Pouzdra pro skryté nošení na léto

honza.pps

Příspěvek#301 » stř 22. úno 2017, 14:36

OK. Já s tím nějak extra nespěchám. ;)

notobi

Příspěvek#302 » stř 22. úno 2017, 19:32

Paza: bacha ten odkaz neni na vnitřní pouzdro. Já mam tohle: http://copshop.cz/index.php?route=produ ... uct_id=178 se sweatguardem a nulovým sklonem . Zrovna dneska sem nosil PPQ ve vnitřním kydexu 9km chůzí a pohoda občas sem ho cítil na kyčli, ale kdybych měl pár kilo navíc nevim o něm vůbec. jediný kdy o něm vim je když se sehnu nebo kleknu, při jízdě autem je to v pohodě

paza

Příspěvek#303 » stř 22. úno 2017, 21:55

Jo, děkuji, já jsem to špatně zkopíroval. Nevím, zatím nosím PPS, o nošení PPQ uvažuji a hlavně mě to potká, půjdu-li, jak plánuji, s PPQ na nějaké taktické kurzy, tam je potom pouzdro nezbytné, zase ale vnější, takže proto váhám s objednávkou. Díky.

honza.pps

Příspěvek#304 » stř 22. úno 2017, 22:06

Ja tedy planuji v kvetnu kurz od Hard Task a jdu s PPS M1 v IWB Foxxovi.
Myslim, ze je to ok. A hlavne chci trenovat s tim, co nosim.
Nosim PPS, jezfim na LOS s PPS a mirenku taky absolvuji s PPS - i kdyz tam uz to takova slava neni :D

notobi

Příspěvek#305 » stř 22. úno 2017, 22:26

paza: omyl na kurzu neni nutný vnější v červnu sem byl na Hardtask dynamic pistol1 s vnitřním a 12.3. jdu na dvojku zase s vnitřním, protože když nosim tak ve vnitřním

Jezevec

Příspěvek#306 » čtv 23. úno 2017, 08:46

Nechci moc plevelit, ale pokud by se dělala nějaká sdruženka na nákup u Foxxe tak bych se taky přidal.

jhora

Příspěvek#307 » čtv 23. úno 2017, 09:17

Dobrá, pánové, objednávat budu po březnové výplatě (z XDM jsem nadšený, z dočasného dasta pouzdra moc ne, potřebuju skloněné a pevné), napíšu vám a když se budete chtít přidat, tak se domluvíme kdo co chce :)

Ringit

Příspěvek#308 » čtv 23. úno 2017, 20:01

Já nosím do práce pod košilí v Šakalovi. Hodně podobný jako foxx. Nosím Glock 19.

Odesláno z mého VIE-L09 pomocí Tapatalk

paza

Příspěvek#309 » čtv 23. úno 2017, 21:00

jhora píše:Dobrá, pánové, objednávat budu po březnové výplatě (z XDM jsem nadšený, z dočasného dasta pouzdra moc ne, potřebuju skloněné a pevné), napíšu vám a když se budete chtít přidat, tak se domluvíme kdo co chce :)

Ono to není s hromadným objednáním tak jednoduché, ušetří se sice na poštovném tím, že se poštovné rozdělí mezi více lidí, ale je třeba dát pozor na to, že se také platí DPH a clo. DPH bude stejně, ať se objedná jedno pouzdro nebo více pouzder, ale při objednávce více pouzder (stačí 3) už se přeleze hranice pro placení cla, což tu úsporu na poštovném při individuální objednávce stírá. Takže aby se to vyplatilo bude muset být hromadná objednávka zvážena, jak to ve výsledku vychází. Jinak pokud by se objednávalo, tak bych se zřejmě přidal.

22 EUR – 150 EUR: Clo = 0%, DPH = 21%
nad 150 EUR: Clo dle tabulek tariccz + DPH = 21%

Hodnota pro výpočet CLA = hodnota zboží + poštovné a balné
Hodnota pro výpočet DPH = hodnota zboží + dopravné a balné

jhora

Příspěvek#310 » čtv 23. úno 2017, 22:04

To je dobré vědět, to pak spočítáme :)

pelanj

Příspěvek#311 » pát 24. úno 2017, 09:37

Clo bude řádově jednotky procent. DPH je z daleka nejvyšší položka. Taky je potřeba počítat pár stovek (tuším aktuálně cca 200) za celní deklaraci, pokud to půjde přes Českou poštu a využijete jejich služeb. A taky bych se eventuelně s jedním pouzdrem přidal.

Edit: Jestli jsem to dobře našel, tak clo je 2.5 %

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dd ... ngDescr=en

paza

Příspěvek#312 » pát 24. úno 2017, 10:32

Tak to jde, to není žádná velká položka.

jhora

Příspěvek#313 » pát 24. úno 2017, 10:55

To bude něco kolem 50Kč na jedno pouzdro, i kdybychom byli přes limit jen těsně, to se nám pořád vyplatí.

rvs

Příspěvek#314 » pát 24. úno 2017, 14:38

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s pocket holster či dokonce tip na výrobce pro Glock 42?

jhora

Příspěvek#315 » úte 7. bře 2017, 10:49

Tak to ještě zkomplikuju - právě jsem objevil ještě tohle. Cenově trochu výš, ale zpracování vypadá hodně dobře a lidi ho hodnotí vysoko:

http://oldfaithfulholsters.com/shop/iwb ... and-steel/

Jsem hodně nakloněn zkusit nakonec tohle, ale definitivně se rozhodnu až bude za co objednat :D

Je mi velmi sympatické to zesílení ocelí a možnost regulovat sílu upnutí zbraně pomocí šroubků. Akorát píšou že mimo USA nezasílají, tak musím zjistit jestli je neukecám.

Zpět na