EU se začíná míchat do zbraní...

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

aleš_

Příspěvek#61 » pát 20. pro 2013, 17:33

Prosím víte někdo, jak to hlasování dopadlo? Zkoušel jsem to hledat na webu p. Zahradila i na oficiálním webu EP, ale nějak jsem se nezorientoval :-)
A v jakém stádiu se tahle věc teď nachází? Tuzemský legislativní proces je mi zhruba známý, ale o tom, jak to chodí v Bruselu, moc nevím.

peggy
moderátor

Příspěvek#62 » pát 20. pro 2013, 17:53

Já jsem našel jediný dokument týkající se zbraní, o kterém se hlasovalo v minulém týdnu, a to tento:
Úterý, 10. prosince 2013 - Štrasburk Předběžné znění
7.6. Nedovolená výroba střelných zbraní a jejich součástí, dílů a střeliva a obchodování s nimi *** (hlasování)

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2f%2fEP%2f%2fTEXT%2bPV%2b20131210%2bITEM-007-06%2bDOC%2bXML%2bV0%2f%2fCS&language=CS

Možná jsem hledal blbě, ale není to jednoduché ... :roll:

dastin

Příspěvek#63 » pát 20. pro 2013, 20:45

Cetl jsem u nemcu, ze Bundesrat odhlasoval ze se EU-idioti nemaji michat do nemeckych zakonu, ze jim je potom ho... Ze pry byl timto nemecky zakon zmekcen a byly by nastoleny byrokraticke tezkosti, pro strelce. Takze si maji strcit EU-Hujeri prstik do prd..... a cichnou zda prstik smrdi. :lol: Takze, kdyz to u nemcu neprojde, tak myslim ze ta svedska krava ostrouha a nic z te bourky nebude, mozna az zase priste.

Omlouvam se za vulgarity, ale uz mne to EU se.. a ti prdli Ukrajinci by chteli do EU, nemaji rozum. :roll:

Mobster

Příspěvek#64 » pát 20. pro 2013, 22:39

dastin: Tak si vzpomeň, jak to bylo s náma! To my jsme taky chtěli do EU, resp. ta většina z nás, co má místo mozku piliny.

dastin

Příspěvek#65 » sob 21. pro 2013, 14:02

Jedina dobra vec je, ze uz nezastavuji zlodejsti a uplatkarsti celnici moje kamiony se zbozim, ktere posilam na vychod. A jeste jedna dobra vec je, ze kdyz jedes nekde na zapad, kde se taky plati € nemusis menit, ale jinak € je k nicemu. Nemci uz maji natistenou novou Marku. ;) Pry to tiskli v Madarsku, jelikoz pry sve tiskarny na penize hodili do srotu. :lol: Uvidime, jak dlouho jeste ta saskarna bude trvat. Ale co jednou zakaze Brusel, to po rozpadu EU uz nepujde zpet. :x

Majkl

Příspěvek#66 » stř 8. led 2014, 07:00

Dlší info z Evropského parlamentu:

Vážený pane Šolci,

Protokol v této podpobě: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A7-2013-0359&language=EN byl schválen většinou Evropského parlamentu.

S pozdravem,

Anar Kučera (Mr.)
Assistant to Jan Zahradil MEP
European Conservatives and Reformists Group

Za nadějnou považuji poslední větu v tomto dokumentu
"The Protocol will thus help increase security for EU citizens without having an adverse effect on legal firearms users."

tak snad .....

azavak

Příspěvek#67 » stř 8. led 2014, 16:53

Adolf Hitler,Jsif Vissariovič Stalin,Mao Ce Tung,Pol pot a jiní diktátoři mají jedno společné,masakrovali předem odzbrojeny lid.Takže mám obavy k čemu budou EU odzbrojení civilisté.

Zpět na