Novela evropske smernice o zbranich
- iloveguns
Příspěvek#1501 » pát 27. led 2017, 08:38
P.V. píše:Hockeyista píše:Mně se líbí ta absurdnost pokusu o zákaz více než dvacetiranných zásobníků pro krátké a desetiranných pro dlouhé zbraně. Dvacet ran bohatě stačí na masakr. A těch zásobníků člověk může mít u sebe kolik chce. Je to stejná absurdita jako povolit samonabíjecí zbraně a zakázat samočinné. Jestli stisknu spoušť dvacetkrát nebo jednou už nehraje takovou roli.
Neboj,za čas s tím také někdo z EU přijde, že dvacet bohatě na masakr stačí, a pak zůstanou už jen max. dvouranky a později už zakáží všechno...
-
SansLogique - Příspěvky: 1007
- SansLogique
Příspěvek#1504 » pát 27. led 2017, 09:11
a to ještě hoši možná nevíte, že se chystaj v EU změny, aby byla "akceschopnější", tzn. o všem bude rozhodovat EK, parlament to bude moct možná potom dodatečně schválit a Evropská rada si akorát vys**t voko. Beztak to je tam samej potížista, co si nechce nechat přidělovat lemply, vyžírky a zločince, přivážený za velký peníze Frontexem, jako jsou třeba Češi, Slováci, Maďaři a podobnej hnusnej východní póvl.
Prosazujou to tam hlavně tzv. křesťani a liberálové (od nás jsou v těhle frakcích TOP09, KDU a ANO). Můžeme se těšit na ještě světlejší zítřky, než jsme vůbec doufali.
Prosazujou to tam hlavně tzv. křesťani a liberálové (od nás jsou v těhle frakcích TOP09, KDU a ANO). Můžeme se těšit na ještě světlejší zítřky, než jsme vůbec doufali.
- kurvajz
- wigum
Příspěvek#1507 » pát 27. led 2017, 09:32
Bohuliby píše:OK, to je dobře, Ano příšlo a zase odejde, jako každá strana.
Ale to jsme hodně OT, budeme se držet tématu, myslím, že dnešní debata dopadla dobře.
Než ANO odejde stihne napáchat dost škody.
Psal jsem Babišovi, jak hodlá poutupovat až bude schváleno a zatím mi neodpověděl.
- pavelg
Příspěvek#1509 » pát 27. led 2017, 09:35
kurvajz píše:Tik ťak tik ťak tik ťak...žádná diktatura neroste do nebe...brexit, Trump, ve Francii sice Le Pen nevyhraje, protože půjdou všichni proti, ale v Holandsku Wilders ano (pokud ho nezabijou)...ono to nějak půjde...to sú klidný
On ani Hitler nevládl věčně, přesto dokázal za nějakých 10 let docela dost. To, co píšeš, je možná dobrá pozitivní myšlenka, že není vše ztraceno, ale stejně jako s tím Německem v období 1938-1945, nebude stačit jen věřit, že to nějak dobře dopadne. Je potřeba pro dobrý konec něco udělat.
- kurvajz
Příspěvek#1510 » pát 27. led 2017, 09:54
Já souhlasím a osobně mezi to počítám i jistou formu občanské neposlušnosti, tj. když se mi tuzemský zákonodárce v rámci servilnosti vůči ESSR pokusí nařídit, abych odevzdal zbraně, tak neposlechnu...stejně tak neposlechnu, když mi domů přijde papír, abych se dostavil na nádraží, kde na mně bude čekat vlak do Polska, který mně má odvést za prací...
- Korzybski
Příspěvek#1513 » pát 27. led 2017, 12:36
kurvajz píše:…jistou formu občanské neposlušnosti, tj. když se mi tuzemský zákonodárce v rámci servilnosti vůči ESSR pokusí nařídit, abych odevzdal zbraně, tak neposlechnu…
Bojím se, že to jsou plané naděje: oni ti, co jeli do Polska za prací, by tam taky byli radši nejeli. A obyvatelstvo v UK bylo odzbrojeno raz dva.
- kurvajz
Příspěvek#1514 » pát 27. led 2017, 18:40
Každý ať se zařídí podle sebe. Ovšem je to velmi jednoduché - transporty se zdařily z velké části právě proto, že lidé se spořádaně dostavili na základě "předvolání". V momentě, kdy by "účast" byla desetinová, nikdy by se to nemohlo povést.
A že jsou Angláni ovce je taky jejich problém...
A že jsou Angláni ovce je taky jejich problém...
- paza
Příspěvek#1515 » pát 27. led 2017, 19:49
Tak jsem z toho paf a začíná mě to pěkně štvát (a to jsem ale opravdu hodně slušný). Teď na Nově informovali o tom, že Výbor pro ochranu EÚ schválil zákaz zásobníků na více než 10 nábojů, týkalo by se to všeho (nebo jen dlouhých zbraní, nevím) a to i vzduchovek, ty by navíc byly zařazeny na zbraně na zbrojní průkaz. Oni prostě nedají pokoj, dokud nedosáhnou svého vysněného cíle, to je úplného zákazu všech zbraní a následně i všech předmětů, které by bylo možno zneužít. Jsou to opravdu naprostí dementi!!!!!
Naposledy upravil(a) paza dne pát 27. led 2017, 19:52, celkem upraveno 1 x.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí