Kydex pouzdra_obecně

Horst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » pon 15. čer 2009, 19:13

Dasta

Luky

Příspěvek#17 » pon 22. úno 2010, 21:37

Tak Combat Shield se mi líbí. Koukal jsem na stránky, ale nějak jsem nepochopil jak si to mám koupit. :roll: To musím jed k výrobci, tam objednat a po udělání tam znovu jed, vyzvednout a zaplatit :?: :?:

Patrik
moderátor

Příspěvek#18 » čtv 25. úno 2010, 22:16

Zavoláš tam, zjistíš co a jak, pokud to mají standartně skladem tak se domluvíš, vč. způsobu úhrady, pošleš emailem objednávku, a počkáš až ti po pošta doručí. To by měl být standartní postup při objednávání čehokoliv nejen po internetu pokud nemají e-shop.

gewarosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#19 » pon 20. zář 2010, 00:32

Vyrábí někdo podpažní horizontální samosvorné pouzdro?

kuba

Příspěvek#20 » pát 23. pro 2011, 14:51

Pokud chcete na skryty noseni jednoznacne vnitrni kydex, vyhoda oproti daste je ta ze pouzdro drzi neustale tvar..

padlo (mel jsem fobus) mi vubec nevyhovovalo kvuli tomu ze nekolikrat se stalo ze jsem vytrhnul celou pistoli i s pouzdrem..

pojistku spise ne nez ano, ve stresu hledat pojistku nic moc (vyzkouseno na nekolika zavodech :-)) nehlede na to ze spousta pouzder s pojistkou neni moc idealnich protoze maj tu pojistku moc blizko luciku a tak nechtenej vystrel muze prijit rychle :-))

jeste k tomu fobusu a blackhawku, to neni kydex je to proste plast...

kuba

Příspěvek#21 » pát 20. dub 2012, 23:52

Obrázek

muj zavodni setik :)

Albert

Příspěvek#22 » sob 21. dub 2012, 08:20

žůžová :P ... Prosím tě proč ? Co ti ten Glock udělal :?:

kuba

Příspěvek#23 » sob 21. dub 2012, 17:46

to vis, reklama na zavodech.. Cernyho pouzdra si nikdo nevsimne :-D

Levit

Příspěvek#24 » stř 26. úno 2014, 10:46

Jaké jsou výhody a nevýhody otevřených/uzavřených kydexových poudzer? Uvažuju o něm, díky.

Infidel

Příspěvek#25 » stř 26. úno 2014, 23:42

tim uzavrenym myslis dole???

Levit

Příspěvek#26 » čtv 27. úno 2014, 14:56

Ano uzavřené nebo otevřené dole. Neplánuji ho nosit denně a hlavně spíš jen na sřelnici. A chtěl bych radu od majitelů. uzavřené pouzdro krom toho že kreje celou zbraň jinou funkci nemá a naopak je delší což může vadit možná při sezení. Proto bych chtěl znát názory majitelů.

kuba

Příspěvek#27 » čtv 27. úno 2014, 17:10

ono né všechno otevřené znamená opravdu otevřené. osobně jsem rozhodně pro dá se říct "polo otevřené", tudíž zbraň je celá krytá ale zároveň je to nejkompaktnější velikost, ono pokud to prodloužíš tak je problém že se rozšíří i přední část pouzdra a pak je to nepříjemné, může to tlačit atd.

nejlépe takto:
Obrázek

Infidel

Příspěvek#28 » ned 2. bře 2014, 23:30

Ano, taky mam polootevrene a jsem s tim spokojen. Celouzavrene jsem videl tak udelane, ze to prodluzovalo pouzdro asi o 2cm pod hlaven a to me prijde zbytecne. Mozna to ale nekdo umi jinak. Celouzavrene by asi melo smysl pokud bys to mel pro vykon povolani v extremne spinavem prostredi a potom by se do hlavne nedostaly necistoty. Pro bezne noseni nejspis zbytecnost.
Jinak vyhodu v polouzavrenem oproti tzv verzi mini, ktera kryje jenom stredni cast zbrane vidim v tom, ze pri odhaleni spodni casti pouzdra/zbrane neni videt zbran ale jen pouzdro, coz by melo znamenat ze neporusujes zakon o skrytem noseni :D a navic u kydexu je lepsi ze cim delsi plocha zbrane je v kontaktu s kydexem, tim lepe zbran drzi v pouzdre. Aspon moje zkusenost.

tslaby

Příspěvek#29 » ned 5. dub 2015, 18:59

Ahoj, nemáte někdo ponětí, zda se dá někde u nás koupit pouzdro Blade Tech Black Ice OWB pro CZ 75 SP-01 Shadow?

Albert

Příspěvek#30 » ned 5. dub 2015, 19:27

http://www.mujnuz.cz/pro-strelce/pouzdr ... 01-shadow/
ice to sice není ale funguje stejně ;) , nebo zkus mailem dotázat....

Zpět na