Amnesty International a držení zbraní
- DVII
Příspěvek#64 » úte 9. črc 2024, 18:11
Sice občas u děl Černého váhám, zdali je to umění, ale konkrétně motýli na Máji vnímám jak připomínku našich letců v Anglii za druhé světové. Tu paní nic takového nenapadne, jí se to jen nelíbí. Ona má svůj, asi nadiktovaný, názor. Z jejich příspěvků cítím, že má vlastnosti jako moje švagrová - důležitá, umanutá, nebezpečná
- MojeTikka
Příspěvek#66 » úte 9. črc 2024, 18:53
Dentista Žurovský píše:Dela svoji praci ?Uz Norimbersky proces stanovil, ze plneni rozkazu neomlouva...
Tak on to sice stanovil, ale jen tam, kde se mu to hodilo. Statisice nacku zustaly ve svych uradech a zivot sel dal... ostatne u nas to s komarama nebylo jiny. Takze pani plni zadani sveho anglickeho chlebodarce.
- JirkaCV
- MojeTikka
Příspěvek#68 » úte 9. črc 2024, 19:14
Toto neni vyjadreni nazoru, to je lobovani. Nazor si muze vyjadrovat kamosce. Ne u seriozniho jednani, kde se rozhoduji veci, ktere maji na pro ni cizi lidi vliv. To bychom se za chvili dopracovali k tomu, ze kdyz Fiala sliboval predvolebni program, tak vlastne jen sdelil nejakej svuj nazor, kterej nebyl nijak zavaznej, takze vlastne mu to lidi nahazeli pro jeho krasnou vizaz.
Jakmile nekdo zacne delat do politiky a zakonodarstvi, tak pri jednani, kde se tyto veci resi, uz nejde jen tak o nejake vyjadrovani nazoru. Je to lobbying. A zejmena v pripade AI, kde je zahranicni donor.
Jakmile nekdo zacne delat do politiky a zakonodarstvi, tak pri jednani, kde se tyto veci resi, uz nejde jen tak o nejake vyjadrovani nazoru. Je to lobbying. A zejmena v pripade AI, kde je zahranicni donor.
- JirkaCV
- expres
Příspěvek#70 » úte 9. črc 2024, 19:25
Neziskovky s tim ze mohou kafrat do vseho.. Myslite ze muzu jit odborne diskutovat/rozhodovat o porizeni novych jadernych bloku v jake technologii, nebo zda vubec, ci od koho?
Asi tezko kdyz tomu nerozumim..
Mimochodem neni to nahodou organizace ktera kritizovala Ukrajince za chovani k rusum (rozhovor s vezni do TV jako zajatci). Zatim co par km dal rusove v poklidu mucili v mucirnach zajate vojaky ukrajiny, nebo civilisty a vrazdili....
Tahle organizace nema co kecat do prav jinych.
Asi tezko kdyz tomu nerozumim..
Mimochodem neni to nahodou organizace ktera kritizovala Ukrajince za chovani k rusum (rozhovor s vezni do TV jako zajatci). Zatim co par km dal rusove v poklidu mucili v mucirnach zajate vojaky ukrajiny, nebo civilisty a vrazdili....
Tahle organizace nema co kecat do prav jinych.
- JirkaCV
Příspěvek#71 » úte 9. črc 2024, 19:45
Nesouhlas s tím, že by AI krafala do zbraní nebo třeba potratů (leda že by se je snažili podpořit).
Pokud se AI postaví proti tomu, že Ukrajinci mučí Ruské vojáky, je to jejich práce. Pokud mlčí, když Ruští vojáci mučí Ukrajince, je to jejich chyba a neschopnost.
AI ve světě udělala hodně dobré práce. Neobviňoval bych je z toho, že jsou prodlouženou rukou Sorose, jenom kvůli jedné aktivistce v Čechách.
Pokud se AI postaví proti tomu, že Ukrajinci mučí Ruské vojáky, je to jejich práce. Pokud mlčí, když Ruští vojáci mučí Ukrajince, je to jejich chyba a neschopnost.
AI ve světě udělala hodně dobré práce. Neobviňoval bych je z toho, že jsou prodlouženou rukou Sorose, jenom kvůli jedné aktivistce v Čechách.
-
Dentista Žurovský - Příspěvky: 148
- Dentista Žurovský
Příspěvek#72 » úte 9. črc 2024, 19:55
Expresi, promeškal si prilezitost mlčeti a býti pokladan za filosofa
Mohu ti pripomenout treba vytí našich libodemo medií nad ve Španělsku zastřeleným ruským zběhem, co přeletěl na Ukrajinu za jidášký groš s vrtulníkem ? Jaksi zapoměli dodat, že další dva členy posádky kteří o tom nevědeli a de facto je unesl, ukáčka hned po přistání zavraždili...Takže kdo není uvnitř hlavy vylízaný plukovníkem Foltýnem a redaktory Deníku N, tak nevidí věci tak černobíle jako ty...

- MojeTikka
Příspěvek#73 » úte 9. črc 2024, 20:00
V jejich vyrocce jsou jen obecne slinty a seznam darcu, ktere chteji zverejnit. Takze pres koho do nich tecou penize, je pro amatera tezke dohledat. Napriklad Clovek v tisni jim neco dava, ale pritom tato organizace sama cerpa statni dotace. Takze prelejva se sem a tam...
Ja je se Sorosem nespojuju, nevim, kdo za nimi stoji. Urcite ale nema stejne zajmy, jako ja, nebo fura jinych lidi. Na cem vydelavaji penize, je mi celkem fuk. Naoko to vypada jako silene prospesna vec, ve finale je to ale par profesionalu, ktere to zivi a k tomu komparz dobrovolniku, kteri to delaji z presvedceni. Takhle napriklad funguje cirkev. Stejny model. Prosazuje svoje zajmy, tuhle pomuze, tuhle potopi, nekolik lidi z toho slusne zije a vsude mozne fura pomocniku, kteri makaji zadara.
I ten Hitler udelal par veci dobrych - zavedl materskou, zvedl delnikum mzdy (i ceskym), zavedl povinnou dovolenou, deti z prumyslovych mest posilal na ozdravne pobyty,... presto si nemyslim, ze bychom ho placali po ramenou, ze. Takze i kdyby AI byla svata, ja ji budu hodnotit z vlivu na moji osobu. Jaky vliv ma jinde, je mi fuk. A na mne ma vliv negativni, protoze ja jsem bezuhonny clovek, platici dane, pracuji v soukrome sfere, necerpam zadne prispevky, ani statni a presto se mne AI snazi omezovat na mych pravech.
Ja je se Sorosem nespojuju, nevim, kdo za nimi stoji. Urcite ale nema stejne zajmy, jako ja, nebo fura jinych lidi. Na cem vydelavaji penize, je mi celkem fuk. Naoko to vypada jako silene prospesna vec, ve finale je to ale par profesionalu, ktere to zivi a k tomu komparz dobrovolniku, kteri to delaji z presvedceni. Takhle napriklad funguje cirkev. Stejny model. Prosazuje svoje zajmy, tuhle pomuze, tuhle potopi, nekolik lidi z toho slusne zije a vsude mozne fura pomocniku, kteri makaji zadara.
I ten Hitler udelal par veci dobrych - zavedl materskou, zvedl delnikum mzdy (i ceskym), zavedl povinnou dovolenou, deti z prumyslovych mest posilal na ozdravne pobyty,... presto si nemyslim, ze bychom ho placali po ramenou, ze. Takze i kdyby AI byla svata, ja ji budu hodnotit z vlivu na moji osobu. Jaky vliv ma jinde, je mi fuk. A na mne ma vliv negativni, protoze ja jsem bezuhonny clovek, platici dane, pracuji v soukrome sfere, necerpam zadne prispevky, ani statni a presto se mne AI snazi omezovat na mych pravech.
- Sobiho
Příspěvek#74 » stř 10. črc 2024, 10:10
Nechci bagatelizovat domácí násilí, ale když řekneme A máme říct i B... :
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-exp ... y-40420742
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-lzi ... uby-333239
https://klatovsky.denik.cz/zpravy_regio ... 22112.html
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-exp ... y-40420742
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-lzi ... uby-333239
https://klatovsky.denik.cz/zpravy_regio ... 22112.html
- ilicz
Příspěvek#75 » stř 10. črc 2024, 10:22
ondra009 píše:Jaky pristup tam mela AI? Bylo to tak nepratelske, jak je to na jejich strankach? Byli rozumni, nebo jeli tvrdou linku?
Položil jsem vaši otázku Jakubovi S, který byl součástí LEXí výpravy na akci. Odpověděl mi, že "bylo to nebezpecne manipulativni".
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí