Springfield/HS XD/XDM
Glock a spol.
- johnnyjak
Příspěvek#31 » pát 3. říj 2014, 13:51
Jaký hřbet máte na svém XDm nasazený? Nově zkouším číslo 3 a na sucho se mi to zdá lepší než původní dvojka.
Velikost hřbetu tady ale spíš reguluje úhel mezi rukou a osou hlavně, teď se mi při zapíchnutí lépe hledá muška. Změna objemu rukojeti mi nepřipadá tak významná.
Velikost hřbetu tady ale spíš reguluje úhel mezi rukou a osou hlavně, teď se mi při zapíchnutí lépe hledá muška. Změna objemu rukojeti mi nepřipadá tak významná.
- coffee
Příspěvek#32 » pát 3. říj 2014, 19:29
Vyndání zápalníku je stejně jednoduché jako u G, jen je třeba vytlouct kolík (což je skutečně děs). Jinak bacha při rozebírání spoušťového mechanismu, pružinky vyskočí a bez předlohy se to špatně předepíná do původního stavu

johnnyjak píše:S nerezovým závěrem vypadá snad ještě líp. Já to říkám pořád, že přestože se jedná o "hnusný plasťák", je XDm docela hezké
.
Potenciální problém vidím jen v poměrně komplikované rozborce nad rámec běžné údržby. Moc se například netěším, až bude potřeba vyčistit kanál zápalníku. Celkově mi konstrukce přijde trochu složitější, než by mohla být, ale jestliže to dohromady dává pistoli, ze které se takhle snadno dobře střílí, jsem ochotný tyhle mínusy akceptovat.
- I.C.E
Příspěvek#33 » pon 1. pro 2014, 13:42
chci zeptat na zkusenosti s Springfield XDS 9mm a XDS .45, a kde se daji vyzkouset popr sehnat do SK to mam kousek ( v Proarms nemaji nic a neví kdy je budou mít) . A jaky je rozdil mezi HS-9 a XDS 9mm
A posledni vec prime srovnani rozmeru XDS s G42 popr G36.
Moc rád bych si XDS vyzkoušel i na střelnici pokud je někdo kdo ji má ze Zlína a okolí, moc rád se domluvím.
XDS se mi zamlouvá čím dál víc jen ji nějak nikde nemají k osahání. a vyzkoušení. Popř uvitám i nějaké prospekty, specifikace v CZ děkuji.
A posledni vec prime srovnani rozmeru XDS s G42 popr G36.
Moc rád bych si XDS vyzkoušel i na střelnici pokud je někdo kdo ji má ze Zlína a okolí, moc rád se domluvím.
XDS se mi zamlouvá čím dál víc jen ji nějak nikde nemají k osahání. a vyzkoušení. Popř uvitám i nějaké prospekty, specifikace v CZ děkuji.
- I.C.E
Příspěvek#38 » pon 1. pro 2014, 20:13
jj vím o něm s ním jsem právě o XDčkách mluvil, sám na ni čekal asi 3 roky, říkal. což je docela mazec. neměl ji ale sebou.
hodně pěkně vypadjí i XD-MOD2 subkompakty 3" v 9mm a .45 otázka zda se dostanou i knám
a kdy
hodně pěkně vypadjí i XD-MOD2 subkompakty 3" v 9mm a .45 otázka zda se dostanou i knám

Kód: Vybrat vše
http://www.springfield-armory.com/xd-mod-2-series/
- I.C.E
- johnnyjak
Příspěvek#44 » sob 13. pro 2014, 01:03
Já je na sebe položit nemůžu protože mám jen model 4.5" - porovnání jsem našel na internetu během cca tří minut
. A jak jsem psal výš, lepší fotku jsem zatím neviděl.
I když... tady bys mohl najít, co hledáš: http://www.firearmstalk.com/forums/f59/ ... day-75352/

I když... tady bys mohl najít, co hledáš: http://www.firearmstalk.com/forums/f59/ ... day-75352/
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí