HS-9 L, 40 SW, 45 ACP

Glock a spol.

Bohuliby

Příspěvek#1 » sob 7. pro 2013, 00:31

Zelený sport dovezl tyto pistole ve větším množství a právě je uvádí na trh. Pokud jste již někdo tyto zbraně zakoupil, prosím o zkušenosti, rozhodně je to oživení plastových pistolí na našem trhu.

tomas fuk

Příspěvek#2 » sob 7. pro 2013, 03:07

Taky jsem po nich pokukoval. Ale dival jsem se na slovensku, kde jsou levnejsi, vetsi vyber a s vetsi vybavou. Na Zelenem sportu to maji znacne ocesane.
Ohledne papirovani na slovensku jsem se docetl, ze prodejce je velice vstricny a vse vyridi.

http://eshop.ronin.sk/Kratke-zbrane/Pistole/

Bohuliby

Příspěvek#3 » ned 8. pro 2013, 00:28

Dobrá rada, já jsem pokukoval po HS 40, pravda, že v ZS je pouze jeden zásobník, ale nabízejí náhradní za 540 Kč a pokud dám k tomu krabičku + nylonové pouzdro, tak se dostanu cca na stejné peníze. Na Slovensku nabízejí v soupravě zásobníky tři, ale i takto to vychází cca docela stejně.
Pokud by jsi jednal o tom vyřízení z SK, tak dej vědět, nejenom pro tento případ.
O dovozu nemám asi ne sám ani páru. Díky za info.

tomas fuk

Příspěvek#4 » ned 8. pro 2013, 02:24

Ja jsem ve stadiu, ze sam hledam compact devitku. Takze jeste to mu necham prubeh. Ten poplatek pro dovoz z SK do CR je 500 kc, je to povoleni, ktere je casove omezene atd. Pak uz je vse stejne, jako by si kupoval pistoli u nas.

uncle

Příspěvek#5 » čtv 12. pro 2013, 23:55

dodávají je v plastovém kufříku se dvěma zásobníky, tyčkou na čištění laufu, prázdnou nádobkou na olej a výměnnými hřbety... V ZS píší sice jeden zásobník, ale je to bráno jako jeden ve zbrani a jeden volně...
prvních deset ran na patnáct metrů v osmi centimetrech, na nějaký závěry ještě nemám nic nastříleno, ale i s mýma tlapama se drží velice dobře...
píšu o XDm 9L 4,5", dneska jsem ale koukal na eshop ZS a vidím, že je zdražili o cca 2tis.

Bohuliby

Příspěvek#6 » pát 13. pro 2013, 00:07

Vitěj na foru, ale podle ZS jsem opravdu nepochopil, že koupím zbraň a dva zásobníky.
Díky za info.

uncle

Příspěvek#7 » pát 13. pro 2013, 00:11

no já právě taky ne... tak jsem zvedl telefon a bylo mi to vysvětleno ;) ... jeden ke zbrani a jeden jako příslušenství...

Bohuliby

Příspěvek#8 » pát 13. pro 2013, 00:18

Díky za info, hned jsme chytřejší !

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#9 » ned 15. pro 2013, 18:51

Zdravím, zkušenosti jsou více než dobré. Přešel jsem ze Glocka a nelituji. Lepší držení (G částečně vyřešil v G4), pro mne lépe vyhovující tvar pažbičky, větší kapacita zásobníku v základu bez botek apod. Tvar umožňující intuitivní zamíření (u hranatého G komplikovanější).
Střelecky - spoušť příjemná (nejsem zastánce ladění), přesnost výborná, na 15 m "téměř" jednou dírou. Pocitově natahování závěru snadnější proti G, ČZ se nedá vůbec srovnávat (pokud neberu sportovní speciály). S XDm 4.5 9 i .45 bez problémů zelená prsa na 25 m v desítce.
Údržba - bacha při totálním rozebrání. Pérka se rozskočí a může být problém zjistit, jak to původně vypadalo (naštěstí byla doma druhá, kam jsem mohl kouknout :-))
Škoda že nemají v nabídce i plastová pouzdra na zbraň a zásobníky, která k tomu dodává Springfield.

Bohuliby

Příspěvek#10 » pon 16. pro 2013, 22:56

Dobrý předvánoční marktetingový tah Zeleného Sportu !
Všechny pistole v nabídce zdraženy o více než 1.000 Kč ?
Tím spíše budou zajímavé vaše postřehy ze střelby z těchto zbraní .
Cena ? To už je docela dost, nebo ne ?

Bohuliby

Příspěvek#11 » čtv 23. led 2014, 23:03

Beareka Praha nabízí HS za 13.900, což je tuším původní cena v Zeleném sportu, je to zajímavé, když to bere právě od něj. A zkušenosti tady zatím téměř žádné, to jí nikdo nemáte ?
V Bearece ještě k tomu nabídka levnějších nábojů 9 Luger.
Jistě je to zase zpestření plastového trhu, ale proč zvedli v ZS tu cenu, nechápu.

Bohuliby

Příspěvek#12 » pon 6. dub 2015, 13:10

Zelený sport zlevnil celý produkt HS !
Máte někdo HS, 9 Luger, Subcompact, s krátkým a dlouhým zásobníkem ? To by mě docela zajímalo.

Tardis

Příspěvek#13 » úte 19. črc 2016, 17:22

Ahoj, trochu oživím téma. Máte někdo reálné zkušenosti s HS-9. A porovnání třeba s G19? Cena o 3,000 nižší už zní lákavě, díky

Peter elektro

Příspěvek#14 » úte 19. črc 2016, 20:39

HS 9 som mal a z G19 par krat strielal.
Jedina " nevyhoda " HS je vyššia vaha oproti G. Vo všetkom ostatnom ma HS navrch.
Tot moj subjektivny pohlad.

Tardis

Příspěvek#15 » sob 6. srp 2016, 16:35

Ahoj, k čemu přesně slouží "stand-off device"? Dík

Zpět na