Drilly.cz

Int1m1thy

Příspěvek#31 » pon 3. bře 2014, 12:47

Jak muze nekdo pri taktickym vycviku mluvit o POSTOJI ? to jako vazne ? :D

sided
moderátor

Příspěvek#32 » pon 3. bře 2014, 13:12

Smrtelně vážně, co na tom nechápeš?

Int1m1thy

Příspěvek#33 » pon 3. bře 2014, 15:40

uz prave chapu vsechno :mrgreen:

reddog

Příspěvek#34 » pon 3. bře 2014, 15:59

AY:
A proc nenapises, ze se na Drilly muze jit podivat? Uplne stejne jako na LOS 8-) . Nemusi hned strilet to, co ty. Muzes mu dat par minut na konci a nadchnout jej tim mnohem vic, nez cimkoli jinym. Nebudes tam sam a tech pet minut zacinajicimu strelci te prece nezabije :mrgreen: . Treba jej to zaujme a ziskas postupem doby dalsiho nadsence. Konec koncu tam mozna najde i osobniho trenera/partaka na strileni. On i spolecne prozity cas je nekdy dobra investice a lide zanej byvaji vdecni.

Darlor:
Koukni na LOS. Koukni na Drilly. Ptej se, vsimej si, nasavej atmosferu. Udelej si obrazek. Nemusis se notne rozhodovat hned, ale bez dostatku informaci se rozhoduje hur. To, ze nebudes hned strilet jako ostatni, to vubec nevadi. Budes ale vedet, jak se to dela tady i tam a pozdeji na tom budes moci stavet 8-)

Joe

Příspěvek#35 » pon 3. bře 2014, 16:58

Int1m1thy píše:Jak muze nekdo pri taktickym vycviku mluvit o POSTOJI ? to jako vazne ? :D

Postoj je základ taktiky. Jeden zaujme postoj "kdo uteče, vyhraje", druhý "kill them all god will know his own". :lol:

AREYOU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » pon 3. bře 2014, 18:52

Jakuza87
napsal jsi to docela trefně sice zase zmíněno jméno A. Luffer a jeho drillování přitom toto vlákno vzniklo právě z důvodu časté záměny :cry: a aby jsme vysvětlili, že my nejsme s A. Lufferem v žádném spojení. Vím, že je to možná prkotina a všem je to jasné, ale z debaty o 4 pravidlech kde jsem mluvil o mém soukromém tréninku a všichni to tam motali dohromady s drillama i když jsem několikrát psal, že se jedná o mé soukromé tréninky se bojím, že si to zas bude někdo plést. takže my a A. Luffer nejsme to stejné, tak bych byl rád a prosím admina o oddělení děkuji.
PS kam táhneš tu gumu od traktoru :-) tos byl někde na zemědělské střílečce :-)?

reddog
k nám se na žádnou čumendu nechodí to nabídnul Johny pár lidem, ale nejsme divadlo a ani samotní střelci nevidí co střílející dělá jsou mimo prostor střelnice, aby od sebe neopisovali, takže za mne určitě na čumendu k nám NIKOLIV! Jak máme na webu v úvodu my nejsme pro "nováčky" zdržovalo by to nás i samotné střelce a všem nováčkům co by chtěli chodit k nám doporučujeme navštívit nějaký kurz nebo počkat na naše LINIOVÉ TRÉNINKY.

reddog

Příspěvek#37 » pon 3. bře 2014, 19:45

Aha, tak to potom jo 8-)

Jakuza87

Příspěvek#38 » pon 3. bře 2014, 20:19

On to mnohdy nevidi ani ten strilejici ;-)

A.Y. a guma; to vis, ja bez gumy nedam ani ranu. Bezpecnost nade vse, tak ji vsude sebou radeji vlacim

AREYOU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#39 » pát 7. bře 2014, 20:14

Tady jsem narazil na pěkné videjko, chlapci mají pěkné vybavení...paráda!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KihAwNn-zoM

azavak

Příspěvek#40 » pát 7. bře 2014, 20:40

AREYOU slíbil jsem ti omluvu za nadávku.Tak tady je. promiň,příště si dám pozor na hubu.

AREYOU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#41 » pát 7. bře 2014, 20:54

azavak OK, ale jediná omluva kterou jsem ochoten akceptovat je, že příjdeš na drill :lol:

Infidel

Příspěvek#42 » ned 16. bře 2014, 21:14

muzes to prosim te zaradit do pristiho drilu???? :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=rI01qKAqYts

Int1m1thy

Příspěvek#43 » ned 16. bře 2014, 21:33

ФСБ - Альфа konecne nakej lepsi drill ;)

btw i ostatni specialni jednotky ve svete maji podobny drilly...

AREYOU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#44 » ned 16. bře 2014, 22:05

Infidel
Jo, to je kurva aspoň pistolový drill jak se patří!!!! Zajímavé, moc zajímavé.

Int1m1thy
Jo, to je jasné my sice máme do speciálních jednotek hoooodně daleko, ale něco z toho určitě použijeme i u nás.

kuba

Příspěvek#45 » ned 16. bře 2014, 23:05

hlavne to strileni pod nohy ;)

Zpět na