Zkouška OZ mimo bydliště

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » úte 17. čer 2014, 18:14

Tamik píše:velké díky tvůrcům webu ;)

Prosíme a také děkujeme ;)

Tamik píše:Mám trvalé bydliště na Praze 6, takže mi přidělena bude asi střelnice Magnum

V Praze člověk může přistát skoro kdekoli, si myslím... Já na Magnumu dělal před lety přípravku a bylo to ok. Detailně už si to ale také nepamatuji, navíc se mohlo mnohé změnit.

Zkusit zažádat o vykonání zkoušky jinde samozřejmě můžeš. Zaručit ti to ale nikdo nemůže a jistotu výsledku budeš mít teprve až když dostaneš od Policie odpověď.

Pupak

Příspěvek#17 » úte 17. čer 2014, 23:24

Tamik píše:Máte někdo zkušenosti se zkouškami na zmiňovaných střelnicích? Případně s kvalitou přípravného kurzu před ZP?

Spíš než na střelnici záleží na komisaři a ti se losují, takže na střelnici předem nevědí kdo přijede. Přípravný kurs je možno absolvovat kdekoli, na střelnici kde budou zkoušky je dobrý se přijet podívat, aby si člověk osahal/vystřelil ze zbraní použitých při zkouškách a seznámil se s prostředím případně lidmi, což je akce na hodinku možná dvě. IMHO je tedy skoro jedno kde budou zkoušky, kurs bych si udělal kde (si myslím že) mě něco naučí a před zkouškami se zastavil na dané střelnici na to seznámení.

Azar

Příspěvek#18 » úte 17. čer 2014, 23:46

požádní o zkoušku mimo "bydlistě" je jen vyplnění o žádosti - stejně přihlášku ke zkoušce musís dodávat na svích policajtech tak už pak je jedno kde to budeš dělat jen musís být uvedeny skutečnosti proč to nemůžeš dělat v místě kam spadáš z díky svému bydlišti - kurz doporučím na střelnici kde budeš mít zkoušky osaháš si prostředí a lidi a nebudeš tak nervózní

Tamik

Příspěvek#19 » stř 18. čer 2014, 11:22

Děkuju za odpovědi.... zkusim asi požádat o tu Příbram - ze zbraní se kterýma se dělaj zkoušky jsem už střílela a mám je už trochu osahaný a je fakt, že asi budu ve známém prostředí klidnější.... :) Maximálně mi tu žádost zamítnou a tím to vyřeší za mě :lol:

Zpět na