Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- johnnyjak
Příspěvek#616 » ned 27. říj 2013, 20:37
To pouzdro s náhradním zásobníkem jsem taky zkoušel, sice ne na Maka ale na Alfu Defender, ale zásadní věci budou podobné:
1) zásobník na straně silné ruky prostě není dobrý nápad. Lovit zásobník křížem je značně složité a pomalé.
2) podle mé zkušenosti je boule pod oblečením jako od podstatně větší zbraně...
1) zásobník na straně silné ruky prostě není dobrý nápad. Lovit zásobník křížem je značně složité a pomalé.
2) podle mé zkušenosti je boule pod oblečením jako od podstatně větší zbraně...
- Matt007
-
Kublajchán - Příspěvky: 171
- Kublajchán
Příspěvek#622 » pon 4. lis 2013, 18:37
Mám čínské střenky - pro praváka OK, ruka sedí perfektně. Jen pak není vhodná pro střelbu levačkou a do vnitřního opaskového pouzdra. Navíc to chce spešl šroub, který nemám a u nás se neprodává, leda že by střelci nevadil vyčnívající šroub do dlaně.
Výhoda té cihlózní střenky je právě její tvar cihly - je to úzký a dobře se drží v obou rukách. Na tom bych nic neměnil.
Výhoda té cihlózní střenky je právě její tvar cihly - je to úzký a dobře se drží v obou rukách. Na tom bych nic neměnil.
- MouseSentinel
- MouseSentinel
- Matt007
Příspěvek#624 » úte 5. lis 2013, 08:14
Ano je pravda, že se ta cihlozní rukojeť nedrží špatně, ale s tím Gripem by to přeci mohlo být o chlup lepší. No ty čínské pro mě jako pro leváka opravdu nic neřeší.
Našel jsem tohle http://gunpro.cz/product_info.php?cPath ... cts_id=691
Makarov tam psán není tak nevím jestli by to bylo vhodné, z obchodu se mi na mail taky ještě neozvali. Tak kdyby někdo něco náhodou našel tak budu vděčný za odkaz.
Našel jsem tohle http://gunpro.cz/product_info.php?cPath ... cts_id=691
Makarov tam psán není tak nevím jestli by to bylo vhodné, z obchodu se mi na mail taky ještě neozvali. Tak kdyby někdo něco náhodou našel tak budu vděčný za odkaz.
- berkelay
Příspěvek#625 » stř 6. lis 2013, 21:02
Jen pro pobavení:
http://www.youtube.com/watch?v=IAEbbhRJNYw
ti co mají Makarova jako mazlíka to asi budou chvíli rozdýchávat, ale je to krásná ukázka toho, jaký je Mak díky své jednoduchost a kvality konstrukce "nezmar", který plní svoji funkci za všech okolností
v rychlosti obsah videa:
Střelba z Maku vytaženého z bahna, vody s bahnem, suchého písku, mokrého písku, se zásobníkem vymáchaném v písku a nakonec výstřel z Maku ponořeného ve vodě.
Jak jistě tušíte, Mak dokázal vyprázdnit zásobník ve všech případech
http://www.youtube.com/watch?v=IAEbbhRJNYw
ti co mají Makarova jako mazlíka to asi budou chvíli rozdýchávat, ale je to krásná ukázka toho, jaký je Mak díky své jednoduchost a kvality konstrukce "nezmar", který plní svoji funkci za všech okolností
v rychlosti obsah videa:
Střelba z Maku vytaženého z bahna, vody s bahnem, suchého písku, mokrého písku, se zásobníkem vymáchaném v písku a nakonec výstřel z Maku ponořeného ve vodě.
Jak jistě tušíte, Mak dokázal vyprázdnit zásobník ve všech případech

- Matt007
- berkelay
Příspěvek#628 » stř 6. lis 2013, 21:36
MouseSentinel: tak tomu věřím, sice se mi vzhled Makarova zrovna nezamlouvá, Walter PPK je podle mne mnohokrát hezčí, ale rozhodně na něj nemůže být takové spolehnutí, jako na Maka. Proto to zřejmě bude má první zbraň na nošení, které svěřím ochranu sebe a mé rodiny
Mimochodem, nemáte někdo nějaké informace o tom, zda jsou nebo v dohledné době budou k prodeji nestřílené uloženky? Zatím na internetu nalézám pouze soukromé inzeráty s Maky v kdovíjakém stavu.
Mimochodem, nemáte někdo nějaké informace o tom, zda jsou nebo v dohledné době budou k prodeji nestřílené uloženky? Zatím na internetu nalézám pouze soukromé inzeráty s Maky v kdovíjakém stavu.
-
jinda voyer - Příspěvky: 418
- jinda voyer
Příspěvek#629 » stř 6. lis 2013, 21:46
berkelay píše:Mimochodem, nemáte někdo nějaké informace o tom, zda jsou nebo v dohledné době budou k prodeji nestřílené uloženky? Zatím na internetu nalézám pouze soukromé inzeráty s Maky v kdovíjakém stavu.
V Praze nikde nejsou a neví se, zda vůbec budou...v BVS mi řekli, že kdyby jich měli 100, budou do týdne pryč. Je prý problém v tom, že armádní sklady východního bloku se vyprodávají do "rozvojových" zemí za cenu kolem 300 USD a výše. U nás by se k tomu musela připočíst tormentace, DPH a nějaká marže...takže si spočti, za kolik by ta pistole byla...proto to sem nikdo nevozí

Jinak se občas objeví nějaká komise, v nic moc stavu...a když je to prodej soukromé uloženky, tak se to šplhá taky dost vysoko...
btw...to video je skutečně ohromující

- MouseSentinel
- MouseSentinel
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony