Glock 19 vs p10c

Glock a spol.
Destructor

Příspěvek#136 » stř 24. dub 2024, 13:49

Moje rada je ...
Kupte si obě, v poměru ke střelivu jsou za pár korun. :)

TheMlok

Příspěvek#137 » pon 10. čer 2024, 15:19

Pridam taky dalsi nazor :). Mam CZ P10C nastrileno tak 8k, zadny problem jsem nemel. Sedi mi, vyhovuje mi. Ale sedi mi i Glock 17/19 cas od casu si je pujcuju a chci si ho taky letos koupit, proste potrebuju mit i glocka zejo :D. Kazda ma neco svyho a nemam problem strilet z obou.

Muj jedinej problem s P10tkou byl, ze se mi podelala cca po 7 tisicich zadrzka zasobniku, propadla dovnitr. Sel jsem na podnikovku, tam mi typek na pockani vse vymenil a dal novej cep, pruzinku i to tlacitko cely, za 300kc. A poradil mi ze cas od casu je dobry to vyklepnout vyndat a vycistit, a pri udrzbe z druhy strany (je ambi) tam striknout olej, protoze jak ji denne nosim + s ni hodne strilim tak proste pot a bordel a uvnitr ten cep po tech letech uhnil.

Za me servis luxus v Praze, na miste prej udelaj vetsinu oprav a vymen, dily jsou skladem a za me to byl jedinej muj problem.

JYbour

Příspěvek#138 » pon 10. čer 2024, 15:36

Já jsem po delší době vytáhl z trezoru p10c místo G19 a tak jak jsem vždy myslel, jak se pěkně drží, tak mně byla v ruce nepříjemná, ale tohle je o zvyku a můžu říct, že s obouma nastřílím stejně. G19 gen má viditelné ošoupání hlavně i hrany komory, p10c je pořád skoro jak nová Stejně ale raději ten Glock, působí to zpracování poctivěji plast kvalitněji. Glock můžu bez násilí rozebrat po vysunutí dvou čepů a zase složit, u p10 bych musel mlátit kladivem tuším do 5 čepů a následně by skoro jistě lezly samovolne ven, pokud bych se nepřilepil. Znovu bych p10c nekoupil, ikdyž střílí přesně a je spolehlivá

Zpět na