CSV-9

Samonabíjecí pušky

Erunamo

Příspěvek#106 » čtv 4. úno 2016, 19:16

Pavloff: zajímavá varianta CSVéčka. Jak píše Style bude to nejspíš kombinace nového delšího těla se starší pažbou a novou horní lištou. Je vidět že výrobce opravdu umí udělat spoustu variant. Tahle verze má výhodu, že má delší rail a tím pádem i větší vzdálenost mezi mířidly a určitě bude krapítek lehčí.

pavloff

Příspěvek#107 » čtv 4. úno 2016, 20:48

Díky za vaše odpovědi pánové,pro jistotu jsem dneska ještě napsal přímo výrobci,tak snad mi odpoví a uvede všechno na pravou míru :lol:

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#108 » čtv 4. úno 2016, 22:49

pavloff: dej pak vědět...

Bak

Příspěvek#109 » sob 6. úno 2016, 22:59

Style píše:pavloff: To je zajímavý, protože vypadá jako verze před tou co má Bak, ale s hlavní dlouhou jako má Bak. Takže buď se vrátili k předchozímu konceptu s delší hlavní a nebo se jedná o skladovou zásobu. I když ta předchozí byla kratší viz moje obrázky někde o pár stránek dozadu.

Pánové, ten horní rail je tam opravdu kvůli pažbě z Brenu. CSV má několik výrobních variant, lze je různe kombinovat, víceméně jak je libo :)

Cattani

Příspěvek#110 » stř 10. úno 2016, 11:00

Chci se prosím zeptat na zásobníky Glock 4gen a na ty starší, jestli ve zbrani fungují všechny nebo jak to je? Díky

Erunamo

Příspěvek#111 » čtv 11. úno 2016, 08:39

Do zbrane jdou jen zasobniky 4 generace. Tak to psal vyrobce.

Rough boy

Příspěvek#112 » čtv 11. úno 2016, 09:00

A není to napsáno jen z toho důvodu, že u zásobníků pro gen4 je výlisek pro záchyt zásobníku na obou stranách zásobníku? Tzn. aby si nemohl uživatel, který si přehodí tlačítko vypouštění zásobníku obráceně (pro leváka) stěžovat, že mu tam nejde zásobník z jiné generace? Poněvadž mám pocit, že do své gen2 jsem si půjčoval od kolegy na střelnici zásobník z gen 4 a bez problémů. Ale jistý si 100% nejsem.

Rough boy

Příspěvek#113 » čtv 11. úno 2016, 09:40

Omlouvám se, špatně jsem pochopil dotaz. Tzn. asi jak píše Erunamo.

Erunamo

Příspěvek#114 » čtv 11. úno 2016, 19:23

No ted mi Rough boy nasadil brouka do hlavy. Možná to bude stejná situace. Bohužel nemám žádný zásobník staršího provedení, abych to vyzkoušel. Každopádně výrobce píše, že jen 4 generace.

Rough boy

Příspěvek#115 » čtv 11. úno 2016, 19:49

No, jestli to (aspoň podle obrázku) má oboustranné vypouštění zásobníku, tak ta gen 4 bude asi nutnost. Resp. by tam možná z předchozích gen. šly, ale fugovalo by jen to tlačítko pro praváka.
Já před tou svou prvotní mystifikací brouzdal ve vlákně o glockovi 4. generace, takže jsem jsem se prapůvodně domníval, že se Cattani ptá, jestli do glocka gen4 jdou zásobníky z předchozích generací.

Radek07

Příspěvek#116 » stř 17. úno 2016, 15:55

csv9 mám objednané. Zároveň mám spoustu glock zásobníků gen. 3, které postupně upravuji na gen. 4. (odebrání plastu na druhé straně dle vzoru)

Erunamo

Příspěvek#117 » čtv 18. úno 2016, 08:36

I tak to jde udelat. Budes mit uz verzi s novou vodici tyckou?

Radek07

Příspěvek#118 » čtv 18. úno 2016, 13:30

jedná se o novou výrobu, tak asi ano

Erunamo

Příspěvek#119 » čtv 18. úno 2016, 15:26

Jo tak to bys ji tam mel mit. Alespon podle toho co mi psal vyrobce. A tim padem by brzy mela prijit nahradni i me.

Erunamo

Příspěvek#120 » pon 29. úno 2016, 09:28

Tak jsem vcera testoval nove provedeni voditka a pruziny zaveru. Cela zmena spociva ve dvou vecech:

1) voditko pruziny na vetsi prumer takze ted pruzina pri zpetnem pohybu zaveru nikam neuhyba.
2) pruzina ma jedne strane mensi prumer a touto zuzenou stranou je navlecena na voditko. To opet pomaha tomu, ze pruzina je mnohem lepe vedena nez u puvodniho provedeni.

Vystrilel jsem 150 prebijenych naboju s olovenou strelou a bez problemu. No, na konci uz teda byla zbran hodne zasvinena, takze obcas uplne nevytahla patronu (patrona pak zustala ve vyhoznim okynku), ale to pricitam necistotam co mi zalepily vytahovac. Preci jen pri strelbe olovem vznika mnohem vice sajrajtu nez s originaly. Za me tedy doufam, ze vyrobce moji vadu vyresil a vse bude jiz v poradku.

Zpět na