CZ 75 P-07 Duty
Glock a spol.
- xstanleyd
Příspěvek#334 » ned 3. lis 2013, 20:03
Já jsem po předchozích informacích minulý týden koupil to plastové pouzdro pro Duty.Verze M s oběma pojistkama.Také díky za názory a rady.Jsem velice spokojený!!!Krásně se nosí a tasení je opravdu pudové,kdy po vytažení máte prst přímo u spoušťě.Super řešení,Rozhodně doporučuji!
- fixfokus
Příspěvek#337 » pon 4. lis 2013, 09:23
Jestli to není vtip, a jestli je prst přímo u spouště, tak bych to naopak vřele nedoporučoval. Ideální způsob jak si snadno a rychle ustřelit kus p*dele.
Kolega má pouzdro na Glocka s podobnou pojistkou, kde ovšem prst po stlačení pojistky a vytažení zbraně zůstane na rámu NAD spouští, nechtěný výstřel tedy nehrozí.
Kolega má pouzdro na Glocka s podobnou pojistkou, kde ovšem prst po stlačení pojistky a vytažení zbraně zůstane na rámu NAD spouští, nechtěný výstřel tedy nehrozí.
- gunslinger
- gunslinger
- Int1m1thy
- xstanleyd
Příspěvek#342 » pon 4. lis 2013, 16:25
Pááánové.....nebuďte hysteričtí a zkuste nechat ego spát!!!Psal jse "u spoušťě"...ne na spoušti!!!!
V porovnání s předešlím textilním pouzdrem,kdy tasení bylo mnohem nebezpečnější nežli z plastu,a o zasunování zbraně už vůbec nemluvě,je tohle pohádka.A bezpečná!!!Celá informace měla být pouze shrnutím a poděkováním lidem,kteří mi zde logicky a ochotně poradili,ne vodou na mlýn šťouralům a arogantním chytrákům....Takže Těm,kterých se to týká,ještě jednou děkuji,a Vy ostatní...hlídejte si "svoje spoušťě!!!"
V porovnání s předešlím textilním pouzdrem,kdy tasení bylo mnohem nebezpečnější nežli z plastu,a o zasunování zbraně už vůbec nemluvě,je tohle pohádka.A bezpečná!!!Celá informace měla být pouze shrnutím a poděkováním lidem,kteří mi zde logicky a ochotně poradili,ne vodou na mlýn šťouralům a arogantním chytrákům....Takže Těm,kterých se to týká,ještě jednou děkuji,a Vy ostatní...hlídejte si "svoje spoušťě!!!"
- tomas fuk
Příspěvek#343 » pon 4. lis 2013, 16:34
gunslinger: Ani s jednou ze tveho vyberu chybu neudelas.
GP mam, je to sice P45, ale K-100 je jen mensi sestricka.
Glock jsem nezkousel, ale podle toho jakou ma povest, tak je to skvela pistol. Tu jsem si jen osahal na strelnici. Do ruky mi nesedla, klouzala. Kdybych dal nejaky gumovy navlek, tak by uz byla moc tlusta. Mam mensi ruce a uz samodomo navlek z duse kola by bylo dost. Dale se mi nelibi system spouste. Nekomu zase vyhovuje. Ja mam radeji DA/SA spoust.
CZ 75 P-07 DUTY tu jsem si vyzkousel v sobotu. Muj nazor je, ze je to velice dobra pistol a ja si ji urcite koupim. Jen si chci pockat, az na ten novejsi model. Ten se bude jmenovat CZ P-07.
Cenove nejlevnej vychazi GP K-100. Videl jsem jednu novou GP K-100 Mk/12 za 12300 kc, ale uz je prodana.
Tak preji pevnou ruku pri vyberu.
GP mam, je to sice P45, ale K-100 je jen mensi sestricka.
Glock jsem nezkousel, ale podle toho jakou ma povest, tak je to skvela pistol. Tu jsem si jen osahal na strelnici. Do ruky mi nesedla, klouzala. Kdybych dal nejaky gumovy navlek, tak by uz byla moc tlusta. Mam mensi ruce a uz samodomo navlek z duse kola by bylo dost. Dale se mi nelibi system spouste. Nekomu zase vyhovuje. Ja mam radeji DA/SA spoust.
CZ 75 P-07 DUTY tu jsem si vyzkousel v sobotu. Muj nazor je, ze je to velice dobra pistol a ja si ji urcite koupim. Jen si chci pockat, az na ten novejsi model. Ten se bude jmenovat CZ P-07.
Cenove nejlevnej vychazi GP K-100. Videl jsem jednu novou GP K-100 Mk/12 za 12300 kc, ale uz je prodana.
Tak preji pevnou ruku pri vyberu.
- fejfarz
Příspěvek#344 » pon 4. lis 2013, 16:38
Je to o cviku a můj styl tasení u zmiňovaného pouzdra mě ještě ani jednou nepřekvapil tím že by mě prst spadnul na spoušť ale vždycky zůstane na rámu tam kde má. Takže buď v pohodě a ostatní co z toho dělají horor si moc neber. Hlavně že ti sedí a pistole se v něm dobře nosí. 

- fixfokus
Příspěvek#345 » pon 4. lis 2013, 18:54
No já nevím, v ruce jsem to neměl, ale jestli myslíte tohle pouzdro: http://www.zbraneliberec.cz/products_bi ... ty_738.jpg, tak tam bych se sklouznutí prstu na spoušť docela bál. Pokud je řeč o nějakém jiném, tak se omlouvám...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí