S&W SD9

Glock a spol.

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 8. říj 2011, 15:53

Zdravím všechny!
Narazil jsem při hledání zbraně na S&W SD9, jedná se o DAO zbraň v ráži 9mm Lug a vcelku se mi zalíbila. Hledám nyní vhodnou zbraň pro nošení a rekreační střelbu, výhledově možná i nějaký LOS nebo podobné soutěže, ale můj hlavní zájem je denní nošení. Jsem levák a jedna z podmínek je buď absence pojistky nebo její oboustranost. Do užšího výběru se zatím dostala CZ85, Glock 19 a Sig SP2022.

Chtěl jsem se proto zeptat, zda náhodou nemá někdo s S&W SD9 zkušenosti případně napsal nějaké základní plusy či mínusy.

Případně klidně navrhněte alternativy :)

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » ned 23. říj 2011, 22:46

Tak jinak, obecněji. Je vůbec zbraň se spouští DAO použitelná pro nějakou combatovou sportovní střelbu (LOS a podobně)? Respektive použitelná je (použít se dá) ale není přílišným handicapem?

A druhá věc co mě napadla je zda máte někdo nějakou jinou pistoli od S&W, jak je to s cenou a dostupností náhradních dílů. Tedy doufám že se mě to nebude hned tak týkat, ale snažím se při výběru zohlednit všechny aspekty.

Prying

Příspěvek#3 » pon 24. říj 2011, 06:58

V posledním čísle Z a S jí představovali a neměli proti ní žádnou výhradu. Snad, že je jenom levná. Během tohoto týdne se na ní jedu do PHA mrknout.

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » pon 24. říj 2011, 08:10

Tak v tom případě určitě prosím o nějaké shrnutí osobního dojmu, děkuji

Spirpin

Příspěvek#5 » stř 30. srp 2017, 10:12

Trochu vlákno oživím - nemáte někdo zkušenosti se S&W SD 9 VE? V SR 2013-10 ji docela chválili.

RomanB74

Příspěvek#6 » stř 30. srp 2017, 12:45

Také jsem o ní "chvilku" uvažoval a jsem rád, že jsem se rozhodl jinak.

Dovolím si odkázat na koment Pryinga: http://zbranekvalitne.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=1705&p=142442#p142442

Obecně myslím, že tohle je učebnicový příklad pořekadla: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci..."

Zpět na