CZ 858
Samonabíjecí pušky
- joerg.s
- joerg.s
Příspěvek#123 » pát 25. črc 2014, 11:57
Valda83 píše:Tak uz jsem to povolil, ale no comment. Nevím čím to dotahují, ale skákal jsem na tom jak opice s tím šroubovákemteď už to bude cajk to ostatní. Díky za rady všem
No, já když jsem měnil sklopku za jinou, tak jsem ten šroub musel povolit stranově vychýleným šroubovákem a několika přesně mířenými údery kladivem. Závit je podle mě zalepený, aby se nepovoloval, takže i na nové pažbě jsem po řádném vyzkoušení šroub pojistil thread lockem. A určitě to mělo smysl, protože byl povolený (ještě něměl vakl, ale rozhodně byl volnější, než když jsem ho utahoval co to dalo).
- Tom Λ
Příspěvek#124 » pát 25. črc 2014, 14:05
u mé bylo také nutné použití kladiva
Nový šroub zalepit je asi nutnost, já bez zalepeného fungoval asi 4 návštěvy střelnice a vždy po přibližně 50 ranách, bylo nutné dotahovat (sklopný modul GunExpert). Na zalepení jsem použil modrý Loctite, zatím pohoda, pořádně se otestuje asi na srazu
tak pak dám vědět, jestli drží

- Igrlik
- natter
Příspěvek#133 » stř 24. zář 2014, 23:07
Zdravím střelce,
jak si tato puška stojí v přesnosti ve střelbě do 300 metrů, střílí s tím z vás někdo? Hledám nějakou levnější pušku na střelbu do 300 m s optikou a tak mě zajímá, jestli má smysl vůbec se touto zbraní zabývat. Vážně mi jde jen o srandu, žádný seriózní střílení zatím neplánuju.
Tady + jedno forum tomu má věnová celých 14 stránek, ale užitečných informací je tam tak na max na 2 stránky příspěvků.
Vz 58 stojí kolem 6 tisíc, lišta pro montáž cca 2 tisíce a optika POSP, která na to byla doporučována, se tu dá sehnat za 7 tisíc. Má to cenu za těch 15 hadrů? Nejsem žádnej nadšenec do vojenskejch pušek, jen to zvažuju, jako možnost. Nebo radší dát 30 hadrů za cz 527 ve slabší ráži s optikou?
jak si tato puška stojí v přesnosti ve střelbě do 300 metrů, střílí s tím z vás někdo? Hledám nějakou levnější pušku na střelbu do 300 m s optikou a tak mě zajímá, jestli má smysl vůbec se touto zbraní zabývat. Vážně mi jde jen o srandu, žádný seriózní střílení zatím neplánuju.
Tady + jedno forum tomu má věnová celých 14 stránek, ale užitečných informací je tam tak na max na 2 stránky příspěvků.
Vz 58 stojí kolem 6 tisíc, lišta pro montáž cca 2 tisíce a optika POSP, která na to byla doporučována, se tu dá sehnat za 7 tisíc. Má to cenu za těch 15 hadrů? Nejsem žádnej nadšenec do vojenskejch pušek, jen to zvažuju, jako možnost. Nebo radší dát 30 hadrů za cz 527 ve slabší ráži s optikou?
- Int1m1thy
Příspěvek#134 » čtv 25. zář 2014, 00:24
1. nemuzes srovnavat opakovacku a poloautomatickou zbran,
2. ano do 300m se da strilet s 58 docela i presne.
3. co si zaplatis to dostanes
jako u vseho...
4. 527 je draha, za tu cenu koupis lepsi pusky, a ani se nedela v naky lepsi razi... takze si moc nepolepsis oproti 858
jestli si chces jen tak picnout na terc a mas kde, tak ti muze zatim 858 stacit... ale nepocitej stim ze bys pripadne na naky soutezi na dalku se nekde umistil...
2. ano do 300m se da strilet s 58 docela i presne.
3. co si zaplatis to dostanes

4. 527 je draha, za tu cenu koupis lepsi pusky, a ani se nedela v naky lepsi razi... takze si moc nepolepsis oproti 858
jestli si chces jen tak picnout na terc a mas kde, tak ti muze zatim 858 stacit... ale nepocitej stim ze bys pripadne na naky soutezi na dalku se nekde umistil...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí