strelectvi.cz

neurotic

Příspěvek#1 » čtv 30. dub 2009, 13:48

tak co chlapi sejdeme se tady?

admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » čtv 30. dub 2009, 13:58

No snad jo ..

Iha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » čtv 30. dub 2009, 14:15

No kde jinde :D. Skoda, ze Pidibi nepredal radeji zezlo nekomu jinemu misto prodeje. Bohuzel jak to dopadne nemohl vedet.

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » čtv 30. dub 2009, 14:29

Iha: Pidibi nepředal, ale prodal, což je výrazný rozdíl pro kapsu.

Škoda jen, že když už mělo být Strelectvi komerční, že si ho nenechal Pidibi a nedal tam reklamu (stejně tam už je), která by mu přinášela měsíčně nemalé peníze. Neznáme ale částku za kolik forum prodal, tak o výhodnosti můžeme pouze spekulovat.

Ani v nejmenším nepřeju Strelectvi.cz zánik, ale přeji Mitonům za ten jejich přístup, aby jim fórum neprofitovalo :twisted:

Kdyby Mitoni věnovali Strelectvi zlomek práce co MarK novému fóru, tak by bylo vše jinak. Nu což, škoda :|

Vštříc novým zítřkům na novém fóru 8-)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » čtv 30. dub 2009, 14:38

Tohle nemá být boj proti střelectví, byť mě nezájem nových majitelů donutil se tomu nápadu věnovat víc. Doufám, že to tady bude více na odborné úrovni než kam se to za poslední měsíce a roky zvrhlo na střelectví.
Navíc jedním z hlavních poslání fóra bude také pomoc nováčkům, kteří se za pomoci těchto stránek dostanou ke zbrojáku a jsou hladoví po informacích.

jomekabi

Příspěvek#6 » čtv 30. dub 2009, 15:05

Ano, v tom mas pravdu. Ale chtelo by to, aby se novacci neostychali a ptali se otazky. My "stari mazaci" si uz moc neporadime, nebo uz jenom ve vice odbornych vecech, ktere novacky zatim moc nezajimaji, neb k nim musi dospet stejnou cestou, jakou jsme k nim dospeli my.

Takze novacci, nebojte se ptat, nebudeme si o vas myslet, ze mate blbe otazky. Nikdo uceny z nebe nespad. :)

Iha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » čtv 30. dub 2009, 15:14

MiRaS: Vzhledem k tomu, ze se mu narodilo dite, tak chapu, ze se toho chtel zbavit. Asi mu uz moc volneho casu nezbyvalo.

MarK: No to zalezi zda forum ma byt misto kde se budeme stretavat jinde nez na strelnici nebo jen pro odbornou diskuzi. Navic strelectvi uz spoustu odpovedi obsahovalo, takze o to vic casu lide venovali vseobecne diskuzi. Ja to jako boj proti strelectvi neberu, ale pristup mitonu mi vadi. Skoda jen toho mnozstvi informaci, ktere se casem nejspise ztrati.

Nejvic je mi lito moderatoru. Kdyz vezmu kolik tomu venovali sveho volneho casu a nejaky programator mitonu to zabije tim, ze je liny.

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » čtv 30. dub 2009, 15:31

MarK: Já to také neberu jako něco proti střelectví, ale jako popud na současný stav. Ohlídání/Neohlídání odborné stránky je se vší úctou v režiji moderátorů i když to kolikrát nemají jednoduché.

jomekabi

Příspěvek#9 » čtv 30. dub 2009, 15:38

Sice mas pravdu, ale moderatori tam delali svoji praci velmi dobre. Teda az donedavna, v posledni dobe polevili, nejspis je to za dane situace prestalo bavit. Ani se jim nedivim. ;)

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » čtv 30. dub 2009, 15:54

jomekabi: Netvrdím že dělali nebo dělají svoji práci špatně, ba naopak, dělají nevděčnou práci zadarmo a dobře. Pouze říkám, že jsou to moderátoři kdo mají tu moc určovat hranice odbornosti a sklouzávání mimo. Čím více různých lidí s různou úrovní odbornosti na fóru bude, tím těžší bude toto hlídat.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » čtv 30. dub 2009, 17:54

Ono neuškodí podat ty informace znovu, aktuálně a přesněji. Když pak místo desítek stránek keců o hermexení bude pár příspěvků jak přesně to řešit, tak jen dobře.

Iha: To si vzájemně neodporuje. Jde jen o to, aby si lidé zvykli psát do vhodných rubrik. Když někoho OffTopic nezajímá, nemusí tam. Přebírat se ale OffTopicem v odborných tématech je oser.

Iha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » čtv 30. dub 2009, 19:24

Tak to pak ano. Uz jsem se lekl, ze jen odborna temata :D.

admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » pát 15. kvě 2009, 10:01

Tak sem na strelectvi dostal bananek, aspon ze se muzu realizovat tady :mrgreen:

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#14 » pát 15. kvě 2009, 11:14

Tak to ber jako varování a opovaž se tady spamovat.

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#15 » pát 15. kvě 2009, 11:15

Koukám, že tam nějak přituhuje...
Dostal jsem napomenutí za chat :o za to, že jsem chtěl info o konkrétním typu pouzdra pro Steyr M9A1 ve vlákně o pistoli Steyr :shock: Zajímala by mne hranice co je ještě diskuse na diskusním fóru a co už je chat :?: :idea: aby sme se tomu tady případně vyvarovali.

Zpět na