Parlamentní volby 2017

zedik

Příspěvek#46 » ned 3. zář 2017, 19:36

hoši,myslím že je zbytečný mě přesvědčovat..SPD to hodím v každém případě protože je mi svými názory nejblíž a je to jediná strana mající v programu referendum o EU.místo napadání Okamury by jste mohli napsat koho budete volit vy a důvody proč

Caroprd111

Příspěvek#47 » ned 3. zář 2017, 19:59

Referendum o setrvání č EU mají Svobodní dávno před Okamurou, tak jaká pak jediná...

ggrandcz

Příspěvek#48 » ned 3. zář 2017, 20:04

Sedmej: Nemám. Viděl jsem to v TV.

zedik

Příspěvek#49 » ned 3. zář 2017, 20:07

svobodní jsou moje druhá volba,ovšem jelikož neveřím že maj šanci se dostat do parlamentu hazím to SPD

Sedmej

Příspěvek#50 » ned 3. zář 2017, 20:09

zedík: já ještě nevím koho budu volit. zatím uavžuju o Pirátech. Důvodem je jejich dlouhodobý program.
https://www.pirati.cz/program/strana.html
s pár body mám problém, ale u jaké strany bych neměl? mimochodem i oni mají celekm popsanou "Přímou demokracii".

pavelg

Příspěvek#51 » ned 3. zář 2017, 20:30

Ja to hodim nejspis Realistum.

gogan

Příspěvek#52 » ned 3. zář 2017, 20:32

zedik: já Okamuru nenapadám, jen že jeho názory nejsou v čase tak konzistentní. Kdyby do voleb nešli Svobodní, zřejmě bych mu to hodil také.

SansLogique

Příspěvek#53 » ned 3. zář 2017, 20:36

Jako Realisti nebo Svobodní možná nemusej bejt špatný, ale jejich šance se tam dostat je bohužel minimální.
Momentálně se tam mediální doktoři pokoušej silou mocí dotlačit Piráty a Starosty (viz. "průzkumy" volebních preferencí), což je ale doufám jenom jejich zbožný přání.

gogan

Příspěvek#54 » ned 3. zář 2017, 20:42

Hodnotit šance podle zveřejněných průzkumů nemusí být nejpřesnější. Do EP se Svobodní také neměli dostat a minulé parlamentní volby měla drtivě vyhrát ČSSD ...

EDIT: SANEP srpen 2017, dokonce tu mají Realisté odhad 6,9%. Fajn, ty tam rád uvidím.

Serz

Příspěvek#55 » ned 3. zář 2017, 21:01

No, jsou svobodní a je referendum o eu

wigum

Příspěvek#56 » ned 3. zář 2017, 21:12

Chlapi je vám všem snad jasný, že vyhraje ANO a Babiš bude premiér,ne? Takže Okamurovi slinty o nějakém referendu a fakování Bruselu je jen mlácení prázdný slámy.
Spíš si položit otázku, s kým by ANO utvořilo koalici a jaká ta strana by na měla na ANO vliv. A zoufalci jako Piráti to opravdu nebudou.

pavelg

Příspěvek#57 » ned 3. zář 2017, 21:34

To je uvaha asi jako koho vybrat, aby si rozumel s Hitlerem. Kdepak stavet opevneni nebo mobilizovat! Brat za hotove cinknute predpovedi nebo manipulace CT a tomu uzpusobovat svoji volbu, to je podle me jedna z pricin soucasneho pruseru.

wigum

Příspěvek#58 » ned 3. zář 2017, 21:45

pavelg: to není cinknuté. Snad všichni kolem mě to ANO hodí, protože stejně jako Sedmej s prezidentem by se pouštěl do sociálního experimentu, tak oni také. Takže opravdu zbývá, jak vybruslit a pokusit se zmenšit škody.
Okamura je bohužel jen populista a Svobodní se za ta léta taky moc neukázali. A ten čas pro sehnání dostatečné voličské podpory měli.
A jen tak bokem, já sám nemám tušení koho nakonec budu volit.

pavelg

Příspěvek#59 » ned 3. zář 2017, 21:59

Matematicky bych to vyjadril jako rozdil mez pravdepodobnosti a podminenou pravdepodobnosti. Jinak receno, jde o zavislost na predpokadu/manipulaci.
Je to na debatu k pivu.

Sedmej

Příspěvek#60 » ned 3. zář 2017, 22:00

wigum: to se pleteš, voliči ANO jsou jak voliči Zemana, to není žádný experiment, jak tam někdo nazval moji podporu Drahoše. oni přece vidí, jak Babiš vládne. jen je prostě ty jeho průsery nezajímají.
docela by mě zajímalo, jaká strana podle tebe může mít po volbách na ANO vliv. Babiš prostě dokázal přitáhnout lidi napříč ze všech stran. a není tam teď nikdo kdo by ho mohl nějak zásadně ohrozit. je jen otázkou, jaká z těch ostatních stran mu půjde na ruku. a takovou eventuelně nepodpořit.

Zpět na