Kde osahat zbraně ?
Co jinam nepatří...
- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#1 » čtv 30. říj 2014, 16:20
Chtěl jsem se zeptat, kde je asi tak nejlepší možnost si osahat zbraně ? Mám čerstvě ZP, NP na dva kusy a rád bych si něco pořídil.
Představuju si to asi tak, jako když si vybírám rakety na tenis - zajedu do krajského města, kde si v klubu půjčím třeba 20 raket, vezmu je na kurt, vyzkouším si všechny a dvě z toho koupím. Když nic nekoupím, účtujou mi za půjčení asi 50 Kč za kus, pokud koupím, neúčtujou nic.
Existuje něco takového i ve světe zbraní ?
Klidně si udělám výlet Praha, Brno, to není problém. Jenom bych docela nerad platil to, co mají na stránkách Triggeru ( 150 CZK za půl hoďky a 250 CZK za každou zbraň 
Představuju si to asi tak, jako když si vybírám rakety na tenis - zajedu do krajského města, kde si v klubu půjčím třeba 20 raket, vezmu je na kurt, vyzkouším si všechny a dvě z toho koupím. Když nic nekoupím, účtujou mi za půjčení asi 50 Kč za kus, pokud koupím, neúčtujou nic.
Existuje něco takového i ve světe zbraní ?

-
kubass_hk9 - Příspěvky: 458
- kubass_hk9
Příspěvek#3 » čtv 30. říj 2014, 17:13
hmmm psal jsem to nedavno v jinem vlakne, ale uz nevim, kde. Vzhledem k tomu, ze si zaznel trigger, tak predpokladam, ze ses z okoli Brna... najdi si si strelnici awiw... jejich cenova politika je celkem silena (vcetne 7kc box, pokud mas jejich zbran), ale neplati se pujcovne za zbran ale za ranu, tak si muzes nechat nachystat vse, co te zajima...
- Gash
Příspěvek#4 » čtv 30. říj 2014, 17:13
Velkémnožství Glocků a Rugerů mužeš osahat a vyzkoušet za nulové pujčovné (platí se pouze munice) v Liberci 11. - 18.11. 2014 v ArmyArms, je zde prezentační akce firem Glock a Ruger
- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#5 » čtv 30. říj 2014, 17:36
Díky za tipy
Každopádně mě zajímají pouze CZUB, Walther, SIG, Beretta, STI, HK. Glocků mají u nás na střelnici fůru a tak vím, že je nechci. Z okolí Brna nejsem, Trigger jsem zmínil proto, že mají hodně zbraní, ale po pohledu do ceníku jsem se zděsil 
Ideálně bych rád někam, kde mají:
CZ Shadow
Berreta 92FS
Sig 226
USP
Walther PPS
STI Trojan

CZ Shadow
Berreta 92FS
Sig 226
USP
Walther PPS
STI Trojan

- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#7 » čtv 30. říj 2014, 18:00
tempest píše:Jolka v Guncenteru.. Tam budeš mít šanci... Aspoň něco by tam někdo mít mohl...
No, podle tohoto: http://www.guncenter.cz/kratke-zbrane/
bychom se asi moc nesešli

- mocima
- Gash
Příspěvek#9 » čtv 30. říj 2014, 19:47
Tomas_2002 píše:Díky za tipyKaždopádně mě zajímají pouze CZUB, Walther, SIG, Beretta, STI, HK. Glocků mají u nás na střelnici fůru a tak vím, že je nechci. Z okolí Brna nejsem, Trigger jsem zmínil proto, že mají hodně zbraní, ale po pohledu do ceníku jsem se zděsil
CZ Shadow
...
Tak to si bohužel promeškal, minulý týden byla v ArmyArms prezentační akce CZUB
- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#10 » čtv 30. říj 2014, 20:03
Gash píše:Tomas_2002 píše:Díky za tipyKaždopádně mě zajímají pouze CZUB, Walther, SIG, Beretta, STI, HK. Glocků mají u nás na střelnici fůru a tak vím, že je nechci. Z okolí Brna nejsem, Trigger jsem zmínil proto, že mají hodně zbraní, ale po pohledu do ceníku jsem se zděsil
CZ Shadow
...
Tak to si bohužel promeškal, minulý týden byla v ArmyArms prezentační akce CZUB
To sice jo, ale koukám, že tam má tu Berettu 92FS za nějakých 13 klacků. To je pěkná cena. Bohužel se ještě ve zbraních nevyznám tak, abych se odvážil kupovat jetou, ale má tam pěkný výběr...
- Joe
Příspěvek#11 » pát 31. říj 2014, 09:19
Jako že by někdo držel skladem třeba 50 zbraní (aby z toho bylo tak 20 služebních pistolí a kompaktů), aktuálních modelů typicky po 10-50 tisících a půjčoval je skoro zadarmo, aby sis je moh otlapkat? Pokud je střelnice komerční, tak je to ekonomicky nesmysl. A charitativní střelnici neznám
Na každé střelnici jsou jednak jiné zbraně, ale taky jiná obsluha a instruktoři, každý Ti bude radit něco jiného. Vyplatí se objet si jich pár. I na tom Triggeru Ti půjčí do ruky pár zbraní, zkusíš si je chytit, namířit, natáhnout (pod dohledem instruktora nebo v BZ), a hned uvidíš, že z 2/3 z nich nechceš ani střílet.

Na každé střelnici jsou jednak jiné zbraně, ale taky jiná obsluha a instruktoři, každý Ti bude radit něco jiného. Vyplatí se objet si jich pár. I na tom Triggeru Ti půjčí do ruky pár zbraní, zkusíš si je chytit, namířit, natáhnout (pod dohledem instruktora nebo v BZ), a hned uvidíš, že z 2/3 z nich nechceš ani střílet.
- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#12 » pát 31. říj 2014, 09:34
Joe píše:Jako že by někdo držel skladem třeba 50 zbraní (aby z toho bylo tak 20 služebních pistolí a kompaktů), aktuálních modelů typicky po 10-50 tisících a půjčoval je skoro zadarmo, aby sis je moh otlapkat? Pokud je střelnice komerční, tak je to ekonomicky nesmysl. A charitativní střelnici neznám![]()
Jojo, přesně tak jsem to myslel. Já držím skladem zboží za několik milionů a lidi si je můžou otlapkat zcela grátis. A jako ekonomicý nesmysl mi to nepřijde.
Je to o přístupu prodávajícího. Mě je celkem jedno zda těch +/- 60.000 za dvě zbraně a příslušenství nechám Vendovi v Liberci, Praze nebo Olomouci....
- Serz
Příspěvek#13 » pát 31. říj 2014, 10:15
kamos na Borku nekolikrat zkousel ruzne zbrane. jeste vcera jsem si to overoval a tvrdi, ze mu za pujceni zbrane nic neuctovali. maji tam glocky, walthery, nejake cz a nejake revolvery
platil strelivo (luger cca za 5,20) a stav (100 za pulhodiny, ale nejake minuty prekroceni zpravidla neuctuji)
platil strelivo (luger cca za 5,20) a stav (100 za pulhodiny, ale nejake minuty prekroceni zpravidla neuctuji)
- Tomas_2002
- Tomas_2002
Příspěvek#14 » pát 31. říj 2014, 10:18
Serz píše:kamos na Borku nekolikrat zkousel ruzne zbrane. jeste vcera jsem si to overoval a tvrdi, ze mu za pujceni zbrane nic neuctovali. maji tam glocky, walthery, nejake cz a nejake revolvery
Měl bys prosím odkaz ?

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX