Hledá se Smith & Wesson M&P9
Glock a spol.
- Farock
Příspěvek#1 » úte 8. zář 2015, 13:36
Zdravím ,potřeboval bych asi trochu pomoct
.Sháním Hledá se Smith & Wesson M&P9 "5" .Neviděli jste při nákupu čehokoli a kdekoli že by jí v tom krámě náhodou měli ?Já jsem volal a prolejzal ale nikde nenašel .Teda v jednom krámě mi ji prodali skoro před nosem
dotyčného bych roztrhl na místě
.Za každé info díkes.

- MM
Příspěvek#2 » úte 8. zář 2015, 13:48
Edit ... sorry zmazany cesky odkaz, pozeram popri robote, hladas 5" ... :\
Edit 2: Minimalne jeden 5" Core je vo Viedni - pokial ho fakt urgentne potrebujes
.
http://www.austriaarms.com daj hladat hore vpravo 'CORE'
Edit 2: Minimalne jeden 5" Core je vo Viedni - pokial ho fakt urgentne potrebujes

http://www.austriaarms.com daj hladat hore vpravo 'CORE'
Naposledy upravil(a) MM dne úte 8. zář 2015, 14:06, celkem upraveno 3 x.
- MM
- MKabar
Příspěvek#7 » úte 8. zář 2015, 22:51
A proc nevemes ten CORE a nehodis si tam nake Tritia? Btw Tritia jsou vsechny moc tluste na presne strileni, pres den nesviti a v noci trochu (a kdy si naposledy strilel v noci) a pochybuju, ze chces petipalec na noseni (i kdyz ja teda 5" gver nosim bezne). Na presne strileni to chce tenkou cervenou svetlovodnou muchu Dawson nebo 10-8 nebo tak neco. A konkretne na tuhle srandicku bych stopro vzal tu rovnou kovovou spoust od Apexu, ta origo lamaci spoust i ve vylepsene verzi je proste priserna, i kdyz zvyknout se da na vsechno. Ale ta nova Apex rovna je fakt namakana, reset kratsi jak na PPQ
. Nekde jsem tu hazel video na to.

- MM
Příspěvek#8 » stř 9. zář 2015, 08:54
Tak reakcia od austriaarms - povolenie stoji 60 EUR, takze cena aj s tym je dokopy 800 EUR. Pozor - je to predavane ako pouzite, aj ked v 'novom stave'. I ked pochybujem ze by si chcel riesit peripetie okolo zaruky v Rakusku. Inak su 20km na sever od Viedne = cca 65km od Breclavi / Mikulova na juh.
- Farock
Příspěvek#9 » stř 9. zář 2015, 21:13
Tak už jí mám doma
.Alfatactical Plzen .Udělal jsem si výlet do pivováru a při té přiležitosti jsem si ji tam koupil.Je to Pro Series Military Police ale je tam zelená světlovodná mucha,ta je jen ve předu v zadu není nic jen muška bez ničeho prý se to tak ted děla,nevím viděl jsem poprvé .Jen mě zarazilo že mám tři zásobníky dva na 10 a jeden na 17 nábojů.Jen ta cena byla trochu větší 22190kč.Ale tam kde jsem se ptal a neměli ji tak volali dodavatelům a k dodání do 8 měsíců a díky posilujícímu dolaru se prý cena bude pohybovat kolem 22 000kč.Kupodivu u kentauru v Praze mi řekl úplně stejnou cenu 22190kč ale že někdy v červnu příští rok.Smith & Wesson se prý soustředí hlavně na americký trh,sem se pošle to co jim tam zůstane navíc.
No v Rakousku bych asi řešit nic nechtěl ,neumím šprechtit německy
.

No v Rakousku bych asi řešit nic nechtěl ,neumím šprechtit německy

- Farock
Příspěvek#12 » stř 16. zář 2015, 10:16
Tak v pondělí jsem byl na střelnici a vyzkoušel nově zakoupenou Smith & Wesson MP9 .Píšu první dojmy jak jsem slíbil.Hned jak jsem ji zakoupil zdála se mi spoušť dost tvrdá ale říkal jsem že nebudu panikařit dokud to nevyzkouším.A dobře jsem udělal, po zasunutí plného zásobníku se spoušť chová o dost lépe.Akorát v ní cítím jako by směrem ke zmačknutí o něco jemně dřela ale prozatím to přičítám novotě
.Jinak dojem ze střelby velmi dobrý jsem plně spokojen.Ale do te doby než jsem šel střílet,jsem přemýšlel jestli jsem neudělal náhodou chybu a neměl koupit Walther PPQ M2.Protože přeci jen jsem si kvůli tomu abych tuto zbraň měl musel trochu více připlatit jelikož v tomto provedení tuto zbraň u nás sehnat je mizerie.Teď už jsem plně spokojen a i když mě krapet mrzí tech peněz navíc nelituji jich.Koupil jsem jednoho z prozatimních posledních mohykánů u nás (s hlavní "5").

- MM
- jenda76
Příspěvek#14 » čtv 17. zář 2015, 08:02
Tak přihodím svůj poznatek. Včera jsem si byl vyzkoušet a porovnat pár plasťáků. Musím říct, že M&P9 mě zklamala. Tím nechci říct, že by byla špatná, ale je asi nekompatibilní s mýma rukama. Střílel jsem na 15 metrů střídavě pomalé mířené série a pak rychlejší série vždy se dvěma výstřely co nejtěsněji za sebou. Zatímco s PPQ jsem střílel víceméně desítky a zásahy ze dvou rychlých výstřelů se držely vždy hodně blízko u sebe, s M&P9 jsem měl neustále pokropený celý terč jak od brokovnice.
Jenom bych ještě jednou zdůraznil... netvrdím, že je M&P9 špatná pistole, prostě není pro moje ruce. Nesedí mi moc dobře v rukou ani mi nevyhovuje spoušť. Dokonce i s G19 (gen4), o kterém vím, že mi moc nesedí, jsem nastřílel o dost lépe. No a nakonec jsem pak stejně odešel domů s H&K SFP9.

Jenom bych ještě jednou zdůraznil... netvrdím, že je M&P9 špatná pistole, prostě není pro moje ruce. Nesedí mi moc dobře v rukou ani mi nevyhovuje spoušť. Dokonce i s G19 (gen4), o kterém vím, že mi moc nesedí, jsem nastřílel o dost lépe. No a nakonec jsem pak stejně odešel domů s H&K SFP9.

- MM
Příspěvek#15 » čtv 17. zář 2015, 08:20
Je to o zvyku - kde kto na to nadava, prave preto ludom co sa im MP9 paci hovorim ze si ju fakt musia vyskusat. Kdesi som to uz spominal - mam doma aj MP9 a aj PPQcko (ktorym som schopny nastrielat mierenu lepsie, aj ked mi nesedi a podla mna prilis kope). U MP9 je fabricka spust taka, ze nemam problem nosit s nabojom v komore. U PPQcka by som si to netrufol. Inak prudky zlom v kvalite strelby s MP9 u mna nastal potom co nejaku dobu lezala v trezore a strielal som v DA revolver
. Asi som sa naucil ten odpal nacasovat.
Nemam na nej ziadny tuning, na ten sa chystam az teraz - ale s tym ze som s nou trenoval sa na 10m udrzim pri rychlej strelbe v ciernom = na 'sluzobnu' zbran uplne postacujuce. Pokial ju niekto chce na mierenu strelbu - nech si zoberie Pro / Core verziu, alebo dokupi Apex spustovy kit.

Nemam na nej ziadny tuning, na ten sa chystam az teraz - ale s tym ze som s nou trenoval sa na 10m udrzim pri rychlej strelbe v ciernom = na 'sluzobnu' zbran uplne postacujuce. Pokial ju niekto chce na mierenu strelbu - nech si zoberie Pro / Core verziu, alebo dokupi Apex spustovy kit.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí