HS-9 L, 40 SW, 45 ACP
Glock a spol.
- Bohuliby
- tomas fuk
Příspěvek#2 » sob 7. pro 2013, 03:07
Taky jsem po nich pokukoval. Ale dival jsem se na slovensku, kde jsou levnejsi, vetsi vyber a s vetsi vybavou. Na Zelenem sportu to maji znacne ocesane.
Ohledne papirovani na slovensku jsem se docetl, ze prodejce je velice vstricny a vse vyridi.
http://eshop.ronin.sk/Kratke-zbrane/Pistole/
Ohledne papirovani na slovensku jsem se docetl, ze prodejce je velice vstricny a vse vyridi.
http://eshop.ronin.sk/Kratke-zbrane/Pistole/
- Bohuliby
Příspěvek#3 » ned 8. pro 2013, 00:28
Dobrá rada, já jsem pokukoval po HS 40, pravda, že v ZS je pouze jeden zásobník, ale nabízejí náhradní za 540 Kč a pokud dám k tomu krabičku + nylonové pouzdro, tak se dostanu cca na stejné peníze. Na Slovensku nabízejí v soupravě zásobníky tři, ale i takto to vychází cca docela stejně.
Pokud by jsi jednal o tom vyřízení z SK, tak dej vědět, nejenom pro tento případ.
O dovozu nemám asi ne sám ani páru. Díky za info.
Pokud by jsi jednal o tom vyřízení z SK, tak dej vědět, nejenom pro tento případ.
O dovozu nemám asi ne sám ani páru. Díky za info.
- tomas fuk
- uncle
Příspěvek#5 » čtv 12. pro 2013, 23:55
dodávají je v plastovém kufříku se dvěma zásobníky, tyčkou na čištění laufu, prázdnou nádobkou na olej a výměnnými hřbety... V ZS píší sice jeden zásobník, ale je to bráno jako jeden ve zbrani a jeden volně...
prvních deset ran na patnáct metrů v osmi centimetrech, na nějaký závěry ještě nemám nic nastříleno, ale i s mýma tlapama se drží velice dobře...
píšu o XDm 9L 4,5", dneska jsem ale koukal na eshop ZS a vidím, že je zdražili o cca 2tis.
prvních deset ran na patnáct metrů v osmi centimetrech, na nějaký závěry ještě nemám nic nastříleno, ale i s mýma tlapama se drží velice dobře...
píšu o XDm 9L 4,5", dneska jsem ale koukal na eshop ZS a vidím, že je zdražili o cca 2tis.
- coffee
Příspěvek#9 » ned 15. pro 2013, 18:51
Zdravím, zkušenosti jsou více než dobré. Přešel jsem ze Glocka a nelituji. Lepší držení (G částečně vyřešil v G4), pro mne lépe vyhovující tvar pažbičky, větší kapacita zásobníku v základu bez botek apod. Tvar umožňující intuitivní zamíření (u hranatého G komplikovanější).
Střelecky - spoušť příjemná (nejsem zastánce ladění), přesnost výborná, na 15 m "téměř" jednou dírou. Pocitově natahování závěru snadnější proti G, ČZ se nedá vůbec srovnávat (pokud neberu sportovní speciály). S XDm 4.5 9 i .45 bez problémů zelená prsa na 25 m v desítce.
Údržba - bacha při totálním rozebrání. Pérka se rozskočí a může být problém zjistit, jak to původně vypadalo (naštěstí byla doma druhá, kam jsem mohl kouknout
)
Škoda že nemají v nabídce i plastová pouzdra na zbraň a zásobníky, která k tomu dodává Springfield.
Střelecky - spoušť příjemná (nejsem zastánce ladění), přesnost výborná, na 15 m "téměř" jednou dírou. Pocitově natahování závěru snadnější proti G, ČZ se nedá vůbec srovnávat (pokud neberu sportovní speciály). S XDm 4.5 9 i .45 bez problémů zelená prsa na 25 m v desítce.
Údržba - bacha při totálním rozebrání. Pérka se rozskočí a může být problém zjistit, jak to původně vypadalo (naštěstí byla doma druhá, kam jsem mohl kouknout

Škoda že nemají v nabídce i plastová pouzdra na zbraň a zásobníky, která k tomu dodává Springfield.
- Bohuliby
- Bohuliby
Příspěvek#11 » čtv 23. led 2014, 23:03
Beareka Praha nabízí HS za 13.900, což je tuším původní cena v Zeleném sportu, je to zajímavé, když to bere právě od něj. A zkušenosti tady zatím téměř žádné, to jí nikdo nemáte ?
V Bearece ještě k tomu nabídka levnějších nábojů 9 Luger.
Jistě je to zase zpestření plastového trhu, ale proč zvedli v ZS tu cenu, nechápu.
V Bearece ještě k tomu nabídka levnějších nábojů 9 Luger.
Jistě je to zase zpestření plastového trhu, ale proč zvedli v ZS tu cenu, nechápu.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí