Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Bruno
Příspěvek#121 » pon 5. pro 2011, 14:33
Hmm tak to nevím co na říct.To já nemám.Vůle na mém Maku je opravdu mizivá.Jestli máš možnost,zkus to porovnat s jiným Makem.Samozřejmě stříleným.Já mám z Maka vystřeleno kolem 4000 nábojů.Nějaké větší vůle jsem nezaznamenal.Je mi to divné,vzhledem k tomu,z jak kvalitního materiálu je Mak vyroben.Jedině že by Tě oblbli,a prodali Ti kus se kterým cvičila celá ruská armáda.
To by ale zanechalo i jiné stopy po používání.To je blbost co jsem teď napsal.Nějak se mi to nezdá.
Jedině to porovnat s jiným Makem,nebo navštívit puškaře ať to posoudí.
To by ale zanechalo i jiné stopy po používání.To je blbost co jsem teď napsal.Nějak se mi to nezdá.
Jedině to porovnat s jiným Makem,nebo navštívit puškaře ať to posoudí.
- mmaass
Příspěvek#122 » pon 5. pro 2011, 16:31
Tak po nejake odmlcce opet zdravim ve spolek. Konecne po 6 tydnech cekani, jsem dnes obdrzel ZP a NP. A samozrejme hned potom nasledovala navsteva BVS, kde jsem si konecne poridil krasavce PM
. Hned po koupi jsem jel zpet na PCR a sel zbran registrovat, prukaz zbrane mi vydali napockani. Takze zitra hura strelnice 

- mmaass
- mmaass
Příspěvek#127 » pon 5. pro 2011, 19:14
Diky za gratulaci 
Jsou to BARNAULy, v BVS jine nevedou..kus byl za 5,50. Jinak do budoucna spis uvazuji zajit do Beareky a koupit starsi S&B za 4,00. Jinak ted se zrovna na netu dohledavam jaky je rozdil ve strelivu: Barnaul, S&B a Wolf..kdyz to nekdo vi, tak by nebylo spatne aby se k tomu vyjadril
usetril by me a asi mozna i dalsim lidem spoustu casu 
Vim, ze jsem na netu kdysi na nejake podobne tema narazil..ale uz je to nejaky patek a vzhledem k tomu, ze jsem toho precetl opravdu spoooustu, tak se nemuzu vzpomenout kde jsem na to narazil

Jsou to BARNAULy, v BVS jine nevedou..kus byl za 5,50. Jinak do budoucna spis uvazuji zajit do Beareky a koupit starsi S&B za 4,00. Jinak ted se zrovna na netu dohledavam jaky je rozdil ve strelivu: Barnaul, S&B a Wolf..kdyz to nekdo vi, tak by nebylo spatne aby se k tomu vyjadril

Vim, ze jsem na netu kdysi na nejake podobne tema narazil..ale uz je to nejaky patek a vzhledem k tomu, ze jsem toho precetl opravdu spoooustu, tak se nemuzu vzpomenout kde jsem na to narazil

-
Kublajchán - Příspěvky: 171
- Kublajchán
Příspěvek#128 » pon 5. pro 2011, 19:33
SaB jsou dobrý, ale drahý. Barnauly mi trochu víc čoudily a sypaly na mě hodně spalin (pozorováno na bílém tričku). Wolfy jsou dobrý, levný. V Baerace jsou náboje levnější o 0,50,- , ale cesta tam je delší a trvá pochopitelně o dost déle. Raději to koupím v CID Praha. Vystoupím z MA Malostranská a pár stanic tramvaje 22. Dojdu kousek do kopce a jsem tam. Jinak střela z Wolfa je těžší, pomaleji letí a má tvar komolého kužele = lépe předává svou energii než rychlejší a lehčí ogivál.
- mmaass
- allegro
Příspěvek#131 » pon 5. pro 2011, 20:49
Mám s Makem nalítáno 7.500 střel za necelý rok a vůle téměř žádné. Naprostá spokojenost. Kromě známek mírného opotřebení z častého tréningu žádný problém, nicméně, kdyby něco bylo, je to tak jednoduchá zbraň, že nebude problém to dát do pořádku. A co víc, je tak cenově dostupná, že i kdyby s využitím nejšílenější fantazie až fantasmagorie a nebo sience fiction
prasknul nedejbože třeba závěr zbraně, vyplatí se koupit si novou. To se ale nestane.

- xuebao
Příspěvek#135 » úte 6. pro 2011, 09:28
Tak snad v dohledne dobe uvidim ciziho Maka a ocihnu vule. Mozna to vidim zbytecne cerne (doufam v to).
SB z Beareky jsou v mosazi, takze prebijitelne, a proto moje volba (az jednou dojdou a odhodlam sa prebijet). Teda jeste musim zjistit, jestli nevadi ten cerveny lak na zapalce. Daji se koupit po 500 ks, kde jsou krabicky zatavene ve folii jeste od vyroby. Mam pocit, ze je z nich zbran docela zacouzena. Nezeby z toho sel dym jak z lokomitivy, ale oproti tem par lugerum, co jsem zkusil z jinych zbrani, cadi. Anebo zebych pistolu prilis moc mazal a cadilo to kvuli zbytkum oleje?
SB z Beareky jsou v mosazi, takze prebijitelne, a proto moje volba (az jednou dojdou a odhodlam sa prebijet). Teda jeste musim zjistit, jestli nevadi ten cerveny lak na zapalce. Daji se koupit po 500 ks, kde jsou krabicky zatavene ve folii jeste od vyroby. Mam pocit, ze je z nich zbran docela zacouzena. Nezeby z toho sel dym jak z lokomitivy, ale oproti tem par lugerum, co jsem zkusil z jinych zbrani, cadi. Anebo zebych pistolu prilis moc mazal a cadilo to kvuli zbytkum oleje?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí