Pouzdro na vnitřní nošení

M82K

Příspěvek#886 » pát 25. črc 2025, 21:38

Hele za mě je to CROCY opravdu moc fajn a povedené - s výjimkou toho, že mě sere, že ho nechtějí udělat na 3,5 závěr i na další zbraně krom G43X - takže jestli máš G48 tak bych ho s klidným svědomím doporučil, opravdu schová hezky a nepotřebuješ ani opasek.
Cena - samotné pouzdro je za 2300,- - ano pouzdro na zásobník s uchytnou platformou a přídavná spona vypadá fajn ale ruku na srdce - Opravdu je ti 10 ran na sebeobranu málo? Myslím, že je to plně dostatečné takže bych vzal jen samotné pouzdro - na té jedné sponě to i bez opasku na kraťasech drží parádně.
Za zkoušku to stojí.

Ty jejich starší pouzdra - mě to do oka taky nepadlo, a Sharky taky nefunguje nijak dobře - Frogy je prý fajn jako venkovní a Crocy se zdá opravdu o parník jinde - jen kdyby se začlo dělat i na menší zbraně.

partykiller

Příspěvek#887 » pon 28. črc 2025, 08:04

Potvrzuji, G43x už díky tomu schovám bez obav z printingu. Dřívější zkoušené pouzdra byl vždy kompromis. Na své postavě jsem vždy úplně schoval Hellcat, takže teď už můžu víc nosit i glocka.

partykiller

Příspěvek#888 » pon 28. črc 2025, 08:05

jo a doplňuji, netřeba doobjednávat druhý dodatečný clip, koupil jsem a zbytečné, i mi přijde že je to lepší bez něj

M82K

Příspěvek#889 » stř 30. črc 2025, 17:39

Jo ten já zatím nemám spíš bych si ho časem vzal jako náhradní, uvidím. Ten větší dráp pracuje pak jen s opaskem který teď nenosím takže zatím to mám bez něj - jen jsem vyzkoušel - no stále jsem zklamaný z toho že to není na malé modely snad časem doplní, dělat takový pouzdro na velké zbraně místo na malé mi přijde fakt padlé na hlavu.

Máš to pouzdro na zásobníky nebo zkoušel jsi ho?

Zpět na