Ubránil majetek
Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
- audis
Příspěvek#6 » čtv 13. čer 2024, 16:21
1. Pouzivej Firefox a měj doplňky. Aktuálně je testuji, mám ublock origin, ad Block myslím, tři různé I dont care cookies, jeden I dont like cookies.
2. Doplňky zakaž
3. Najed na seznam. Cz, potvrď bezplatné a cílená reklama.
4. Doplňky povol.
5. Užívej si internet bez obtěžujících hlášek o cookies a snad trvalé odmítání cookies na pozadí. Téměř bez reklam. Všechny weby fungují normálně (mapy. Cz, waze, novinky, YouTube bez reklam, idnes, news.google.com, pravyprostor.net, zbranekvalitne.cz
) . Jeden ze 100 ne, tam použiji anonymní režim bez doplňků.
Přesný výčet doplňků teď nedám mám na pracovním pc.
2. Doplňky zakaž
4. Doplňky povol.
5. Užívej si internet bez obtěžujících hlášek o cookies a snad trvalé odmítání cookies na pozadí. Téměř bez reklam. Všechny weby fungují normálně (mapy. Cz, waze, novinky, YouTube bez reklam, idnes, news.google.com, pravyprostor.net, zbranekvalitne.cz

- ante
Příspěvek#9 » čtv 13. čer 2024, 18:07
ilicz: Jsem to neřekl, to mi podsouváte. "Já taky ne" mělo znamenat - "já taky nevidím, nedostanu" a psal jsem to za účelem, abyste si uvědomili že linkovat Seznam je v aktuální době jako linkovat něco za paywallem.
Skutečně mi nezáleží na tom jestli si tuto jistě hodnotnou zpravodajskou perlu přečtu nebo ne.
Skutečně mi nezáleží na tom jestli si tuto jistě hodnotnou zpravodajskou perlu přečtu nebo ne.
- MojeTikka
- audis
Příspěvek#11 » čtv 13. čer 2024, 19:28
audis píše:1. Pouzivej Firefox a měj doplňky. Aktuálně je testuji, mám ublock origin, ad Block myslím, tři různé I dont care cookies, jeden I dont like cookies.
2. Doplňky zakaž
4. Doplňky povol.
5. Užívej si internet bez obtěžujících hlášek o cookies a snad trvalé odmítání cookies na pozadí. Téměř bez reklam. Všechny weby fungují normálně (mapy. Cz, waze, novinky, YouTube bez reklam, idnes, news.google.com, pravyprostor.net, zbranekvalitne.cz) . Jeden ze 100 ne, tam použiji anonymní režim bez doplňků.
já sem to zapomněl asi zmínit. Vtip kombinace těchto doplnků je, že do seznamcz vyjádříte souhlas s cílená reklama bezplatně, ale doplnky při procházení stránek zajistí, že seznamcz nebude těšit data (protože to doplnky blokují). Neboli seznamcz ačkoliv má souhlas, reálně netěží (a myslí si že ano:-). . cookiees expert nejsem, doufám že tato moje kombinace doplnků funguje jak píšu.
- ante
Příspěvek#12 » čtv 13. čer 2024, 19:53
MojeTikka píše:ante píše:já taky ne
Ja pouzivam uz pres dva roky Brave. Nemam zadne problemy s reklamou, kolackama, ani jinejma vecma. A mam svatej klid. Pro fajnsmekry je i integrovana anonymni VPN, takze ani Tor neni zapotrebi.
Ja tady mam Firefox a když na to přijde umim si browser třeba i naprogramovat, internetovej mazák since 1993-4, ale o to vůbec nejde. Mi jde o princip, konkrétně u Seznamu přetekla poslední kapka. Využil jsem jejich nahrávky a ustřihnul jsem to radikálně. Chvíli jsem se nestačil divit kde všude je ten mor rozlezlej ale nakonec si to sedlo. A je mi líp. Vracet se k tomu nehodlám, je to spam kterej čteme z pohodlnosti. To podstatný mam stejně v RSS. Tady jde čistě o to, že lidi to linkujou no, což nehanim, je to prostě objektivní fakt. Jenom upozorňuju že u toho určitý problémy s dostupností jsou.
- MojeTikka
Příspěvek#13 » čtv 13. čer 2024, 20:03
No ja jsem taky starej linej pardal, odkojenej jeste na BBS a Arpanetu. Taky bych si mohl napsat prohlizec, ale... proc? Mozillu jsem pouzival mnoho let, ale pak zacala mit diry a v praci prisli s Befehlem, ze se musi pouzivat Edge a intranet je pro nej napasovanej, takze nektery aplikace v Mozille nejedou. Jen jsem hrabl po Brave a zjistil, ze bez prace mam kolace. Takze pro amatery, co jim https nic nerika chteji plug-and-play, je Brave dobry reseni. Na Seznam uplne staci, proto jsem ho doporucil. Ta doba, kdy jsem si dokazoval, ze 'na to mam' a lamal jsem scripty, je uz pryc. V praci uzivam mentalniho duchodu a delam jen to, co mne bavi a neni moc casove narocny.
Snad jsem to moc nezaplevelil, kdyztak sorry jako. Berte to jen jako tip na prohlizec, kterej zatim docela dobre vyhovuje na vetsinu ojebavek napriklad Seznamu.
Snad jsem to moc nezaplevelil, kdyztak sorry jako. Berte to jen jako tip na prohlizec, kterej zatim docela dobre vyhovuje na vetsinu ojebavek napriklad Seznamu.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí