ZP a životopis

Urdo von Fuj

Příspěvek#46 » čtv 18. črc 2013, 07:54

a rozumíš slovu "kontroverzní"?

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#47 » čtv 18. črc 2013, 08:39

Ovšem ŘP je pro většinu zaměstnání rozhodně užitečnější než ZP (a často je to i mezi požadavky nebo vyhodami).

Piggy

Příspěvek#48 » čtv 18. črc 2013, 09:11

Mobster: Hned jsem si představil servírku s pistolí u pasu. Škoda, že se nesmí nosit viditelně.

Smí se však viditelně držet - prakticky k vidění v nejedné country hospodě.

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#49 » čtv 18. črc 2013, 09:51

Pokud hospodu deklarují jako soukromý klub, můžou si nosit, jak chtějí...

Mobster

Příspěvek#50 » čtv 18. črc 2013, 09:57

Urdo von Fuj píše:a rozumíš slovu "kontroverzní"?

Ne, v životě jsem to neslyšel. :D

Mobster

Příspěvek#51 » čtv 18. črc 2013, 10:05

MarK píše:Ovšem ŘP je pro většinu zaměstnání rozhodně užitečnější než ZP (a často je to i mezi požadavky nebo vyhodami).

Užitečnější je, ale bohužel ho dnes dostane prakticky každý.

Urdo von Fuj

Příspěvek#52 » čtv 18. črc 2013, 14:34

Mobster píše:

no, skoro to tak vypadá. Všimni si, v příspěvku nemám ani slovo o mém názorovém postoji, proto mě ani nemusíš dávat příměr o ŘP - mohl jsi si ušetřit čas a spíš se zaměřit na smysl příspěvku.

Ať je to jak chce - většinová společnost nemá vyhraněný názor na držitele. Můžeš narazit na příznivce, ale stejně tak i na "sluníčko", kde automaticky padneš do škatulky Magor. Takže, proč to riskovat?

E-Ryc

Příspěvek#53 » čtv 18. črc 2013, 14:39

Amen. Jeden znamy (od ktereho bych to necekal) "by to zakazal" a od te doby vicemene prerusil kontakt a asi se trese hruzou, ze bych mu rozstrilel zenu nebo dite... :-(

jack-3d

Příspěvek#54 » čtv 18. črc 2013, 15:08

Ještě jedna věc. Já bych to do CV nedával i z toho důvodu, že "ejčár nanynky" to budou jistě brát i jako zajímavý námět do diskuze u kafíčka, každá si něco přidá a postupně se z vás stane ozbrojený šílenec. Nakonec vás budou všichni "nenápadně" okukovat, jestli neuvidí za košilí bouli apod...

Mám navíc také totožnou zkušenost jako E-Ryc s jedním známým. Je ale fakt, že on ze zbraně nikdy nestřílel, možná by pak změnil názor na zbraně alespoň jako prostředek zábavy na střelnicích či jako široké sportovní odvětví.

jamira

Příspěvek#55 » čtv 18. črc 2013, 17:08

E-Ryc: nebyl ten tvůj známý náhodou SJ? Taky mám takového známého a ten, když jsem mu jako zajímavost ukázal (před ním vytáhl z podpažního pouzdra pistoli) HK USP a že si jí může vzít do ruky a zkusit, jaký je to pocit držet zbraň (předtím jsem vyndal zásobník), tak to bylo takové "ééé....nééé, to já nemůžu..." a choval se, jako bych mu dával do ruky čerstvé lejno... :roll: Jinak nic proti SJ, sám jsem ŘK....

E-Ryc

Příspěvek#56 » čtv 18. črc 2013, 17:51

Co je SJ a RK? ;)

Mobster

Příspěvek#57 » čtv 18. črc 2013, 18:11

Urdo von Fuj píše:
Mobster píše:

no, skoro to tak vypadá. Všimni si, v příspěvku nemám ani slovo o mém názorovém postoji, proto mě ani nemusíš dávat příměr o ŘP - mohl jsi si ušetřit čas a spíš se zaměřit na smysl příspěvku.

Ať je to jak chce - většinová společnost nemá vyhraněný názor na držitele. Můžeš narazit na příznivce, ale stejně tak i na "sluníčko", kde automaticky padneš do škatulky Magor. Takže, proč to riskovat?

To byl jenom takovej můj komentář.

Mobster

Příspěvek#58 » čtv 18. črc 2013, 18:13

jack-3d píše:Ještě jedna věc. Já bych to do CV nedával i z toho důvodu, že "ejčár nanynky" to budou jistě brát i jako zajímavý námět do diskuze u kafíčka, každá si něco přidá a postupně se z vás stane ozbrojený šílenec. Nakonec vás budou všichni "nenápadně" okukovat, jestli neuvidí za košilí bouli apod...

Mám navíc také totožnou zkušenost jako E-Ryc s jedním známým. Je ale fakt, že on ze zbraně nikdy nestřílel, možná by pak změnil názor na zbraně alespoň jako prostředek zábavy na střelnicích či jako široké sportovní odvětví.

Aby mohly zkoumat, jestli nosíš kvér, tak Tě nejdřív musí vzít. :)

Návštěvník

Příspěvek#59 » čtv 18. črc 2013, 21:32

Dal bych to tam, protoze u nejakych degenu, kterym to vadi, bych stejne pracovat nechtel - je to lakmusovy papirek a diskuse o mimopracovnich tematech prozradi vic o tech lidech a firemni kulture nez nacvicene kecy o praci.

Zpět na