Parlamentní volby 2017
- zedik
- Sedmej
Příspěvek#50 » ned 3. zář 2017, 20:09
zedík: já ještě nevím koho budu volit. zatím uavžuju o Pirátech. Důvodem je jejich dlouhodobý program.
https://www.pirati.cz/program/strana.html
s pár body mám problém, ale u jaké strany bych neměl? mimochodem i oni mají celekm popsanou "Přímou demokracii".
https://www.pirati.cz/program/strana.html
s pár body mám problém, ale u jaké strany bych neměl? mimochodem i oni mají celekm popsanou "Přímou demokracii".
-
SansLogique - Příspěvky: 1007
- SansLogique
Příspěvek#53 » ned 3. zář 2017, 20:36
Jako Realisti nebo Svobodní možná nemusej bejt špatný, ale jejich šance se tam dostat je bohužel minimální.
Momentálně se tam mediální doktoři pokoušej silou mocí dotlačit Piráty a Starosty (viz. "průzkumy" volebních preferencí), což je ale doufám jenom jejich zbožný přání.
Momentálně se tam mediální doktoři pokoušej silou mocí dotlačit Piráty a Starosty (viz. "průzkumy" volebních preferencí), což je ale doufám jenom jejich zbožný přání.
- gogan
Příspěvek#54 » ned 3. zář 2017, 20:42
Hodnotit šance podle zveřejněných průzkumů nemusí být nejpřesnější. Do EP se Svobodní také neměli dostat a minulé parlamentní volby měla drtivě vyhrát ČSSD ...
EDIT: SANEP srpen 2017, dokonce tu mají Realisté odhad 6,9%. Fajn, ty tam rád uvidím.
EDIT: SANEP srpen 2017, dokonce tu mají Realisté odhad 6,9%. Fajn, ty tam rád uvidím.
- wigum
Příspěvek#56 » ned 3. zář 2017, 21:12
Chlapi je vám všem snad jasný, že vyhraje ANO a Babiš bude premiér,ne? Takže Okamurovi slinty o nějakém referendu a fakování Bruselu je jen mlácení prázdný slámy.
Spíš si položit otázku, s kým by ANO utvořilo koalici a jaká ta strana by na měla na ANO vliv. A zoufalci jako Piráti to opravdu nebudou.
Spíš si položit otázku, s kým by ANO utvořilo koalici a jaká ta strana by na měla na ANO vliv. A zoufalci jako Piráti to opravdu nebudou.
- pavelg
- wigum
Příspěvek#58 » ned 3. zář 2017, 21:45
pavelg: to není cinknuté. Snad všichni kolem mě to ANO hodí, protože stejně jako Sedmej s prezidentem by se pouštěl do sociálního experimentu, tak oni také. Takže opravdu zbývá, jak vybruslit a pokusit se zmenšit škody.
Okamura je bohužel jen populista a Svobodní se za ta léta taky moc neukázali. A ten čas pro sehnání dostatečné voličské podpory měli.
A jen tak bokem, já sám nemám tušení koho nakonec budu volit.
Okamura je bohužel jen populista a Svobodní se za ta léta taky moc neukázali. A ten čas pro sehnání dostatečné voličské podpory měli.
A jen tak bokem, já sám nemám tušení koho nakonec budu volit.
- Sedmej
Příspěvek#60 » ned 3. zář 2017, 22:00
wigum: to se pleteš, voliči ANO jsou jak voliči Zemana, to není žádný experiment, jak tam někdo nazval moji podporu Drahoše. oni přece vidí, jak Babiš vládne. jen je prostě ty jeho průsery nezajímají.
docela by mě zajímalo, jaká strana podle tebe může mít po volbách na ANO vliv. Babiš prostě dokázal přitáhnout lidi napříč ze všech stran. a není tam teď nikdo kdo by ho mohl nějak zásadně ohrozit. je jen otázkou, jaká z těch ostatních stran mu půjde na ruku. a takovou eventuelně nepodpořit.
docela by mě zajímalo, jaká strana podle tebe může mít po volbách na ANO vliv. Babiš prostě dokázal přitáhnout lidi napříč ze všech stran. a není tam teď nikdo kdo by ho mohl nějak zásadně ohrozit. je jen otázkou, jaká z těch ostatních stran mu půjde na ruku. a takovou eventuelně nepodpořit.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí