp 2014, 09:43
Biermann píše:No že se u A, B, E zkouška řídí Ečkem. Není úplně pravda. Resp. platí to jen pro teorii. Na praxi je pak potřeba kvůli B umět i dlouhé, což u samotného E není potřeba. Nicméně souhlasím, že nejlepší si udělat najednou A,B,E.
pokud človeka neštve každych 5let davat zdravotni tak je podle me lepsi udelat si vše nikdy človek nevi kdy se mu to bude hodit kort když na C neni potreba listek a na D stači každych 5 let a ne 30 mesicu
-
david54321 - Příspěvky: 5
- david54321
Příspěvek#332 » úte 12. srp 2014, 09:52
No jo, ale to je až teď.. prostě fajn by bylo, kdyby pro rozšíření ZP do budoucna stačil již jen dokup skupin, zvlášť když je E-čko... hotové. Dokup třeba sběratele A. Pro ty, kdo se při konání zkoušky nerozhodli pro všechny skupiny, vždyť o nic nejde
a bylo by to pro všechny jednodušší, když už ty změny...

- Biermann
Příspěvek#335 » stř 13. srp 2014, 14:40
Asi by to chtělo upřesnit jaké to jsou brokovnice. Ale jelikož předpokládám, že je to po dědovi myslivci, tak bych to taky viděl na C a stačilo by ohlášení. Případy kdy by ti to spadlo do B a potřeboval bys i NP vyjmenovává zákon, u tebe asi leda že by to byly samonabíječky, opakovačky s velkým počtem nábojů nebo by měly příliš malou délku ať už celkovou nebo délku hlavně.
- Shras
Příspěvek#337 » stř 13. srp 2014, 18:41
nehodou nekdo netusi.
pokud dam nekomu plnou moc(matka, otec) muze mi vyzvednout prukaz zbrane?
jesten ekdo tu rikal neco o datove schrance. posilase datovkou jen zadost nebo je tam i zasilani povoleni,
jsem z prahy takze nakup zbrane mam na mesic a sefova nas nechce ani poustet na obed, natoz...
pokud dam nekomu plnou moc(matka, otec) muze mi vyzvednout prukaz zbrane?
jesten ekdo tu rikal neco o datove schrance. posilase datovkou jen zadost nebo je tam i zasilani povoleni,
jsem z prahy takze nakup zbrane mam na mesic a sefova nas nechce ani poustet na obed, natoz...
- wladoo
- sided
Příspěvek#339 » stř 13. srp 2014, 22:44
Dneska jsem byl v Praze Na Sdružení, přede mnou byl pán a řešil vyzvednutí PZ pro invalidního kamaráda který seděl v autě někde na ulici (přístup je tam fakt strašnej), vyřešila to plná moc psaná rukou na kusu papíru. Ale nevím nakolik to byla rutina a nakolik osobní iniciativa paní za přepážkou (jedna z těch hodně ochotných, bez ironie).
- Warri
Příspěvek#341 » pát 29. srp 2014, 17:30
Tak jsem dnes byl ve Střeleckém servisu pro svoji první zbraň.Samozřejmě jsem byl pořádně natěšen 
Pán mi normalně vyndal domluvené PPQ vše v pořádku..
Pak mě ale upozornili že měli poslední dobou parkrat problem s nakupkama, respektive problém byl na straně PČR, která nebyla schopna zaevidovat nákupku do toho novýho systému.(asi počítaj že si lidi nic kupovat nebudou)
Takže při mé smůle to padlo i na mě.... Samozřejmě jsem byl naštvaný, ale co nadělám. Snadžil jsem se jim několikrat dovolat (vím že mají jen v Po a St), samozřejmě marně... Takže doufám že v pondělí bude stačit zavolat a vyřidit to po telefonu a pak rovnou zpátky nakupovat :/
Měl někdo podobny problem?

Pán mi normalně vyndal domluvené PPQ vše v pořádku..
Pak mě ale upozornili že měli poslední dobou parkrat problem s nakupkama, respektive problém byl na straně PČR, která nebyla schopna zaevidovat nákupku do toho novýho systému.(asi počítaj že si lidi nic kupovat nebudou)
Takže při mé smůle to padlo i na mě.... Samozřejmě jsem byl naštvaný, ale co nadělám. Snadžil jsem se jim několikrat dovolat (vím že mají jen v Po a St), samozřejmě marně... Takže doufám že v pondělí bude stačit zavolat a vyřidit to po telefonu a pak rovnou zpátky nakupovat :/
Měl někdo podobny problem?
- fixfokus
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva