Glock 19 vs p10c
Glock a spol.
- DBruno
Příspěvek#110 » úte 14. úno 2023, 08:24
NN, nechal jsem to dělat vše v CZ. Nemá smysl s tím dělat, když to udělají za Tebe 
Origo díly jsou k sehnání na eshopu CZ zcela bez problémů. Např. teď jsem kupoval vratnou pružinu s ocelovým vedením - vyměnil jsem jí za plastovou. Pak jsem sháněl tunning botku na zásobník + zásobník a na střelnici Leiko v Plzni vše skladem. Takže s díly nemáš pravdu, jsou seženeš v pohodě.

Origo díly jsou k sehnání na eshopu CZ zcela bez problémů. Např. teď jsem kupoval vratnou pružinu s ocelovým vedením - vyměnil jsem jí za plastovou. Pak jsem sháněl tunning botku na zásobník + zásobník a na střelnici Leiko v Plzni vše skladem. Takže s díly nemáš pravdu, jsou seženeš v pohodě.
- nimha
- Carloss
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1348
- Jarda.Jezek
Příspěvek#118 » pát 3. bře 2023, 07:09
Včera odpoledne jsem se byl v Opletalce podívat na ts2o, kde jsem si definitivně potvrdil, že tudy cesta nevede.
Byl tam kluk, ještě v přípravě na zbroják, takže mu do ruky nic nepůjčili, který skrz sklo obdivoval právě uprostřed černoušků svou bleděmodrorůžovou barvou svítící ladynu p10c. Zaujalo mě to a zeptal jsem se ho, proč právě tuhle barvu, zejména, když stojí, kolik stojí.
On mi přednesl zajímavou teorii, kterou vyčíslil bitevní výhodu obranáře s takovouto pistolí na +1,5 sekundy díky předpokládanému zmatení útočníka, který v první chvíli překvapením nebude schopen rozpoznat, že se nejedná o hračku, ale o skutečnou pistoli.
Přestože jsem k tomu byl skeptický, musím uznat že na tom nápadu něco je. Detaily a spekulace o okolnostech a předpokladech rozvíjet nechci, jen to tu předkládám jako další argument, proč si někdo skutečný takovou pistoli může opravdu chtít koupit.
Byl tam kluk, ještě v přípravě na zbroják, takže mu do ruky nic nepůjčili, který skrz sklo obdivoval právě uprostřed černoušků svou bleděmodrorůžovou barvou svítící ladynu p10c. Zaujalo mě to a zeptal jsem se ho, proč právě tuhle barvu, zejména, když stojí, kolik stojí.
On mi přednesl zajímavou teorii, kterou vyčíslil bitevní výhodu obranáře s takovouto pistolí na +1,5 sekundy díky předpokládanému zmatení útočníka, který v první chvíli překvapením nebude schopen rozpoznat, že se nejedná o hračku, ale o skutečnou pistoli.
Přestože jsem k tomu byl skeptický, musím uznat že na tom nápadu něco je. Detaily a spekulace o okolnostech a předpokladech rozvíjet nechci, jen to tu předkládám jako další argument, proč si někdo skutečný takovou pistoli může opravdu chtít koupit.
- BananaJoe
Příspěvek#119 » pát 3. bře 2023, 11:04
...to že ta zbraň nevypadá věrohodně je ale dvojsečný. Možná má ta úvaha nějakou logiku v momentě, kdy jedu dle rovnice vytahuju zbraň a okamžitě střílim. Těch scénářů je ale daleko více (např. ůtočník s nožem na distanc, kdy střelba je krajní nutné řešení, kterému předchází případné odstrašení útočníka....a tam zbraň, která vypadá jako "nerfka" znatelně ztrácí). Asi to takhle prostě nelze paušalizovat, každopádně investice do výkonné svítilny pro případnou dezorientaci útočníka mi přijde jako efektivnější 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí