Update fóra

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

Carloss

Příspěvek#31 » ned 28. pro 2014, 21:37

Zatím mi to moc emotivní nepřijde... S těmi podpisy jsem to nevěděl... OK, beru to jako fakt, problém s tím nemám... Pak bych se taky klonil k tomu to rozbalovací menu Rychlé odkazy zrrušit a hodit to do lišty, jak to bylo Např jsou věci, které tam jsou asi zbytečně... třeba Hledání je všude a s tímhle i několikrát. A nakonec tlačítko pro označení příspěvků jako přečtených jednak zvýraznit a jednak přihodit jak to bylo, tedy v podstatě na všechny stránky.

Style

Příspěvek#32 » ned 28. pro 2014, 21:42

Ale také se přikláním k tomu aby alespoň odkaz na nové příspěvky byl dostupný přímo. Tedy bez nutnosti rozrolovat menu rychlé odkazy.

Serz

Příspěvek#33 » ned 28. pro 2014, 21:44

ano, pod tohle se podepisuju a taky mi uplne nesedi "samorozbalovaci" nabidky, ale to bude asi o zvyku
pri prohlizeni fora ozubene kolecko vpravo od tlacitka vyhledavani hazi taky na vyhledavani...

fíša

Příspěvek#34 » ned 28. pro 2014, 21:48

Asi ti to neupřesním. Nevím jak se co jmenuje
No když jsem otevřel toto forum, hned jsem viděl co jsem čet a co ne.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » ned 28. pro 2014, 21:52

Emocí jsem si taky zatím nevšiml.
Zobrazení a ovládání v tapatalk je subjektivně řádově horší, než tohle.
V navigaci u komentářů chybí link na zobrazení všech komentářů na jedné straně.
Podpisy opravdu nefungovaly nikdy.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » ned 28. pro 2014, 21:59

Nechci se mýlit, ale fiša asi myslí to, že už na hlavní straně bylo u přehledu témat vidět, kdo a kdy k nim komentoval.

Serz

Příspěvek#37 » ned 28. pro 2014, 22:23

kde je tlacitko "oznacit vsechna fora jako prectena"?

Carloss

Příspěvek#38 » ned 28. pro 2014, 22:25

Na hlavní straně fora v pravo nahoře pod vlastním nickem. Takový zaškrtávací tlačítko. btw.... už je to tu napsaný několikrát... ;-)

Sly

Příspěvek#39 » ned 28. pro 2014, 22:31

Carloss píše:Na hlavní straně fora v pravo nahoře pod vlastním nickem. Takový zaškrtávací tlačítko. btw.... už je to tu napsaný několikrát... ;-)

Mluvíme každý o něčem jiném.. chování některých uživatelů je takové, že příjdou na fórum a nechtějí prolézat všechny sekce.. prostě si zobrazí naprosto všechny nepřečtené příspěvky ze všech sekcí.. to je to, co je v "Rychlé odkazy - Nepřečtené příspěvky", zobrazí se mu 1-2 stránky.. koukne na to okem a vybere si dle zájmu pár témat, ale vidí co se kde dělo a nic mu neuteče. Na zbytek co ho nezajímá aplikuje to co tam nyní již není a je pouze tam kam se díváte vy :-).

Prosím tedy doplnit:
- možnost hromadně označit Nepřečtené příspěvky přes všechny sekce (respektive ty, které se zobrazí přes Rychlé odkazy - Nepřečtené příspěvky)
- možnost odstranit stránkování u tématu.. pokud nějaké téma mělo -n stránek, tak byla možnost toto zrušit a zobrazit vše.. dlouhé scrolování, ale rychlejší na vyhledání konkrétního postu

PS: na chvilku jsem kouknul na jejich forum a nahodil tam slova mark unread nebo quick links.. :-) no držím palec, evidentně nejsem jediný.

Carloss

Příspěvek#40 » ned 28. pro 2014, 22:35

Píšeme o tom samém, tím jsem si jistý, protože to tlačítko na "Nepřečtených..." jsem už taky kritizoval. A taky jsem psal, že to mnoho for nemá. Řešenm je jedno kliknutí, pravda, navíc, na "Obsah", nebo Hlavní strana fora a tam je. Tedy jsem nepsal, že se mi to tak líbí a měl jsem to stejně, jako Ty. Já říkám, jak ta fora v tento okamžik označovat. Bez čtení.

Serz

Příspěvek#41 » ned 28. pro 2014, 22:46

Carlossi, opravdu, Sly kapnul na to, co jsem svou pripominkou myslel. delam to presne tak jak to on popsal. prijdu na forum, dam si zobrazit neprectene prispevky, projdu si vlakna co me zajimaji, vratim se na vypis neprectenych vlaken a tam bylo (a uz neni) tlacitko, resp. odkaz "oznacit vsechna temata jako prectena". vlastne moje vychozi stranka (i v prohlizeci to tak mam ulozeno) byla "zobrazit neprectene prispevky". u tech ostatnich, typicky, pred chvili vyskocilo tema o prodeji levostranneho pouzdra, kde je mi jasne, ze tu informaci nepotrebuju a ani se k nemu s velkou pravdepodobnosti nebudu chtit vyjadrovat, tak jsem odkliknul "oznacit jako prectena" a bylo :)

Carloss

Příspěvek#42 » ned 28. pro 2014, 22:52

A já opakuji po několikáté, že jsem to dělal stejně... A že mi to tlačítko taky chybí. Ovšem, co to nemění je to, jak na to forum přijít. Jediný, co je potřeba skočit POTOM na hlavní stranu fora a odkliknout označení. POTOM se zase klidně vrátím na Nepřečtené. Je to o jedno kliknutí víc. To je celé. Je to tak nepochopitelné? A taky píšu, že tak to má drtivá většina for. Nic to taky nemění na tom že tak, jak to bylo bych stejně, jako vy přivítal víc. Ve spojení se zrušením toho rozbalovacího nesmyslu a uspořádáním do lišty, tak, jak to bylo.

Serz

Příspěvek#43 » ned 28. pro 2014, 22:54

doba je uspechana, na "potom" neni cas :)

Sly

Příspěvek#44 » ned 28. pro 2014, 23:05

Jako člověku ze sw branže se mi chce plakat.. nemám slov. Userfriendly, heats maps, userstesting jsou asi pro některé stále sprosté slova.
Carloss díky.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#45 » ned 28. pro 2014, 23:13

Grafické změny budou určitě nadále probíhat, proto tu tohle vlákno je, pro zpětnou vazbu.
Věci jako zobrazit všechny příspěvky bez stránkování byla věc, kterou jsme přidali nad rámec standardu (což jen ukazuje, že se o spokojenost uživatelů snažíme) a určitě bychom ji rádi zase vrátili.

A ten poslední příspěvek o "pláči" opravdu nevím, jak mám komentovat. Je to web zdarma, o jehož technickou správu se stará jediný člověk, který to celé táhne ze svého omezeného volného času i financí - opravdu očekáváte dlouhé výzkumy a testování každé změny? Nemluvě o tom, že co je "user friendly" je dost subjektivní věc.

Zpět na