Prima zboží až z daleké Číny!!!!

rain

Příspěvek#766 » čtv 22. říj 2020, 18:42

To samé a za stejnou cenu jako z Číny, na druhý den doma...
https://airsoftpro.cz/cz/vystroj-unifor ... rne-detail

kk

Příspěvek#767 » čtv 22. říj 2020, 19:15

matkoo: z ciny protoze jsem predpokladal polovicni cenu proti CR :D ale koukam ze cena je prakticky stejna i u nas.

Diky vsem za rady, vemu si to
https://www.decathlon.cz/pouzdro-na-zbr ... 82669.html
mam podobne doma uz par let a drzi pekne :)

Walt

Příspěvek#768 » čtv 22. říj 2020, 20:03

To uzsi z Decathlonu je tak na detskou vzduchovku, uz 631 je v nem na knop
Vezmi sirsi, stoji asi o kilo vic

Sam Jr.

Příspěvek#769 » pát 23. říj 2020, 07:57

Potvrzuju to úzké pouzdro z Decathlonu za 249,- je úzké, tak akorát na brokovnici bez optiky - teď jsem ho pořizoval, na všechno další vemte určitě to širší/dražší.

kk

Příspěvek#770 » pát 23. říj 2020, 09:34

Potrebuju neco na prenaseni pumpy, mosina apod. vse bez optiky, takze me bude zajimat jen delka :) to si samozrejme jeste overim, ted to nosim zabalene v kusu hadru :D
Ale dekuju za rady :)

matkoo

Příspěvek#771 » pát 23. říj 2020, 10:49

mam v tom brokovnicu bredu v pohode a presne na chlp

iloveguns

Příspěvek#772 » pát 23. říj 2020, 16:06

Zjistil jsem, že nabídka pouzder na zbraně je u nás lepší než v Číně, a dokonce v mnoha případech i za lepší ceny.

Igrlik

Příspěvek#773 » pát 23. říj 2020, 21:07

Zistil som už dávno, že u krajčíra a čalunníka tu na sídlisku o štyri ulice ďalej si môžem nechať ušiť púzdro na dlhú podľa vlastného návrhu, z materiálu ktorý si sám vyberiem, v čase ktorý osobne schválim a v kvalite, ktorá sa viac ako vyrovná Číňanovi (Číňanke). Takže: Podporujte svojho šerifa!!! :twisted:

Napríklad
pouzdro samopalove.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

DesertEagle

Příspěvek#774 » ned 25. říj 2020, 09:10

Když už šít na míru, tak si futrale zasloužil i domeček na bubínek :-)

iloveguns

Příspěvek#775 » stř 28. říj 2020, 11:24

Máte někdo z vás zkušenosti s puškohledy z Aliexpress? Pročítal jsem u nich recenze. Někteří je chválí, že vydrží i rány z kalašnikova 7.62 x 39, naopak jiní, že jsou to puškohledy dimenzované jen na airsoft.

Například: https://www.aliexpress.com/item/3298813 ... 5613%23444

ondrush

Příspěvek#776 » stř 28. říj 2020, 11:42

"puskohlad z aliexpressu" je veeelmi siroky pojem. Musis hladat taky, ktory ma v nazve/popise spominanu ostru zbran a nie airgun a pod, prechadzat pripadne komentare. Alebo vyberat znacku, ktora je znackou. Mam lpvo od vector optics, mal som ho nejaku dobu ma .308win samonabijacke a chvilu na ar15 v .223 a drzi. Vcelku lowend a uz dost rokov stary. Dokazes u nich ist ale aj do vyssich cien

iloveguns

Příspěvek#777 » stř 28. říj 2020, 11:47

Na aliexpressu je i u těch levných riflescope napsáno, že jsou pro lovecké zbraně i pro airsoft. Otázkou je, nakolik je to pravda.

vgj

Příspěvek#778 » stř 28. říj 2020, 14:35

iloveguns:
Podobný puškohled mám. cca 22x4 s podsvícenou osnovou. Zkoušel jsem jeden kus pár set ran na galilovi, druhý má půjčený kamarád, zkoušeno na vz 58. Oba drží. Chci ho zkusit i na SKS, ale musím flexou seříznout montáž, nevejde se do ní domeček.

iloveguns

Příspěvek#779 » stř 28. říj 2020, 15:36

Děkuji. To jsem potřeboval vědět, než na Aliexpressu kliknu a koupím. Na SKS jsem si pořídil ten zadní kryt pružiny s lištou, akorát jej budu muset přesně usadit, aby neměl žádnou vůli. Kvůli tomu sháním krátký puškohled. Dlouhý tam nepůjde, protože by do něj mlátily vyhazované nábojnice.

DesertEagle

Příspěvek#780 » stř 28. říj 2020, 17:07

Řešil jsem dlouho co za levnějsí puškohled na vzduchnu a malorážku. Vybrat na snipku, kde je pořádný rozpočet není tak složité. Po seznámení se s hrůznou a předraženou realitou Optisanů či Discoték, kterými nás masíruje většina shopu, po shlednutí dost odstrašujících youtubek jsem si řekl a půjdu do rizika, když to dělá stejná fabrika. Ano Vector. Mám výhodu, že mám úplně u zadku, komentáře fuuuj čínan. Vector Marksman 6-24-50 v první rovině, bez podsvícené osnovy, díky bohu za to. Šel jsem rozhodne po mradu a původně po SFP. V mradu si nelze příliš vyskakovat, modeů v něm je málo, svět na metriku ser.. Navíc jsem hledal skladem v evropě, chodit disktutovat na celnici v této době nebyla chut. Tak jsem nakonec slevil na skladový FFP a nevadí mi to. Moc se mi líbí ostrá kolečka na komínkách, utočím je zpocenou či rukavico rukou. Standard nástřel drží krásně. Testy komínek na max a komínek na min a dokola potom testovat nedělám. Jsem tak spokojenej, že si vezmu asi ještě jeden na další maloražní hračky. Možná testnu ještě větší zvětšení. Když vidím testery co s tím mlátí do prkna, tak bych se mimo pérovky vzduchny vetších kalibrů určitě nebál.

Zpět na