Prima zboží až z daleké Číny!!!!

ante

Příspěvek#1306 » stř 19. úno 2025, 00:24

Murphy

Příspěvek#1307 » stř 19. úno 2025, 09:23

Predpokladam, ze to je ta sama, kterou jsem pred par mesici koupil o trochu draz z aliexpressu.
Je z docela pevneho materialu a vuypada kvalitne.
Na noseni to vidim tak spis do prirody. Je prece jen dost velka a viditelne takticka. Ja vzal cernou, ale i na te je to dost videt.
Na taseni mi neprisla extra rychla. Zadne jedno trhnuti za patentku nebo suchac, musi se rozepnout zip.
A ani pistole, ani revolver v tom nedrzi nijak extra pevne vzhledem k pozici hlaven vodorovne. Mel jsem z toho pocit, ze by se to mohlo nechtene otevrit a zbran by se vydala vlastni cestou.

Murphy

Příspěvek#1308 » stř 19. úno 2025, 10:09

Zkousel jsem jeste tuhle
https://www.aliexpress.com/item/1005005800767949.html
Taseni o neco rychlejsi. Uchyceni zbrane mi prislo o trosku stabilnejsi a tezko se to otevre dokoran, kdyz se clovek nekde zachytne zipem. Ale taky mi to k srdci neprirostlo.

Fejta

Příspěvek#1309 » sob 22. úno 2025, 14:18

Kde prosím nakupujete? Díval jsem se na Aliexpress, ale dřív mi připadal přehlednější a nedaří se mi nic moc najít. Po přečtení tohoto vlákna si asi kolimátor z Číny odpustím, ale říkal jsem si, že na mechanických mířidlech, předních ručkách apod. není moc co zkazit a je mě úplně jedno, čí jméno plastový odlitek ponese. Jenže se mi nedaří nic moc najít. Aliexpress mi připadal v minulosti daleko přehlednější, včetně filtrace ověřených obchodů. Teď to vyhledává hodně náhodně. Mechanická mířidla, ani ty ručky jsem nanašel. Milion čištění, kolimátorů a deček, ale nějak filtrovat se nedaří.
(AR doma ještě není, a právě zjišťuju, jestli brát nové holátko, nebo málo jetou bazarovou, která má už aspoň zásobník a mířidla.
Dík

paza

Příspěvek#1310 » sob 22. úno 2025, 16:05

Já jsem přešel z Alíku na Temu i když na Alíku je toho více, ale Temu je rychlejší a v důsledku i spolehlivější, případné reklamace, refundace, vše velmi rychlé a v pohodě ...

ante

Příspěvek#1311 » sob 22. úno 2025, 16:54

Je to tak. Temu je rychlejší, spolehlivější a nenarazil jsem tam ještě na zjevné podvody typu powerbanka 20000mAh uvnitř s baterií ze starý nokie nebo SSD disk a když to rozebereš, uvnitř je SD karta do foťáku.

Vyhledávání je stejně mizerný u obou shopů, a to i při použití angličtiny, imho do toho číňan nacpal nějaký algoritmy nebo AI.

DesertEagle

Příspěvek#1312 » ned 23. úno 2025, 10:11

Kluci srovnáváte nesrovnatelné. Ali prodává cca tisícinásobek zboží oproti Temu. Tam je to spíš o věcech do domu, na zahradu, cetkách a suvenýrech. Na Temu už jsem 2x zboží vracel a peníze přišly druhý den. Na Ali se v reklamaích někdy vydrží hádat týdny. Speciálně u zboží typu baterie a akumulaátoty, power banky atd che být velmi velmi ostrazitý, tady opičky skutečně perli. Slušní prodejci u aku např. uvadí jejich váhy což je velká nápověda. Další problém je, že lidé ne vždycky píšou recence a raději brečí na FB či soc. sítích.

Fejta

Příspěvek#1313 » ned 23. úno 2025, 14:39

díky. Já byl v hledání nakonec nejúspěšnější na Wishi. Radši ještě jednou upozorňuju, že v hledání, zatím jsem tam nic nekupoval. Na Ali jsem měl v minulosti desítky objednávek, ale jak jsem psal, bylo tam možné filtrovat podle hodnocení prodejců a měli velký strach, aby neměli špatnou recenzi.

stip

Příspěvek#1314 » pon 24. úno 2025, 10:01

Já tam často nenakupuji, ale mám pocit, že na Ali ty potíže s vyhledáváním jsou způsobeny tím, že tam ten sortiment už jednoduše není. Zdá se mi, že sortiment dílů zbraní byl asi z nějakých legislativních důvodů, který dopadl i na Číňany v poslední době cíleně zredukován. Dřív tam byli k dostání i různé doplňky, které byly z "legislativních" důvodů často inzerovány nějak neurčitě, jako součástky k airsoftkám, nebo dokonce jako výslovně něco jiného. Možná mě vyvedete z omylu.

Murphy

Příspěvek#1315 » pon 24. úno 2025, 10:15

Uplulu s hologramovou nalepkou jsem na Ali kupoval jako hologramovou nalepku. Nekdy v kvetnu 2024, tusim. To proste nevyhledas. Ale nejak to osefovane mit museji, protoze mi to vyskocilo pri hledani pouzder na zasobniky. Nejake opatrne volene klicove slovo.

matkoo

Příspěvek#1316 » pon 24. úno 2025, 12:26

Hladaj cez google ale cez obrazky

Murphy

Příspěvek#1317 » stř 26. úno 2025, 11:14

Clip na skryte noseni na picantiny. Ne, ze by to vypadalo bezpecne, ale kdo nosi nenacuknutou...

https://www.temu.com/cz/univerz%C3%A1ln ... vswoof8k9u

audis

Příspěvek#1318 » stř 26. úno 2025, 13:14

Z temu odkazy ne. Stránku nelze zobrazit, nutno dokončit skládačku. Kvůli podívání to fakt přihloupou skládačku nebudu se zabývat. Nejsem masochista.

JirkaCV

Příspěvek#1319 » stř 26. úno 2025, 13:23

Temu? Taky nejsem masochista.

Murphy

Příspěvek#1320 » stř 26. úno 2025, 13:29

Co je masochistickeho na potazeni doprava tak, aby se obrazce potkaly? Zalezitost na 1 sec.

Zpět na