Walther PPQ

Glock a spol.

sved

Příspěvek#166 » ned 27. zář 2015, 17:48

Luboš16 a MKabar : Kluci moc díky za rady a poznatky :-) Vypadá to že je rozhodnuto :-) Doufám že už brzy bude doma :-)

xvort03

Příspěvek#167 » stř 30. zář 2015, 09:48

Cuate, nevim, zda koupit HK VP9 nebo PPQ. Nechal by mne nekdo vystrelit? Byvam v Praze kazde utery vecer nebo pak zbytek tydne Ceske Budějovice. Diky, kluci .....

sved

Příspěvek#168 » ned 18. říj 2015, 19:09

Zdravím kolegy ve zbrani. Jsem noví majitel a uživatel W - PPQ. Dnes jsme s kolegou dali cca 200 včeliček. První dojmy dobré. Chování při výstřelu přiměřené lehké zbrani, soustřel na 15m přiměřený... Jedině pro mě trochu smíšené pocity s mířidel - velmi hrubé. Ale snad si zvyknu a nebo zkusíme sehnat jiné se světlovodnou muškou.

MKabar

Příspěvek#169 » ned 18. říj 2015, 22:24

sved

Příspěvek#170 » pon 19. říj 2015, 18:34

Velmi pěkné mířidla :-) Ještě najít někoho kdo to umí objednávat se zahraničí a je dárek k vánocům :-)

lipas

Příspěvek#171 » pát 23. říj 2015, 09:07

Tak se pridam k hrdym vlastnikum - vcera pribyla domu, kocicka... Jen mam trochu problem, neni to PPQ, ale PPQ navy - s tim souvisi trochu prusvih - potrebuji pouzdro otevrene (pochybuji, ze by nekdo vyrabel primo na navy?) - nedokazete nekdo poradit? Pripadne kdo je ochotny nechat se prudit uplnym zacatecnikem ohledne rad?
(jako
- jake pouzdro na skryte noseni, sice mam dva metry a 100kg, ale prijde mi, ze proste i pres mikinu mam bouli u boku
- kde se nechaji koupit nahradni zasobniky, rad bych jeste jeden
- nejaka zrada na kterou se mam pripravit a vyvarovat se?
- a vubec vseobecne rady)

roman77

Příspěvek#172 » pát 23. říj 2015, 09:29

je to jen má zvědavost - proč PPQ Navy?

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#173 » pát 23. říj 2015, 14:17

Nějak mě nenapadá, proč by PPQ Navy mělo pasovat do jiného pouzdra, než PPQ. http://www.waltherforums.com/forum/faq- ... -navy.html
Leda že by to bylo PPQ Navy SD se závitem na tlumič.

lipas

Příspěvek#174 » pát 23. říj 2015, 20:06

johnnyjak: je to presne tak, navy je ta se vycuhujici hlavni a zavitem na tlumic
roman77: duvodu povicero. Cenove prakticky stejne (naopak, cena byla ve prospech NAVY, ale to je spis podruzny detail. Ale udajne je to pri strelbe stabilnejsi (jak jsem nakoupil podavam), mam za to, ze ten vycuhujici 1,5cm hlavne na schovavani nema sebemensi vliv, navy je tenerifovana (coz jsem u ppq nikde neobjevil, ale treba jen blbe hledam), mela by mit silnejsi pruzinu (pro strelbu pod vodou - ale na to sere pes, spis by to melo tim padem lepe kousat kdejake fujtajxl naboje), je tam dirka na odtok vody (na rozdil od ,,normal" ppq)...
Je mi jasne, ze jako zacatecnikovi urco vsechno vyvratite... ale doted jsem se rozhodoval jen podle toho co jsem si nacetl - a tohle jsem si nacetl... az ted teprve budu mit moznost ziskavat poradne zkusenosti i praxi... Cili uvidime ;-)

MKabar

Příspěvek#175 » pát 23. říj 2015, 22:08

Navy ma hlavne vodotesny striker pro zachovani max spolehlivosti i pri vystrelu pod vodou. Strikery kdyz hodne prelijete olejem, tak to jaksik moc nestrili pak. Striker se zacpe. Navy je proti tomu imunni.
Pouzdro je nejlepsi nechat si zrobit kydex na miru dle vlastnich pozadavku. A bouli pod mikinou vubec neresit :-).

Luboš16

Příspěvek#176 » pát 23. říj 2015, 23:16

Zásobníky prodává CB SERVIS. Žádné zrady bych od této pistole neočekával, je to jednoduchá konstrukce která nevyžaduje nějakou extrémní údržbu. Úpravu teniferací mají všechny P99 i PPQ. Blahopřeji ke koupi, ať ti dobře slouží.

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#177 » sob 24. říj 2015, 10:11

MKabar: nemá spíš Navy verze navíc otvor, kterým by voda mohla uniknout ven a nekladla tak strikeru odpor? Navíc má Navy verze pozměněný tvar plastových vodítek strikeru a silnější pružinu. Nedovedu si představit, jak by mohl být vodotěsný; naopak je průtokový :D .

waltherforums.com:
Obrázek
Obrázek

Mimochodem Walther vypustil nové PPQ v ráži .45ACP. Zdá se, že bude celkově větší.

http://www.waltherarms.com/handguns/ppq/ppq-45/

thetruthaboutguns.com
Obrázek

lipas

Příspěvek#178 » sob 24. říj 2015, 11:38

diiiky vsem ;-) V prubehu casu budu asi postovat dalsi dotazy... ale to az s postupnou praxi ;-)

sved

Příspěvek#179 » sob 24. říj 2015, 18:56

Hoj páni, tak jsem si dnes hrál s barvičkami. Nedalo mi to tak jsem to prubl... Snad to nevypadá zle...
Q1.jpg
Q2.jpg
Q4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Farock

Příspěvek#180 » sob 24. říj 2015, 19:43

No špatně to nevypadá ale je to trochu takové jak bych to řekl nečisté.Taky mám takové choutky ale netuším vůbec jak to vybarvit tak hezky jak to občas vídám na fotkách :-D.Co to je za barvy nějaká spešl?Nebo klasika na kov? :-D
Tohle je sice airsoft ale tak nějak bych si to představoval ale nechce se ni věřit že by to někdo dělal ručně :-D.
Smith-Wesson MP9.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na