Tipy na terčovou pistoli 6"

Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
DesertEagle

Příspěvek#16 » ned 4. kvě 2025, 07:39

Ve střelectví bylo srovnání SS Targeta Germany a USA. Rozdíly byly naprosto minimální, největší rozdíl byla lépe leštěná skuzavka na Germany modelu. Byl jsem příjemně překvapený, že amik prozatím drží germany kvalitu. Rozdíl ve vlastní zbrani je minimální, rozdíl v ceně naprosto drastický.

Integrale

Příspěvek#17 » pon 12. kvě 2025, 20:39

DesertEagle píše:Ve střelectví bylo srovnání SS Targeta Germany a USA. Rozdíly byly naprosto minimální, největší rozdíl byla lépe leštěná skuzavka na Germany modelu. Byl jsem příjemně překvapený, že amik prozatím drží germany kvalitu. Rozdíl ve vlastní zbrani je minimální, rozdíl v ceně naprosto drastický.

Díky, zkusím sehnat. Preferuju 6" ale i ten 5" by šel :)

Henry

Příspěvek#18 » úte 13. kvě 2025, 10:19

Jak psal a dával odkaz Sud: https://www.czub.cz/firearms-and-produc ... 2-TARGET-6 byl jsem ted 8.5. na závodě v mířené střelbě a zrovna s tou pistolí byl ten závod vyhrán. Střílel z toho originální náboje S/B. Na 25 m trefil 9 zásahů A na terči papoušek.

kinght

Příspěvek#19 » pát 25. črc 2025, 15:21

Henry píše:Jak psal a dával odkaz Sud: https://www.czub.cz/firearms-and-produc ... 2-TARGET-6 byl jsem ted 8.5. na závodě v mířené střelbě a zrovna s tou pistolí byl ten závod vyhrán. Střílel z toho originální náboje S/B. Na 25 m trefil 9 zásahů A na terči papoušek.

Taky sháním něco na terčovku, byl jsem se podívat v CZUB na toho targera ale odradili mně ty vůle, především uložení hlavně v závěru prostě jim to vaklalo. Rozebral jsem si to vyndal pružinu aby mi nevymezovala vůle a začal jsem si s tím šibovat v různých směrech a za mně na lícování by bylo potřeba ještě zapracovat. Takže koupit pistoli a nasypat další tisíce do tuningu u Zendla - takže asi ne.

Ale oproti CZUB jsem se zaměřil na 6" KMR W-02 CUDA na prodejně osaháno lícování super, vůle minimální nebo jsem spíše žádné nenašel, silnostěnná hlaveň, padla mi do oka teď jen sháním někoho kdo by mi ji půjčil na střelnici jestli mi sedne.

Henry

Příspěvek#20 » sob 26. črc 2025, 12:18

kinght: ještě než se nějak rozhodneš, unáhlíš zkus si toho Targeta půjčit a vystřel i z něho. Třeba zjistíš že nějaká ta vůle tomu nevadí. Jakou má třeba vůli Glock mám ted 43X a na 25 m z 15 ran mám na nekrytě ležící figuru 14 desítek a ta jedna je stržená do 9 neboj facku jsem si dal. A viděl jsi to video co jsem sem dával na toho Targeta jak to tam zkouší ty Slováci?

kinght

Příspěvek#21 » pát 1. srp 2025, 12:53

Henry píše:kinght: ještě než se nějak rozhodneš, unáhlíš zkus si toho Targeta půjčit a vystřel i z něho. Třeba zjistíš že nějaká ta vůle tomu nevadí. Jakou má třeba vůli Glock mám ted 43X a na 25 m z 15 ran mám na nekrytě ležící figuru 14 desítek a ta jedna je stržená do 9 neboj facku jsem si dal. A viděl jsi to video co jsem sem dával na toho Targeta jak to tam zkouší ty Slováci?

Video jsem viděl. U zbraní v těchto cenových hladinách bych byl rád kdyby mi zbraň sedla, protože takto koupíte zbraň v obchodě na slepo, pak na střelnici zjistíte že s plasťákem za pár šupů nastřílíte lépe a pak se toho zbavujete různě na bazarech pod cenou, aby to vůbec někdo vzal. Jen kdyby bylo kde porovnat.

Zpět na