Parlamentní volby 2017
- Sedmej
Příspěvek#31 » ned 3. zář 2017, 18:32
zedik: http://demagog.cz/politici/180/tomio-okamura všimni si, že nejvíce lže právě v tématech, k vůli kterým ho většina jeho podporovatelů bude asi volit. to, že někdo říká co chceš slyšet neznamená, že to je vždycky pravda.
- Kubeš
Příspěvek#33 » ned 3. zář 2017, 18:51
Piráti jsou vítači jak vyšitý, o tom žádná. Babiš je najednou hrozně proti imigraci, ale stačí se podívat na hlasování PS nebo EP a lehce zjistíte, že jeho poslanci hlasovali pro kvoty, pro potrestání zemí, které kvoty odmítají plnit atd. atd. Ryzí populismus a lži.
- zedik
Příspěvek#34 » ned 3. zář 2017, 18:54
Sedmej: sorry ale spousta těch oduvodnění na demagog prostě nesedí - ostatně vždy si jde něco svým způsobem obhájit že? nakonec vždy si lze vybrat tvrzení které se hodí a to pak nějakým způsobem odůvodnit.
mimochodem pokud si znovu přečteš můj příspěvek psal jsem o tom ,že Okamura si jako jedinej dlouhodobě stojí za svým programem ,tam asi nema cenu zkoušet to vyvracet což? dále jsem psal, že mu to hodím pro jeho konkrétní návrhy typu exekuce pod stát,zastropování příspěvků na sociální bydlení (ubytovny) apod. .. nevím že by demagog něco z toho zpochybnil.ohledně výroků k migrační krizi - jistě mu dokážou najít nepřesnosti ve výrocích ale ubezpečuju tě,že jsem dost starej na to abych na migrační krizi měl svůj vlastní názor a dovedl si dohledat informace z různých zdrojů i bez okamurovo nepřesných výroků a ty nepřesnosti na nichž jsou tvrzení schozena jako nepravda jsou minimálně v několika případech co jsem rozklikl v podstatě slovíčkaření .
mimochodem pokud si znovu přečteš můj příspěvek psal jsem o tom ,že Okamura si jako jedinej dlouhodobě stojí za svým programem ,tam asi nema cenu zkoušet to vyvracet což? dále jsem psal, že mu to hodím pro jeho konkrétní návrhy typu exekuce pod stát,zastropování příspěvků na sociální bydlení (ubytovny) apod. .. nevím že by demagog něco z toho zpochybnil.ohledně výroků k migrační krizi - jistě mu dokážou najít nepřesnosti ve výrocích ale ubezpečuju tě,že jsem dost starej na to abych na migrační krizi měl svůj vlastní názor a dovedl si dohledat informace z různých zdrojů i bez okamurovo nepřesných výroků a ty nepřesnosti na nichž jsou tvrzení schozena jako nepravda jsou minimálně v několika případech co jsem rozklikl v podstatě slovíčkaření .
- Sedmej
Příspěvek#35 » ned 3. zář 2017, 19:04
Kubeš: odkud máš takové informace? já když to hledal, tak jsem nenašel, že by poslanci ANO hlasovali v EP pro kvóty. naopak byli proti.
http://hlidacipes.org/europoslanci-hlas ... byli-cesi/
zedik: SPD sleduju celkem dlouho a chápu co jsi napsal, nečtu podobnou věc poprvé.
http://hlidacipes.org/europoslanci-hlas ... byli-cesi/
zedik: SPD sleduju celkem dlouho a chápu co jsi napsal, nečtu podobnou věc poprvé.

-
SansLogique - Příspěvky: 1007
- SansLogique
Příspěvek#36 » ned 3. zář 2017, 19:04
demagog.cz - tak to jó...
http://www.white-media.info/ideologicke ... magog.html
http://www.white-media.info/ideologicke ... magog.html
- zedik
Příspěvek#41 » ned 3. zář 2017, 19:23
sedmej: takže se zdrželi? nebo jsou schizofrení a nejdřív hlasují proti kvotám a pak si za to odhlasují sankce? nevím proč řešíme ANO - je to strana nevolitelná pro většinu rozumných lidí z důvodů Babiš,Jourová,Pelikán a další jejichž názory i třeba na zbraňovou směrnici jsou celkem známé ne?
vlastně vůbec nechápu proč máš potřebu někoho napadat a přesvědčovat. možná by bylo lepší napsat prostě koho kdo bude volit a jeho názory proč
vlastně vůbec nechápu proč máš potřebu někoho napadat a přesvědčovat. možná by bylo lepší napsat prostě koho kdo bude volit a jeho názory proč
- gogan
Příspěvek#42 » ned 3. zář 2017, 19:25
zedik: bohužel nemůžu najít, ale je to pár let zpět co si Okamura stěžoval na nedokonalou a pomalou implementaci evropských zákonů. Nedávno byl odkaz tuším na D-Fens, že není špatné si připomenout postoje politiků v minulosti.
Zato je k dohledání dost článků z dob jeho namlouvání si komunistických voličů ... je to docela sranda.
Co se dohledat dá je, že např. podpořil žalobu na Klause, což vedlo k soudnímu rozhodnutí a podpisu Lisabonské smlouvy prezidentem Klausem.
Zato je k dohledání dost článků z dob jeho namlouvání si komunistických voličů ... je to docela sranda.
Co se dohledat dá je, že např. podpořil žalobu na Klause, což vedlo k soudnímu rozhodnutí a podpisu Lisabonské smlouvy prezidentem Klausem.
- ggrandcz
Příspěvek#43 » ned 3. zář 2017, 19:27
Hoši, vzpomeňte si, jak po Brodu byli právě zelení s tím dredovaným šaškem pro maximální omezení zbraní v ČR. Bacha na to.
Dál nechápu to řešení programu. Kdyby byly strany zodpovědné za to, co prosadí z programu, tak budiž, ale jinak je to úplně k ničemu. Naprosto.
Dál nechápu to řešení programu. Kdyby byly strany zodpovědné za to, co prosadí z programu, tak budiž, ale jinak je to úplně k ničemu. Naprosto.
- Sedmej
Příspěvek#44 » ned 3. zář 2017, 19:30
zedik: při hlasování v EP o kvótách byli poslanci ANO proti.
já tu nehájím ANO, ani tě nenapadám, jen jsem upozornil, že jsi napsal něco co není pravda.
ggrandcz: myslíš tím Bartoše z Pirátů? Nemáš odkaz? Uvažuju o nich, tak by mě to celkem zajímalo.
já tu nehájím ANO, ani tě nenapadám, jen jsem upozornil, že jsi napsal něco co není pravda.
ggrandcz: myslíš tím Bartoše z Pirátů? Nemáš odkaz? Uvažuju o nich, tak by mě to celkem zajímalo.
Naposledy upravil(a) Sedmej dne ned 3. zář 2017, 19:32, celkem upraveno 1 x.
- zedik
Příspěvek#45 » ned 3. zář 2017, 19:31
gogan: k té žalobě na klause,ta se týkala mimo jiné i té novoroční amnestie což píšou přímo v tvém odkazu..a za tu by si jit bručet zasloužil . k namlouvání komunistických voličů - ja tedy nevím ale strašit koumoušema v okamžiku kdy sedí ve většině vladních stran na vysokých fukncích nebo v europarlamentu mi přijde usměvný ..
každopádně kdybych se měl rozhodovat mezi hledáním podpory u komunistů a dovážením muslimů beru podporu komunistů
každopádně kdybych se měl rozhodovat mezi hledáním podpory u komunistů a dovážením muslimů beru podporu komunistů
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí