Česká zbrojovka - cenová politika
Co jinam nepatří...
- expres
Příspěvek#138 » úte 17. zář 2024, 17:35
Celkem 5200 lidí jesi sem se nesek 
Jak to s náma CZUB myslí dobře... Jsem zdrcen touhle tonazni slevou a du rozbít prasátko..ou smola nesedí mi datum zp. Myslíte že v usa taky při slevách dávají podmínky v podobném duchu?
Možná někdo četl tuhle diskuzi v czub a má smysl pro humor

Jak to s náma CZUB myslí dobře... Jsem zdrcen touhle tonazni slevou a du rozbít prasátko..ou smola nesedí mi datum zp. Myslíte že v usa taky při slevách dávají podmínky v podobném duchu?
Možná někdo četl tuhle diskuzi v czub a má smysl pro humor

- sokar
- dan
Příspěvek#141 » úte 17. zář 2024, 19:42
Ano, ale (omluvte matematickou vlozku), to cislo neznamena co si patrne myslis. O tolik narostli pocet lidi se zbrojnim prikazem. K tomu ale mohlo dojit i tak, ze 5000 drzitelu o prukaz prislo a novacku prislo 10200. A dale maji "novy ZP" i vsichni, na ktere prislo "datum obnovy", ktera pocet prukazu nemeni. Pri desetilete periode a idealne rovnomernem rozdeleni meni ZP rocne pres 31000 lidi, za 21 mesicu tedy urcite pres 50000 lidi. Takze "ke sleve zpusobilych" to, pohledem do kavove sedliny, vidim na cca 60000 lidi. Kolik z nich sleva primeje k nakupu si netroufam ani odhadnout. Ale na konci roku, nebo do kdy akce bezi, se muzeme podivat zda narust poctu registrovanych zbrani vybocil ze "sumu pozadi". Ja to ale spis nepredpokladam.expres píše:Celkem 5200 lidí jesi sem se nesek :D
Presny pocet zpusobilych osob by poskytla Policie, na dotaz podle zakona o svobodnem pristupu k informacim. Ale nemam v umyslu je obtezovat.
expres píše:Myslíte že v usa taky při slevách dávají podmínky v podobném duchu?
To vim presne. Ne. Ve statech nemaji ZP.
- Sobiho
Příspěvek#142 » stř 18. zář 2024, 06:53
sokar píše:Já sem to czub říkal, že to je nahovno takhle, ale tady do této akce jsme se zapojili, protože to má větší smysl než sleva pouze pro OS. Nicméně když se podívám na nový zbrojáky od 2023 a odečtu si kolik z nich bude mít zájem o czub a rozpočítám to na asi 48 prodejců kteří se toho taky účastní, budem rádi za pár objednávek. Původní záměr akce pro všechny, ale na omezenější portfolio zbraní se evidentně nesetkal s pochopením. Takto je nabídka sice široká stran zbraní, ale zasáhne jen omezenou skupinu lidí. Teda podle mě.
No tak 15% sleva pro složky je vlastně 7,5% sleva pro veřejnost, protože druhý den je toho plný bazar a celá akce je taková malá levná podpora k platu člena složky.

- Erix
Příspěvek#147 » čtv 19. zář 2024, 15:20
Akce Czub zajímavá, bohužel využít nelze - nesedí datum ZP, tak si budu CZ457 ještě chvíli půjčovat.
Schválně, až akce skončí, tak "místní prodejci" hoďte info, kolik se třeba prodalo kusů. Ono stejně asi bude stačit sledovat bazary a hned budeme vědět.
Ta doživotní záruka se taky pouze na modely s registrační kartou, takže starší model bez karty má smolíka? Předpokládám, že kvalita by měla být stejná (pokud ji, tak registrace starší produkce by neměla být problém) a nebo konečně to tu někdo četl, že nás zlobí dvojí metr (domácí/export)?

Ta doživotní záruka se taky pouze na modely s registrační kartou, takže starší model bez karty má smolíka? Předpokládám, že kvalita by měla být stejná (pokud ji, tak registrace starší produkce by neměla být problém) a nebo konečně to tu někdo četl, že nás zlobí dvojí metr (domácí/export)?
- Erix
Příspěvek#150 » čtv 19. zář 2024, 20:53
Tak záruka by měla být pouze na hlavně, ale i tak, asi nějaké osvícení, nebo začaly brát/dělat opravdu kvalitu. Takže již žádné problémy s vývrty, jako kdysi, když se prý sypaly drážky či co (nesetkal jsem se). Je vůbec nějaký výrobce, který to má podobně jako GG u perkusu, čili "No ask warranty unlimited "?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí