Branná povinost -odmítnutí
- franta599
Příspěvek#62 » sob 18. dub 2015, 20:42
david33 píše:Panové je to jen muj nazor že sme v NATU je jedina dobra věc že někdo řika že je to zločinecká organizace a že by za ní nebojoval tak omluva svoji zbabělost nemyslim že je to přesvědčení ale da se to pochopit.Naše historie ja bohužel takova mi sme byli vždy Švejkove.Někdo zminoval Polaky ty maj trochu jinej naturel převažuje tam narodní hrdost a to ne jen když vyhravají hokeji ale zas nemají Švejka. Proto jestli se něco semele a doufam že se to nikdy nestane tak pudu k odvodu ne kvuli NATU ani kvuli rusakum ale kvuli Česke republice a teď do mně
rozhodne nejsem zbabělej proti NATO v připadě války bych bojovat šel nejde o zbabělost ale přesvedčení jde o to že vetsina členu NATO jsou pro me nepřátelé a jsou to zločinci vraždení civilu jako zábava a rikaji tomu demokracie ... demokracie je nejvetsi svinstvo jaky mohlo vzniknout přinesla nam to že cely stát je rozkradeny nemáme nic všechno prodany stát v téžkem schodku ale funguje to teda na jedničku všude kde NATO dodava demokracii je rozvracena země občanske války neni jedna jediná zeme kde by po zásahu NATO nebo USA byl klid ani jedna ! všude rozvrácený země
- franta599
Příspěvek#65 » sob 18. dub 2015, 20:54
Hatikva1 premyslel jsi o emigraci do USA ?? stejne stupidní otazka ,...
mimochodem do Ruska bych rád je to svobodnejši země než tady
nejak se tu ale neresi to co jsem chtel vedet ... v prvním prispěvku
mimochodem do Ruska bych rád je to svobodnejši země než tady
nejak se tu ale neresi to co jsem chtel vedet ... v prvním prispěvku
Naposledy upravil(a) franta599 dne sob 18. dub 2015, 21:01, celkem upraveno 2 x.
- Hatikva1
- Luky22
- Hatikva1
Příspěvek#70 » sob 18. dub 2015, 21:31
Franto, bohužel, Ty vyznáváš totalitární nesvobodu, proto se táži, proč neodejdeš do Ruska, když u nás nejsi spokojen. Já vyznávám opak toho, co Ty, ale naštěstí nikam emigrovat nemusím, protože naše zřízení odpovídá tomu, v čem se žije poměrně dobře, stejně jako by se žilo v USA, kde jsem byl mnohokrát, a vždy nadšen. K Tvému dotazu: počítá se s tím, že Ti svědomí bude bránit (kupodivu totéž svědomí ti nebrání obdivovat nejzrůdnější režim, jaký kdy lidstvo poznalo). S tak zbabělým vlastizrádcem by bylo nemilé sloužit, čili je dobře, že existuje možnost, jak se můžeš z občanské povinnosti vyzout.
- franta599
Příspěvek#71 » sob 18. dub 2015, 21:33
v Rusku si zbran pořidit také mužes celkem stejne jako u nas jinak menit povolani se mi taky moc nechce
Hatikva1: pletes je ja jsem pro svobodu a ne teror převlečeny za svobodu co k nam leze z USA a nejzrudnejši režim jako ty.. najdi si jejich vojenské akce od konce druhe světove rosevaji smrt po celem svetě viš uplny prd o RUSKU videl jsi ho sotva z mapy narozdil ode nevis jaky jsou tam pomery a jak se tam žije. mě takže mlč a šoupej nohama nebo si najdi topic kde se tohle resi
Hatikva1: pletes je ja jsem pro svobodu a ne teror převlečeny za svobodu co k nam leze z USA a nejzrudnejši režim jako ty.. najdi si jejich vojenské akce od konce druhe světove rosevaji smrt po celem svetě viš uplny prd o RUSKU videl jsi ho sotva z mapy narozdil ode nevis jaky jsou tam pomery a jak se tam žije. mě takže mlč a šoupej nohama nebo si najdi topic kde se tohle resi
- Hatikva1
Příspěvek#74 » sob 18. dub 2015, 21:54
Franto, co nejdřív potrénovat pravopis. Já vím, je to možná zbytečné, ve Tvých kruzích si vystačíte, ale jiné, třeba mne, z toho bolí oči. Sice Tvé příspěvky budou pořád stejná kupa sraček jako dosud (omluva všem úzkostlivým kolegům, ale jakýkoliv jiný výraz by neoznačil lépe tu myšlenkovou žumpu bolševického dobytka Franty), ale alespoň bych si nemyslel, že jsi neukončil základní vzdělání ve třetí třídě. No nic, už mne to nebaví. Hezký večer všem.
- Serz
Příspěvek#75 » sob 18. dub 2015, 21:56
Banany uz dozravaji... Pratele, jeden druheho o svem nazoru nepresvedcite. Ja mam jeste odlisny nazor a jsem rad, ze jsem se do vasi debaty nezapojil, ale coz takhle ukoncit dokazovani tomu druhemu, ze je blbec? Porad jsme na verejnosti a umim si predstavit ty titulky v MFvcera
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí