Heckler & Koch HK 45 C

Glock a spol.
MKabar

Příspěvek#16 » stř 12. říj 2016, 21:06

Hromadna objednavka 10-8 Performance miridel zahajena viz P30 vlakno.

Rottwik

Příspěvek#17 » pon 17. říj 2016, 14:09

Nevíte někdo, jak se na chodu spouště projeví výměna sear match pružinky, za niklovou sear match?

MKabar

Příspěvek#18 » pon 17. říj 2016, 14:44

Bude to hladsi v momente odpalu. Na fungl nove P30 to pak je jak tovarni po 10000+ ranach. Lehkou blokaci a nikl sear tam urcite nacpi. To je zaklad. Jinac konverze na V7 LEM taky neni problem, LEM ma kratky chod a reset je polovicni oproti P30. Jinac pak by stacilo dat Match TRS pruzinu spouste a Match bici pruzinu a bude to hybrid/match LEM, nejlepsi tovarni spoust mozna. Pri konverzi je take mozne se zbavit otravne prekazejici pojistky. Pokud by chtel nekdo dily, dodam PN a Hawk to sezene.

Rottwik

Příspěvek#19 » pát 16. pro 2016, 18:36

Tak je pravda, co MKabar píše v předchozím příspěvku. Díky jemu mám vyměněnou" niklovku" a SA je teď hladká jedna báseň :P Doporučuji všem :)

Jenyk

Příspěvek#20 » sob 8. dub 2017, 22:04

Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec jsem se rozhodl pro důslednější trénink. Dobrá ruka a oko lepší sebelepší spouště. Jinak kvér je super.

Rottwik

Příspěvek#21 » pon 10. dub 2017, 11:35

No tak to je samo s sebou, ono netrénovat se zbraní, kterou mám na nošení (a já ji nosím) je nejlepší cesta k průseru. Mě zpočátku vadil dost tuhý chod DA, ale asi jsem si už zvykl. Snažím se tak třikrát týdně sušit a v neděli na střelnici je ostrý trénink. Jinak během těch cca možná 1 500 ran jsem měl jednu zádržku a jednou nedovřený závěr, ale střílím z 99% přebíjeným střelivem,tak myslím,že zbraní to nebylo. Takže souhlas, že tenhle kvér je fakt dobrej.

Rottwik

Příspěvek#22 » čtv 13. dub 2017, 20:37

Jenyk - můžeš mi sdělit, jestli máš na bicím kohoutu vypuštěném do přední polohy (ne na ozub) vůli? Myslím něco jako mrtvý chod.Před časem jsem si toho všimnul a žádná jiná zbraň, kterou mám vůli na kohoutu nemá.....

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » čtv 13. dub 2017, 22:26

Je to provozní vůle, jsou i na P30. V podstatě můžeš kohout namáčknout rukou az na údernik. Není pod napetim zadne pružiny a v trigger baru ma take určitou volnost.

Rottwik

Příspěvek#24 » pát 14. dub 2017, 05:11

Dík za info. To jsem rád, že to tak má být, trochu jsem se obával, jestli soudruzi z en es er někde neudělali chybu . . . :P

Alex

Příspěvek#25 » ned 16. dub 2017, 17:58

HK USP compact ve .45 ACP temer nema chybu - spolehlivy, jak svycarske hodinky, skvele presny (nikdy do zbrane nesaham a snazim se zlepsovat svou strelbu, ne pistoli), jediny problem je s rozmerem. To je ale v teto razi normalni. Priznam se, ze radsi nosim slim line G42, nebo 43...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Rottwik

Příspěvek#26 » ned 16. dub 2017, 22:06

No.neznám přesné rozměry USP 45 Compact (já mám HK 45C) ale asi to bude podobné. V rozměrech bych problém neviděl,je to téměř jako CZ 75 Compact, akorát má vyšší závěr a dokonce menší jako SFP 9 (to je zase o fous lehčí). Jsou samozřejmě menší a lehčí pistolky v této ráži,ale určitě se při střelbě chovají podstatně hůř. a G 42,43 už jsou devítky,čili rychlé a hodně průrazné střelivo podstatně více ohrožující okolí, kdyby nedejbože k něčemu došlo. Já jsem ráži 45 volil hlavně z tohoto důvodu.

Rottwik

Příspěvek#27 » ned 31. pro 2017, 22:00

No, dnes jsem asi přejel přes 4 000 ran, bez jakýchkoli závad, známek opotřebení, nebo že by něco prasklo, ulomilo se apod. Prostě nuda, ani se nedivím, že sem nikdo nic nepíše ......

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#28 » pon 1. led 2018, 15:58

Hehe, v tom pripade doporucuju poridit jeste jinou pistoli, nejake problemove produkce. Abys nemel klidne spani a resil problemy.

Jinak si myslim, ze tahle pistole te s prehledem prezije.
Musim sam priznat, ze od doby co jsem poridil HK, tak me ostatni zbrane prijdou, ze jsou kapanek horsi kvality = co se tyka materialu a opracovani.

Rottwik

Příspěvek#29 » pon 1. led 2018, 20:39

Měl jsem dvě, ale už šly do světa.....No, myslím, že jednu bych přežil, ale pořídil jsem si ještě SFP 9, takže asi umřu s vědomím, že to byl dobrej kauf... :lol:

HrbH

Příspěvek#30 » pon 21. led 2019, 19:21

Ahoj,
jsem čerstvý majitel HK45 a chtěl bych se zeptat, co všechno je potřeba pro konverzi na LEM, případně kde sehnat.

Zpět na