GP K100
Glock a spol.
- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#796 » stř 26. pro 2018, 22:50
Igrlik: Neboj se, ja jsem v obraze velice dobre. Mel jsem MK7, MK12 ktera byla bohuzel ofusovana a material zbrane byl smejd. SKoncila na reklamacce.
Aktualne mam K100 serie "A" vyrobeny 79kus. Kterou jsem predelal na SA spoust, zaslepil pojistky a musel jemne prelestit par veci, aby se mi nesekala. Taky po male uprave vymeneny vytahovaci drapek a komplet prepruzinovane. Vysledek je takovy, ze je to extreme slicovana zbran, opravdu bez vule. Ktera je sakra presna. Kdyz srovnavam materialy, tehle prvotni zbrane a potom jejich dalsich modelu. Tak na materialu se bohuzel setri hodne a na povrchove uprave taky.
Na strane 51 jsem daval fotku te staricke Kaceny
Ps. Proste me nadchlo to uzamykani a celkove ta pistole je takova hodne prijemna. Takze i kdyz ma ruzne chyby, dela mi radost.
Aktualne mam K100 serie "A" vyrobeny 79kus. Kterou jsem predelal na SA spoust, zaslepil pojistky a musel jemne prelestit par veci, aby se mi nesekala. Taky po male uprave vymeneny vytahovaci drapek a komplet prepruzinovane. Vysledek je takovy, ze je to extreme slicovana zbran, opravdu bez vule. Ktera je sakra presna. Kdyz srovnavam materialy, tehle prvotni zbrane a potom jejich dalsich modelu. Tak na materialu se bohuzel setri hodne a na povrchove uprave taky.
Na strane 51 jsem daval fotku te staricke Kaceny

Ps. Proste me nadchlo to uzamykani a celkove ta pistole je takova hodne prijemna. Takze i kdyz ma ruzne chyby, dela mi radost.
- johnny.so
-
Flatterhaft - Příspěvky: 63
- Flatterhaft
Příspěvek#798 » pon 31. pro 2018, 11:52
P1 na nošení není až taková výhra, velikostí je skoro stejná, jako třeba G17 a je výrazně objemnější, osobně jsem tlustší pistoli v 9mm, než jsou GP, ještě neviděl. I třeba CZ má závěr citelně užší. Jinak Quinna na stránkách nabízí i možnost předvedení na střelnici, tak se zkuste domluvit. Jinak u kolegovy P1 vyrobené loni se občas objevuje závada, která nejde rychle odstranit. Jedná se o to, že nábojnice po výstřelu zůstane částečně v komoře, závěr pootevřený, drápek vytahovače drží nábojnici. Se závěrem pak nejde hnout, jediné, co se nám povedlo, tak nábojnici vytlouct z komory tyčkou skrze hlaveň. Dělá to jak s továrními náboji, tak s přebíjenkami. Na střelnici to až tak nevadí, ale stát se to v nutné obraně...
- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#801 » úte 1. led 2019, 01:51
Flatt: Chtelo by to zkusi poradne vycistit, jak komoru tak i vnitrek zaveru. Jestli to bude delat i potom, tak poslat na reklamacku. Problemu tam muze byt vicero druhu...
johnn: Ty hrbety nejsou nutnosti, pokud teda nemas nejak extra malou, nebo velikou ruku. Nejlepsi moznost je takova, poradne si osahat zbran a uvidis. Vetsine lidem vyhovuje prave ta zakladni rukojet, ktera je hodne podobna drivejsimu modelu MK6, ktery jeste nemal vymenne hrbety.
johnn: Ty hrbety nejsou nutnosti, pokud teda nemas nejak extra malou, nebo velikou ruku. Nejlepsi moznost je takova, poradne si osahat zbran a uvidis. Vetsine lidem vyhovuje prave ta zakladni rukojet, ktera je hodne podobna drivejsimu modelu MK6, ktery jeste nemal vymenne hrbety.
- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#803 » úte 1. led 2019, 13:11
Pise, ze to delaji i origo naboje. A hlavne, ze se to deje az po vystrelu. Takze predpokladam, ze naboj tam jde normalne vlozit, ale po vystrelu se to sekne a je vymalovane. Ono to bude slozitejsi, muselo by se to prohlidnout, kde se to presne sekne a jestli se po vystrelu treba nabojnice nejak zdeformuje, nebo jde normalne vlozit potom do komory. Takze spisi jen prohlidnout, zkusit vycistit, pouzit origo naboje treba SB a jestli se to zasekne, tak hura na reklamaci.
- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#805 » úte 1. led 2019, 15:40
Asi jsi necetl moc pozorne, pise o nabojnici, ne o naboji
Flatt psal : Jinak u kolegovy P1 vyrobené loni se občas objevuje závada, která nejde rychle odstranit. Jedná se o to, že nábojnice po výstřelu zůstane částečně v komoře, závěr pootevřený, drápek vytahovače drží nábojnici. Se závěrem pak nejde hnout, jediné, co se nám povedlo, tak nábojnici vytlouct z komory tyčkou skrze hlaveň.

Flatt psal : Jinak u kolegovy P1 vyrobené loni se občas objevuje závada, která nejde rychle odstranit. Jedná se o to, že nábojnice po výstřelu zůstane částečně v komoře, závěr pootevřený, drápek vytahovače drží nábojnici. Se závěrem pak nejde hnout, jediné, co se nám povedlo, tak nábojnici vytlouct z komory tyčkou skrze hlaveň.
- kalfon
- beda
Příspěvek#808 » ned 17. bře 2019, 13:56
co jsem nepokazil sám to funguje.
p1s cca 5000 ran, problém při střelbě DA (problém se objevil do 1000 výstřelů), opraveno na počkání
k100 target cca 1000 ran v poho
p11 cca 1500 ran v poho (když jsem ji úplně rozebral, tak jsem při skládání ohnul táhlo a musel jsem to měnit, ale to byla moje blbost)
čistím mažu víc jak cc 350 ran v kuse jsem asi nikdy nestřílel
p1s cca 5000 ran, problém při střelbě DA (problém se objevil do 1000 výstřelů), opraveno na počkání
k100 target cca 1000 ran v poho
p11 cca 1500 ran v poho (když jsem ji úplně rozebral, tak jsem při skládání ohnul táhlo a musel jsem to měnit, ale to byla moje blbost)
čistím mažu víc jak cc 350 ran v kuse jsem asi nikdy nestřílel
- DOLLYm
Příspěvek#810 » ned 17. bře 2019, 22:50
Já mám K100 Mk12 Dynamic, k dnešnímu dni nastříleno 8281 ran, používám jí většinou na mířenku nebo LOS závody, absolvovala se mnou i dva Hardtask kurzy. Střílím jen tovární střelivo SB 124gr, to bez jediné závady, zkoušel jsem i subsoniky, ale tam se pár závad objevilo.. Jinak cca kolem 5000 ran se mi začalo stávat, že se pistole "částečně rozebírala", na tom rozborném plechu se vymlátil rádius na hraně a při zpětném rázu se tento plech posunul dolů, závěr vyjel z drážek a pistole se zasekla..
P_20190219_164933_vHDR_Auto.jpg
Stačilo jen napružit pružinu rozborného plechu a problém zmizel.. Pro jistotu jsem ten plech ještě otočil (je symetrický, tak se to dá udělat). Od té doby zase vše bez problémů.. Kromě této drobné závady jsem nadmíru spokojen 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí