GUNSBOOK
Co jinam nepatří...
- DVII
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1468
- Jarda.Jezek
Příspěvek#48 » pát 18. dub 2025, 10:12
V interakci ekonomických subjektů se oba snaží přesvědčit toho druhého, aby obětoval (minimálně část, mnohdy i mnohem víc než jen) svůj přebytek užitku ve prospěch toho prvního. Protože ten druhý nemá potřebné informace (a ani neví, že je nemá), přijme nabídku s falešným dojmem, že získal víc než obětoval. Tak jedni bohatnou čím dál rychleji z práce těch druhých.
- Redsnake
Příspěvek#49 » pát 18. dub 2025, 10:18
DVII píše:kolombo píše:
Za výhodu považuji, že je to jen pro registrované.
Pokud i číst mohu jen jako registrovaný, tak to pokládám za nevýhodu. Nerad platím nejen osobními údaji tam, kam jdu jenom na čumendu jestli produkt za to stojí...
Prosimvas, tak tam nelezte. A o jakej h osobnich udajich to mluvite? Zadas tam nick a nejakej e-mail, klidne z ten minute e-mail. Ze nevite o cem mluvim? To me neprekvapuje. Jste stado duchodcu co se neumi prepnout mezi dvema projekty a vyuzivat treba forum a druhou platformu k tomu. Ze mne to prekvapuje.
- Gimpel
Příspěvek#50 » pát 18. dub 2025, 10:32
............ ,,sociální sítě nejsou pro ně, ale o nich ....... přímo proti nim" ............
Nejrozumnější a nesmírně výstižná to slova k tomu bookovi.
===============================================================
Co zde tak čtu poznatky k novému kyberprostoru, no, pro mne odrazující.
Zejména se mi nelíbí. Kdo se tam regne, stále nevidí celý datový obsah. Různé skupiny, zdi, ,,přátelé" a kdo ví, co všechno ještě blokuje komplexní přehled.
Toto na zdejším fóru naštěstí nemáme a jsem tomu jen rád.
Máme zde SZ, že nepřicházíme o nic.
Nejrozumnější a nesmírně výstižná to slova k tomu bookovi.

===============================================================
Co zde tak čtu poznatky k novému kyberprostoru, no, pro mne odrazující.
Zejména se mi nelíbí. Kdo se tam regne, stále nevidí celý datový obsah. Různé skupiny, zdi, ,,přátelé" a kdo ví, co všechno ještě blokuje komplexní přehled.
Toto na zdejším fóru naštěstí nemáme a jsem tomu jen rád.
Máme zde SZ, že nepřicházíme o nic.
- DVII
Příspěvek#51 » pát 18. dub 2025, 11:54
Redsnake píše:[To me neprekvapuje. Jste stado duchodcu co se neumi prepnout mezi dvema projekty a vyuzivat treba forum a druhou platformu k tomu. Ze mne to prekvapuje.
Mladý muži, važ slova, stádo důchodců je už ve věku, kdy se může snadno nasrat

Kolem počítačů se motám od ruku 1984 a můžu říct platí o nich dobrý sluha a zlý pán, v dnešní době začíná převažovat to druhé, byť za to ty počítače nemohou, neb jsou pouhým nástrojem
Naposledy upravil(a) DVII dne pát 18. dub 2025, 11:59, celkem upraveno 1 x.
- Gimpel
Příspěvek#55 » pát 18. dub 2025, 15:02
........ ,,dobrý sluha a zlý pán ........ převažovat to druhé" .........
Pane kolego, moč dobře řečeno.
K znalostem, schopnostem a zkušenostem seniorů, nemám důvod se zbytečně vyjadřovati.
Zůstal bych u i při faktu, že války to generační, se zde doposud nenosily.

Před chvílí jsem dokonchčil práci, s různou to technikou digitální (včetně speciální), že si alespoň nepřipadám digitálně rigidní příliš.
ante :

Pane kolego, moč dobře řečeno.

K znalostem, schopnostem a zkušenostem seniorů, nemám důvod se zbytečně vyjadřovati.
Zůstal bych u i při faktu, že války to generační, se zde doposud nenosily.

Před chvílí jsem dokonchčil práci, s různou to technikou digitální (včetně speciální), že si alespoň nepřipadám digitálně rigidní příliš.
ante :

- ante
Příspěvek#59 » pát 18. dub 2025, 16:25
Nevim jestli je tam korelace nebo kauzalita ale asi nikdy to nebylo mezi lidma rozštelovaný jako po "vynálezu" fejsbůku. Gunsbook je facebook like, což u spousty lidí k instinktivnímu odporu asi může stačit.
(Já s gunsbookem žádnej zásadní problém nemám, vadí mi jenom když se to staví buď/anebo)
(Já s gunsbookem žádnej zásadní problém nemám, vadí mi jenom když se to staví buď/anebo)
- Redsnake
Příspěvek#60 » pát 18. dub 2025, 16:34
Nevim jestli za to muze facebook, ja osobne pamatuju jeho zacatky a taky ze jsem tam mel spoustu realnych pratel pridano a skutecne jsme sdileli sve zazitky, fotky z vyletu a dalsi. Pak se do toho zacaly postupne srat algoritmy a imho presne v okamziku kdy se prispevky prestaly zobrazovat chronologicky ale na preskacku, dle usouzeni algoritmu to zacalo upadat. Sam uz facebook nepouzivam.
Faktem je, ze gunsbook zadne algoritmy pro zobrazovani prispevku nepouziva. Mas svou zed kde se ti jednoduse zobrazuji prispevky ze zasledovanych skupin + moznost si s kamarady udelat vlastni pisecek, kde budete resit to, co nemusi byt videt vsem po registraci.
Myslim si, ze klasicke diskuzni fora, at uz zbrane kvalitne nebo strelectvi to nenahradi, uz jsem to tu psal, rad si pred koupi nejake zbrane otevru diskuzi a ctu stovky stran zkusenosti uzivatelu, to same vlakna o prebijeni se daji cist neustale dokola a vzdy tam najit neco noveho, poucneho. Gunsbook se nikdy takovou studnici nemuze stat a imho ani nema ambici, je to proste jiny typ platformy a komunikace.
Proto si myslim, ze tyhle projekty muzou koexistovat, stejne jako uz dnes rada z nas cte zbrane kvalitne, strelectvi, sleduje fcb a dalsi treba cizojazycne zdroje.
Faktem je, ze gunsbook zadne algoritmy pro zobrazovani prispevku nepouziva. Mas svou zed kde se ti jednoduse zobrazuji prispevky ze zasledovanych skupin + moznost si s kamarady udelat vlastni pisecek, kde budete resit to, co nemusi byt videt vsem po registraci.
Myslim si, ze klasicke diskuzni fora, at uz zbrane kvalitne nebo strelectvi to nenahradi, uz jsem to tu psal, rad si pred koupi nejake zbrane otevru diskuzi a ctu stovky stran zkusenosti uzivatelu, to same vlakna o prebijeni se daji cist neustale dokola a vzdy tam najit neco noveho, poucneho. Gunsbook se nikdy takovou studnici nemuze stat a imho ani nema ambici, je to proste jiny typ platformy a komunikace.
Proto si myslim, ze tyhle projekty muzou koexistovat, stejne jako uz dnes rada z nas cte zbrane kvalitne, strelectvi, sleduje fcb a dalsi treba cizojazycne zdroje.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí