Antreg ARS M4s
Samonabíjecí pušky
- izerS18
- Héfaistos
Příspěvek#694 » pát 1. dub 2022, 15:43
tmx0152 píše:...Googloval jsem, ale nenašel jsem žádnou QD variantu něčeho, co by sloužilo jako pevné, nepohyblivé oko na popruh. Opět - řešil jste to někdy někdo, prosím?
Na jedné své zbrani jsem něco podobného pořešil pomocí MAGPUL QD PARACLIP ADAPTER. Není to teda oko na popruh, ale oko na paraclip. Vozí to k nám brownells:
https://www.brownells.cz/QD-PARACLIP-ADAPTER-MAGPUL-Black-Steel-100019350
Asi by se to nechalo nějak bezhlučně spojit s popruhem, paracordem ap. případně tím ten popruh provléct rovnou, ale já to mám na popruh, kde mám prostě ten paraclip a ne QD...
- tmx0152
Příspěvek#696 » pát 1. dub 2022, 17:49
Héfaistos píše:tmx0152 píše:...Googloval jsem, ale nenašel jsem žádnou QD variantu něčeho, co by sloužilo jako pevné, nepohyblivé oko na popruh. Opět - řešil jste to někdy někdo, prosím?
Na jedné své zbrani jsem něco podobného pořešil pomocí MAGPUL QD PARACLIP ADAPTER. Není to teda oko na popruh, ale oko na paraclip. Vozí to k nám brownells:
https://www.brownells.cz/QD-PARACLIP-ADAPTER-MAGPUL-Black-Steel-100019350
Asi by se to nechalo nějak bezhlučně spojit s popruhem, paracordem ap. případně tím ten popruh provléct rovnou, ale já to mám na popruh, kde mám prostě ten paraclip a ne QD...
Ahoj, to je ono, diky moc, tohle by mohlo fungovat. Privazu k tomu paracord a bude. Jeste jednou dik!
- tmx0152
Příspěvek#697 » pát 1. dub 2022, 17:56
To mikeyy: Objednal jsem v Red Six v lednu (btw. skladem-v me specifikaci-nebyly nikde ani v tom lednu), teprve minuly tyden jsem ji vyzvedaval v Bearece. Chvili to vypadalo, ze nebude vubec - od ty doby, co zacal ten bordel je proste vsechno problem. Ale v Red Six pry zatlacili a nakonec se postestilo.
Samozrejme me v lednu nenapadlo, ze to bude takhle dobrodruzny. Nevim no, na objednavku byly i pred tim, skladem nikde, ale ted to asi bude trvat jeste dyl. A v Bearece mi taky prislo,ze by ji umeli objednat-jsou taky suprovi. Tak preju, at se zadari.
Samozrejme me v lednu nenapadlo, ze to bude takhle dobrodruzny. Nevim no, na objednavku byly i pred tim, skladem nikde, ale ted to asi bude trvat jeste dyl. A v Bearece mi taky prislo,ze by ji umeli objednat-jsou taky suprovi. Tak preju, at se zadari.
- sokar
- Eagg
Příspěvek#700 » ned 3. dub 2022, 11:48
Zdarec, prosim bez zbytocnych narazok, utokov a cohokoliv na mna. Prosim jenom poradit pripadne podivejte se na sve antregy jestli to mate to jiste.

Kdyz zachytite zaver v zadne poloze, mate take tenhle kusok takhle zesuchany jak chodi natahovaci paka? (vyznacene zelenou)
Nejde mi to do hlavy, ale puska za 65 tisic takhle odobrany material z techto mist (uplne do ziveho) vubec to neni nijak osetreno ani barvou... pride mi to divne a neprofesionalne.
Je naozaj videt ze je tam kus materialu fuc a urcite to neni spusobene nabojem (nebo jo)?
Dik za nazor

Kdyz zachytite zaver v zadne poloze, mate take tenhle kusok takhle zesuchany jak chodi natahovaci paka? (vyznacene zelenou)
Nejde mi to do hlavy, ale puska za 65 tisic takhle odobrany material z techto mist (uplne do ziveho) vubec to neni nijak osetreno ani barvou... pride mi to divne a neprofesionalne.
Je naozaj videt ze je tam kus materialu fuc a urcite to neni spusobene nabojem (nebo jo)?
Dik za nazor
- risa2000
- Eagg
Příspěvek#705 » ned 3. dub 2022, 17:15
AT.50 ten ridici cep zavorniku (doufam ze sem to dobre cvaknul) kdyby to spusobil, tak by bol take poskodzen nebo se mylim? Vid foto.

Materialu je odobrane hodne takze to by i ten cep nesl znamky hodne velkeho opotrebeni vzhledem na jeho "tenkost" by byl vic poskodzen nez ten vnitrek.
Mikeyy urcite to nicemu nevadi jenom mne to prekvapilo. Povazoval som Antreg za etalon kvality spracovani ARky a todle to co som si dnes vsimol kdyz sem prisel ze strelnici mne docela hodne prekvapilo.
Je ocividne ze je to z vyroby. Urcite taketo masivne odebrani materialu nemoch spusobit hore spominany cep.
Dik ze ste sem aj vy ostatni majitele hodili svoje nazory a foto k tomu co potvrdzuje ze to ma asi kazdy.
P.s. vsimli ste si to driv nebo az kdyz sem na to ja dneska poukazal?

Materialu je odobrane hodne takze to by i ten cep nesl znamky hodne velkeho opotrebeni vzhledem na jeho "tenkost" by byl vic poskodzen nez ten vnitrek.
Mikeyy urcite to nicemu nevadi jenom mne to prekvapilo. Povazoval som Antreg za etalon kvality spracovani ARky a todle to co som si dnes vsimol kdyz sem prisel ze strelnici mne docela hodne prekvapilo.
Je ocividne ze je to z vyroby. Urcite taketo masivne odebrani materialu nemoch spusobit hore spominany cep.
Dik ze ste sem aj vy ostatni majitele hodili svoje nazory a foto k tomu co potvrdzuje ze to ma asi kazdy.
P.s. vsimli ste si to driv nebo az kdyz sem na to ja dneska poukazal?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí