CZ TS 2
- DEATHWIN
- Béďa
Příspěvek#32 » sob 21. lis 2020, 18:17
Za mě nevypadá vůbec špatně, docela by mě zajímalo srovnání s Bulem 2011, řešit srovnání s STI asi nemá smysl, letos hodily závodní modely přes palubu. Pokud bude v konfigurátoru dovedu si představit že nejvymazlenější verze bude atakovat cenou nejlevnější verzi Aliena...
- Albert
Příspěvek#33 » sob 21. lis 2020, 18:46
Ohledně ergonomie úchopu, která se zde probírá, ve smyslu "až to budu mít v ruce a vyzkouším" apod. Jsem přesvědčen, když na to koukám, že úchop je naprosto totožný s verzí TS Orange. Rozdíl bude trochu se spodní plochou lučíku. Pak samozřejmě opěrka a pojistka. To je ale věc kterou si beztak každý střelec přizpůsobuje. Každý komu v ruce sedí TS Orange bude mít podobný pocit s TS 2. Tvar závěru je kapitola sama o sobě. Ten je samozřejmě zcela jiný, nic méně ergonomicky odpovídá Shadow 2. Spoušťák předpokládám bude beze změn, stejně jako zásobníky, naváděcí trychtýř, mířidla atd. Takže po stránce ergonomie úchopu, když to shrnul, bude jiný tvar lučíku a závěru. Víc bych toho tam nehledal.
- j0ska
Příspěvek#35 » stř 2. pro 2020, 20:58
V podnikovce v UB už mají taky jeden kousek.
Do ruky padne krásně. Pěkný kus železa. Parádní průběh spouště na vystaveném kousku. Hodně podobný jako na TS1. Krásně lehká spošť.
Vedení vratné pružiny má podobné plastové pouzdro v závěru jako je na TS1
Na obrázkách jsem si toho nevšiml, ale pistole za 40k nemá stavitelné hledí. Ani výškově!
Zatím, je dostupná jenom základní verze. V podnikovce prý nebudou jinou verzi mít minimalně do února.
Do ruky padne krásně. Pěkný kus železa. Parádní průběh spouště na vystaveném kousku. Hodně podobný jako na TS1. Krásně lehká spošť.
Vedení vratné pružiny má podobné plastové pouzdro v závěru jako je na TS1
Na obrázkách jsem si toho nevšiml, ale pistole za 40k nemá stavitelné hledí. Ani výškově!
Zatím, je dostupná jenom základní verze. V podnikovce prý nebudou jinou verzi mít minimalně do února.
- MRBLUE
- Honzajan
Příspěvek#43 » pon 7. pro 2020, 07:24
Shadow 2 vs shadow 1 orange byly 2 rozdilne zbrane, takze mozna bylo treba dobrat dily atd. Ale hlavne shadow 2 byl lepsi zbran,co se chovani i obsluhy tyce, ale clovek, co chtel utratit co nejvic penez nemel za co. To neni pripad tska.
Kdezto ts orange je krome tvaru zaveru to same jako ts2. A CZ maji v nabidce drahsi variantu pro lidi,co chteji za ts2 utratit co nejvic penez.
Kdezto ts orange je krome tvaru zaveru to same jako ts2. A CZ maji v nabidce drahsi variantu pro lidi,co chteji za ts2 utratit co nejvic penez.
- LDK
Příspěvek#45 » úte 19. led 2021, 18:54
Měl jsem ho v ruce v prosinci v Pražské podnikovce, kde jsem si ho srovnával s TSO. Zatímco TSO mi do ruky sedlo jako prdel na hrnec, tak TS2 vůbec. Na spodní zadní straně rukojeti mi prostě chyběl materiál a nemohl jsem přitisknout dlaň ať jsem dělal, co jsem dělal. Největší rozdíl by mi ale připadal ve spoušti. TS2 na ní mělo vyšší odpor a trochu drhla.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí