Ubránil majetek

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

JYbour

Příspěvek#1 » čtv 13. čer 2024, 13:50

jezekif

Příspěvek#2 » čtv 13. čer 2024, 15:07

Skoro by to chtělo anketu pro tipování výsledku soudu - výšky a druhu trestu.

JirkaCV

Příspěvek#3 » čtv 13. čer 2024, 15:16

Jen ať si posedí. A pak šup domů a vysadit ho pěkně před náborovou kanceláří ZSU. Tam ho chuť na drogy přejde stoprocentně a ještě může být užitečný.

juraj1

Příspěvek#4 » čtv 13. čer 2024, 15:27

Muzu prosit o vytah? Na Novinky se kvuli nejich politice cookies nedostanu.

ante

Příspěvek#5 » čtv 13. čer 2024, 16:21

já taky ne

audis

Příspěvek#6 » čtv 13. čer 2024, 16:21

1. Pouzivej Firefox a měj doplňky. Aktuálně je testuji, mám ublock origin, ad Block myslím, tři různé I dont care cookies, jeden I dont like cookies.
2. Doplňky zakaž
3. Najed na seznam. Cz, potvrď bezplatné a cílená reklama.
4. Doplňky povol.
5. Užívej si internet bez obtěžujících hlášek o cookies a snad trvalé odmítání cookies na pozadí. Téměř bez reklam. Všechny weby fungují normálně (mapy. Cz, waze, novinky, YouTube bez reklam, idnes, news.google.com, pravyprostor.net, zbranekvalitne.cz :-)) . Jeden ze 100 ne, tam použiji anonymní režim bez doplňků.

Přesný výčet doplňků teď nedám mám na pracovním pc.

ante

Příspěvek#7 » čtv 13. čer 2024, 17:19

pokud bych chtěl, tak bych si určitě poradil. Ale já nechci. A nic jim potvrzovat nebudu, nepotřebuju je.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » čtv 13. čer 2024, 17:56

Pokud bych chtěl, tak bych si poradil, ale já nechci a tak mi řekněte co v tom článku je... :lol:

ante

Příspěvek#9 » čtv 13. čer 2024, 18:07

ilicz: Jsem to neřekl, to mi podsouváte. "Já taky ne" mělo znamenat - "já taky nevidím, nedostanu" a psal jsem to za účelem, abyste si uvědomili že linkovat Seznam je v aktuální době jako linkovat něco za paywallem.

Skutečně mi nezáleží na tom jestli si tuto jistě hodnotnou zpravodajskou perlu přečtu nebo ne.

MojeTikka

Příspěvek#10 » čtv 13. čer 2024, 18:43

ante píše:já taky ne

Ja pouzivam uz pres dva roky Brave. Nemam zadne problemy s reklamou, kolackama, ani jinejma vecma. A mam svatej klid. Pro fajnsmekry je i integrovana anonymni VPN, takze ani Tor neni zapotrebi.

audis

Příspěvek#11 » čtv 13. čer 2024, 19:28

audis píše:1. Pouzivej Firefox a měj doplňky. Aktuálně je testuji, mám ublock origin, ad Block myslím, tři různé I dont care cookies, jeden I dont like cookies.
2. Doplňky zakaž
3. Najed na seznam. Cz, potvrď bezplatné a cílená reklama.
4. Doplňky povol.
5. Užívej si internet bez obtěžujících hlášek o cookies a snad trvalé odmítání cookies na pozadí. Téměř bez reklam. Všechny weby fungují normálně (mapy. Cz, waze, novinky, YouTube bez reklam, idnes, news.google.com, pravyprostor.net, zbranekvalitne.cz :-)) . Jeden ze 100 ne, tam použiji anonymní režim bez doplňků.

Přesný výčet doplňků teď nedám mám na pracovním pc.

já sem to zapomněl asi zmínit. Vtip kombinace těchto doplnků je, že do seznamcz vyjádříte souhlas s cílená reklama bezplatně, ale doplnky při procházení stránek zajistí, že seznamcz nebude těšit data (protože to doplnky blokují). Neboli seznamcz ačkoliv má souhlas, reálně netěží (a myslí si že ano:-). . cookiees expert nejsem, doufám že tato moje kombinace doplnků funguje jak píšu.

ante

Příspěvek#12 » čtv 13. čer 2024, 19:53

MojeTikka píše:
ante píše:já taky ne

Ja pouzivam uz pres dva roky Brave. Nemam zadne problemy s reklamou, kolackama, ani jinejma vecma. A mam svatej klid. Pro fajnsmekry je i integrovana anonymni VPN, takze ani Tor neni zapotrebi.

Ja tady mam Firefox a když na to přijde umim si browser třeba i naprogramovat, internetovej mazák since 1993-4, ale o to vůbec nejde. Mi jde o princip, konkrétně u Seznamu přetekla poslední kapka. Využil jsem jejich nahrávky a ustřihnul jsem to radikálně. Chvíli jsem se nestačil divit kde všude je ten mor rozlezlej ale nakonec si to sedlo. A je mi líp. Vracet se k tomu nehodlám, je to spam kterej čteme z pohodlnosti. To podstatný mam stejně v RSS. Tady jde čistě o to, že lidi to linkujou no, což nehanim, je to prostě objektivní fakt. Jenom upozorňuju že u toho určitý problémy s dostupností jsou.

MojeTikka

Příspěvek#13 » čtv 13. čer 2024, 20:03

No ja jsem taky starej linej pardal, odkojenej jeste na BBS a Arpanetu. Taky bych si mohl napsat prohlizec, ale... proc? Mozillu jsem pouzival mnoho let, ale pak zacala mit diry a v praci prisli s Befehlem, ze se musi pouzivat Edge a intranet je pro nej napasovanej, takze nektery aplikace v Mozille nejedou. Jen jsem hrabl po Brave a zjistil, ze bez prace mam kolace. Takze pro amatery, co jim https nic nerika chteji plug-and-play, je Brave dobry reseni. Na Seznam uplne staci, proto jsem ho doporucil. Ta doba, kdy jsem si dokazoval, ze 'na to mam' a lamal jsem scripty, je uz pryc. V praci uzivam mentalniho duchodu a delam jen to, co mne bavi a neni moc casove narocny.

Snad jsem to moc nezaplevelil, kdyztak sorry jako. Berte to jen jako tip na prohlizec, kterej zatim docela dobre vyhovuje na vetsinu ojebavek napriklad Seznamu.

ante

Příspěvek#14 » čtv 13. čer 2024, 20:08

Jo, BBS, to byly časy. ;). Už jsme těžce OT, nechme toho.

Sobiho

Příspěvek#15 » čtv 13. čer 2024, 21:46

jezekif píše:Skoro by to chtělo anketu pro tipování výsledku soudu - výšky a druhu trestu.

Stačilo by po starořímsku jen palec nahoru či dolu! :-)

Zpět na