Netypické využití zbraně

Co jinam nepatří...

Střelec

Příspěvek#31 » úte 23. črc 2024, 20:25

Letec 12: Dovolím si Tvou teorii trochu rozbít, myslíš, že ti "hejhulové" při páchání své nekalé-trestné činnosti uvažují nad tím, zda je/není nějaké procento občanů ozbrojených? Dovolím si pochybovat, ono si to neuvědomuje totiž většina naší běžné populace, protože často neví, že vůbec lze. Na druhou stranu, buďme rádi, že těch "hejhulů" u nás není tolik jako v jiných státech, kde se člověk musí bát po setmění vyjít sám na ulici.

DVII

Příspěvek#32 » úte 23. črc 2024, 20:30

Gatling71 píše:Docela dobře bych si dovedl představit že onen původní dotaz položí studentka psychologie, ....
Rovněž mne napadlo, že v současné době to může být sběr argumentů pro potírání držitelů ZP

Petr z Braníka

Příspěvek#33 » úte 23. črc 2024, 23:10

To je, jakobych se zeptal na lopatu. Samozřejmě, že by s ní šlo asi dělat i něco jinýho. Ale proč? Jiná činnost se určitě dá lépe dělat jiným nástrojem.
Pak se můžeme bavit o tom, že puškou nebo lopatou se dá pádlovat na kanoi stejně jako kytarou. Ale když bylo vynalezeno pádlo, tak proč?

Enderein

Příspěvek#34 » čtv 25. črc 2024, 11:24

DVII píše:
Gatling71 píše:Docela dobře bych si dovedl představit že onen původní dotaz položí studentka psychologie, ....
Rovněž mne napadlo, že v současné době to může být sběr argumentů pro potírání držitelů ZP

V tom případě pro zachování vesmírné rovnováhy navrhuji založení tématu "Netypické předměty použité jako zbraň". A vše bude v pořádku.

getsome

Příspěvek#35 » čtv 25. črc 2024, 11:35

Petr z Braníka píše:...a přímo před kamerou si ustřelil pinďoura do rytmu hudby...

Jo, mířit si ostrou na rodinné klenoty a pomalu namačkávat spoušť je dneska v ghettu nějak v módě. V Darwinových cenách od Brandona Herrery už pár takových exemplářů bylo. Ale myslím, že zrovna tohle úplně netypické využití není :lol:

dan

Příspěvek#36 » čtv 25. črc 2024, 12:06

DVII píše:Rovněž mne napadlo, že v současné době to může být sběr argumentů pro potírání držitelů ZP
Tohle neni prvni prispevek dane autorky a predchozi prispevky pro tuto hypoteze nesvedci. Sice nelze zcela vyloucit, ze jde o dlouhodoby a rafinovany projekt, ale moje paranoia ma svoje meze.

nktrjsk

Příspěvek#37 » čtv 25. črc 2024, 18:41

Možná jsem left-leaning psycholožka z fildy, která si udělala zbroják jen proto, abych se tady asimilovala a nasbírala veškerý argumenty pro zákaz zbraní, že by ani LEX nestačil vysvětlovat... :D Ne, fakt nemám potřebu zakazovat zbraně, přece bych se nestřelila do nohy. (pun intented) Žiju v realitě (aspoň trošku) a chápu význam zbraní v dnešní době, jen mi to vrtalo hlavou, jako spoustu dalších "blbejch dotazů", který rozsívám všude po světě.

ante

Příspěvek#38 » čtv 25. črc 2024, 18:55

Koukam že jste na holku z fildy pěkně prohnaná, ani ruskej agent by se sem nezakomponoval líp!

JirkaCV

Příspěvek#39 » čtv 25. črc 2024, 19:20

FIlda není úplně taková žumpa. Rád sleduju Neurazitelní a Večery na FF.
Dcera mojí sestřenky na FF vystudovala orientalistiku, pracuje jako kurátorka, překládá z Japonštiny a je úplně normální.

nktrjsk

Příspěvek#40 » čtv 25. črc 2024, 21:28

Samozřejmě, jen si děláme srandu ze stereotypů. Všude se najdou chytří i blbci.

kk

Příspěvek#41 » čtv 25. črc 2024, 21:47

nktrjsk píše:Možná jsem left-leaning psycholožka z fildy, která si udělala zbroják jen proto, abych se tady asimilovala....

Jako nápad na téma to neni špatný, já se s tim porovnáním použití AKM, AR15, mosin dobře pobavil... a fotkama taky. takže proč ne,

Tak třeba většina z nás doma zhasíná z postele že ... :twisted:

https://youtu.be/gW1U49G4My4?si=bnt1YeYSF6lAjyL5&t=247

Snimek_obrazovky_2024-07-25_22-46-29.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MojeTikka

Příspěvek#42 » pát 26. črc 2024, 08:10

Zrovna u Beana by byl zajimavy psychologicky profil. Agresivni neni.

JirkaCV

Příspěvek#43 » pát 26. črc 2024, 09:18

Ale zase studoval na University of Newcastle (Atkinson), takže něco jako fildu má.

MojeTikka

Příspěvek#44 » pát 26. črc 2024, 09:59

Jo, chova se jako absolvent tohoto typu vzdelani :D

Zpět na