04.02.2014 - Závod LOS: LOSík Čestlice u Prahy
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- cmk
Příspěvek#16 » pon 10. úno 2014, 08:30
Web hlasi "Nepodařilo se rozpoznat typ tabulky", tedy alespon takto zatim...
Jinak vyzva k importu vysledku tu mohl viset klidne dalsi mesic.
Vlakno jsem otevrel nahodou. Myslim, ze o vhodnosti vlakna zavodu jako komunikacniho kanalu k vyzvam ke zverejneni vysledku uz jsme se bavili...
Jinak vyzva k importu vysledku tu mohl viset klidne dalsi mesic.
Vlakno jsem otevrel nahodou. Myslim, ze o vhodnosti vlakna zavodu jako komunikacniho kanalu k vyzvam ke zverejneni vysledku uz jsme se bavili...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ptak
Příspěvek#17 » pon 10. úno 2014, 09:37
Nahrál jsem tam tabulku staženou z webu, takže opravdu nevím kde je chyba. Asi by se admin měl podívat, zda tam je ta tabulka správně. Co více mohu udělat pro to, aby tady už konečně byly výsledky? Pokud dělám chybu já, uvítám radu. Už mě ale opravdu nebaví neustále se doprošovat zveřejnění výsledků mých závodů. Je to po každém závodu. Admin snad vidí v kalendáři, jaké závody se konají a může se podívat, zda tam nejsou výsledky již nahrány a případně na diskusi k uskutečněnému závodu. Mrzí mne o to více, když vidím, že výsledky jiných závodů jsou zobrazeny ihned. Konkrétně sobotní Čekanice byly na webu už v deset večer čili v řádu minut po vyhlášení. Takže ono to asi jde jenom se musí chtít. Děkuji za rychlé vyřešení tohoto technického problému.
- MarK
Příspěvek#18 » pon 10. úno 2014, 15:07
Třeba projevit trochu pochopení. Budeš se divit, ale opravdu nesedím celý den každý den jen u počítače jen a pouze kvůli tomu, jestli náhodou nepřibyly výsledky. A každé vlákno ve fóru taky nečtu, takže tvoje "neustálé doprošování" opravdu ničemu nepomáhá. Sekretářku mi kupodivu nikdo neplatí.
Zadruhé je web stále v procesu přechodu na nový systém a pracuje se i na mnoha jiných věcech, než jen LOS.
A musím říct, že tvůj styl "admin by asi měl", "jenom se musí chtít" atd. docela uráží
Web dělám ve volném čase a stále ještě nejen zdarma, ale i velmi silně finančně dotuju. A nemáš vůbec tušení, kolik stovek hodin padne i právě jen na LOS.
A když už se ptáš, co je s výsledky špatně, tak např. v té tabulce naprosto chybí křestní jména, tudíž to systém nemůže spojit s již existujícími závodníky. Tak je prosím doplň, a já to rád přidám, až budu zase u netu s trochou času.
(a ne, to není důvod, proč se zatím neobjevily online, nýbrž to, že opravdu nevisím na netu pořád)
Kontakt na mě máte všichni, takže pokud máš chuť si zanadávat, můžete mi napsat přímo. Kromě toho, že tyto komentáře k tomu neslouží, tak se dočkáte odpovědi či aktivity určitě rychleji.
Zadruhé je web stále v procesu přechodu na nový systém a pracuje se i na mnoha jiných věcech, než jen LOS.
A musím říct, že tvůj styl "admin by asi měl", "jenom se musí chtít" atd. docela uráží

Web dělám ve volném čase a stále ještě nejen zdarma, ale i velmi silně finančně dotuju. A nemáš vůbec tušení, kolik stovek hodin padne i právě jen na LOS.
A když už se ptáš, co je s výsledky špatně, tak např. v té tabulce naprosto chybí křestní jména, tudíž to systém nemůže spojit s již existujícími závodníky. Tak je prosím doplň, a já to rád přidám, až budu zase u netu s trochou času.
(a ne, to není důvod, proč se zatím neobjevily online, nýbrž to, že opravdu nevisím na netu pořád)
Kontakt na mě máte všichni, takže pokud máš chuť si zanadávat, můžete mi napsat přímo. Kromě toho, že tyto komentáře k tomu neslouží, tak se dočkáte odpovědi či aktivity určitě rychleji.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí