Prima zboží až z daleké Číny!!!!
- Murphy
Příspěvek#1307 » stř 19. úno 2025, 09:23
Predpokladam, ze to je ta sama, kterou jsem pred par mesici koupil o trochu draz z aliexpressu.
Je z docela pevneho materialu a vuypada kvalitne.
Na noseni to vidim tak spis do prirody. Je prece jen dost velka a viditelne takticka. Ja vzal cernou, ale i na te je to dost videt.
Na taseni mi neprisla extra rychla. Zadne jedno trhnuti za patentku nebo suchac, musi se rozepnout zip.
A ani pistole, ani revolver v tom nedrzi nijak extra pevne vzhledem k pozici hlaven vodorovne. Mel jsem z toho pocit, ze by se to mohlo nechtene otevrit a zbran by se vydala vlastni cestou.
Je z docela pevneho materialu a vuypada kvalitne.
Na noseni to vidim tak spis do prirody. Je prece jen dost velka a viditelne takticka. Ja vzal cernou, ale i na te je to dost videt.
Na taseni mi neprisla extra rychla. Zadne jedno trhnuti za patentku nebo suchac, musi se rozepnout zip.
A ani pistole, ani revolver v tom nedrzi nijak extra pevne vzhledem k pozici hlaven vodorovne. Mel jsem z toho pocit, ze by se to mohlo nechtene otevrit a zbran by se vydala vlastni cestou.
- Murphy
Příspěvek#1308 » stř 19. úno 2025, 10:09
Zkousel jsem jeste tuhle
https://www.aliexpress.com/item/1005005800767949.html
Taseni o neco rychlejsi. Uchyceni zbrane mi prislo o trosku stabilnejsi a tezko se to otevre dokoran, kdyz se clovek nekde zachytne zipem. Ale taky mi to k srdci neprirostlo.
https://www.aliexpress.com/item/1005005800767949.html
Taseni o neco rychlejsi. Uchyceni zbrane mi prislo o trosku stabilnejsi a tezko se to otevre dokoran, kdyz se clovek nekde zachytne zipem. Ale taky mi to k srdci neprirostlo.
- Fejta
Příspěvek#1309 » sob 22. úno 2025, 14:18
Kde prosím nakupujete? Díval jsem se na Aliexpress, ale dřív mi připadal přehlednější a nedaří se mi nic moc najít. Po přečtení tohoto vlákna si asi kolimátor z Číny odpustím, ale říkal jsem si, že na mechanických mířidlech, předních ručkách apod. není moc co zkazit a je mě úplně jedno, čí jméno plastový odlitek ponese. Jenže se mi nedaří nic moc najít. Aliexpress mi připadal v minulosti daleko přehlednější, včetně filtrace ověřených obchodů. Teď to vyhledává hodně náhodně. Mechanická mířidla, ani ty ručky jsem nanašel. Milion čištění, kolimátorů a deček, ale nějak filtrovat se nedaří.
(AR doma ještě není, a právě zjišťuju, jestli brát nové holátko, nebo málo jetou bazarovou, která má už aspoň zásobník a mířidla.
Dík
(AR doma ještě není, a právě zjišťuju, jestli brát nové holátko, nebo málo jetou bazarovou, která má už aspoň zásobník a mířidla.
Dík
- paza
- ante
Příspěvek#1311 » sob 22. úno 2025, 16:54
Je to tak. Temu je rychlejší, spolehlivější a nenarazil jsem tam ještě na zjevné podvody typu powerbanka 20000mAh uvnitř s baterií ze starý nokie nebo SSD disk a když to rozebereš, uvnitř je SD karta do foťáku.
Vyhledávání je stejně mizerný u obou shopů, a to i při použití angličtiny, imho do toho číňan nacpal nějaký algoritmy nebo AI.
Vyhledávání je stejně mizerný u obou shopů, a to i při použití angličtiny, imho do toho číňan nacpal nějaký algoritmy nebo AI.
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#1312 » ned 23. úno 2025, 10:11
Kluci srovnáváte nesrovnatelné. Ali prodává cca tisícinásobek zboží oproti Temu. Tam je to spíš o věcech do domu, na zahradu, cetkách a suvenýrech. Na Temu už jsem 2x zboží vracel a peníze přišly druhý den. Na Ali se v reklamaích někdy vydrží hádat týdny. Speciálně u zboží typu baterie a akumulaátoty, power banky atd che být velmi velmi ostrazitý, tady opičky skutečně perli. Slušní prodejci u aku např. uvadí jejich váhy což je velká nápověda. Další problém je, že lidé ne vždycky píšou recence a raději brečí na FB či soc. sítích.
- Fejta
Příspěvek#1313 » ned 23. úno 2025, 14:39
díky. Já byl v hledání nakonec nejúspěšnější na Wishi. Radši ještě jednou upozorňuju, že v hledání, zatím jsem tam nic nekupoval. Na Ali jsem měl v minulosti desítky objednávek, ale jak jsem psal, bylo tam možné filtrovat podle hodnocení prodejců a měli velký strach, aby neměli špatnou recenzi.
- stip
Příspěvek#1314 » pon 24. úno 2025, 10:01
Já tam často nenakupuji, ale mám pocit, že na Ali ty potíže s vyhledáváním jsou způsobeny tím, že tam ten sortiment už jednoduše není. Zdá se mi, že sortiment dílů zbraní byl asi z nějakých legislativních důvodů, který dopadl i na Číňany v poslední době cíleně zredukován. Dřív tam byli k dostání i různé doplňky, které byly z "legislativních" důvodů často inzerovány nějak neurčitě, jako součástky k airsoftkám, nebo dokonce jako výslovně něco jiného. Možná mě vyvedete z omylu.
- Murphy
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX