GP K100

Glock a spol.

JirkaK

Příspěvek#661 » úte 4. črc 2017, 12:02

JirkaK píše:
PosmrkanyKapesnik píše:WMartin: Prostě s prázdným zásobníkem to nejde a mělo by to tak být u každé zbraně ne.

:twisted: to jsou rady a uvahy hah. S prominutim, to je uplna blbost co pises, proste u Kaceny tady hraje podstatny fakt to, ze paka vypousteni zaveru je pomerne plocha a tak na ni nejde poradne zatlacit prstem, jak u jinych zbrani. Samosebou + to, ze jsou zasobniky nove a maji silne pruziny jak tu uz zaznelo.

Shodit pujde kazdy zaver, jen to chce ocividne vetsi silu na stisknuti a taky zabehnuti hran na zachytu a zaveru dost pomuze casem ;)

A to jak pises, ze jak bys jinak poznal ze nemas strelivo ??? No to je taky dobry vtip, treba tak, ze ti zustane zaver v pohotovosti = vzadu zachyceny ne :lol:

Sorry jako kapesníku ale tomu co tu píšeš vůbec nerozumím, jako vydávat za vadu věc která je asi tak zvláštní jako to, že zbraň při zmáčknutí spouště vystřelí ?

redear

Příspěvek#662 » pát 7. črc 2017, 23:33

Jo, to je asi na mě... ano, borec (já) neměl se zbraní VŮBEC žádnou zkušenost. Proto ho (mě) překvapilo, že zatímco něco co na těch oběhanejch dvou cezetach co měl před zkouškou v ruce, to shazovalo zásobník nezásobnik, tak když si konečně koupil pořádnej novej gver, tak ha... tak jsem se zeptal. Teď už vím a vím i proč, a že je to tak dobře. No, ale že jsem nemlčel. ??? Nemusel jsem být za trotla, nemuselo se tu o tom diskutovat, mohlo být ticho jako v kostele.... :) mimochodem od ty doby jsme se s kachnou skamaradili, poslala skoro 1000 much a spokojenost. A sbírám zkušenosti i díky tomuhle fóru. Díky! Takže diskutujte i o něčem, co se může zdát jako naprostá blbina. Ostatní se učí a vždycky se najde někdo kdo nedá oči v sloup ale vysvětlí :) to je super, ne? Kdyby někdo začínal a byl trotl v modelařině, taky mu odpovím a pomůžu (ale na jiném fóru, samo... tož Pěkný den vám všem...

WMartin

Příspěvek#663 » ned 16. črc 2017, 16:34

Dnes ráno 200ks bez závady.
Čus

Jarda89

Příspěvek#664 » ned 16. črc 2017, 23:05

Já měl v kufříku 2 náhradní mušky +1 a -1 (0 je nasazená) a o nástřelným listu je zbytečný se bavit je dávanej na 8 metrů... S prázdným zásobníkem taky neshodím, plnej stačí lehce naťuknout a závěr je dole...

honzi

Příspěvek#665 » ned 23. črc 2017, 09:15

Ahoj Dnes s novou K 100 Mk12 poprvé na střelnici a 100 ks bez závad.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#666 » stř 26. črc 2017, 20:20

Tak dneska jsem byl svedkem, kdy ze zanovni MK12 padlo neco pres 100 ran. Z toho 2x nedovreny zaver. Zaver z niceho nic, proste zacal drhnout. Ocividne male tolerance. Zbran namazana dostatecne. To se hold stane, ale co bylo nejvic desive !? Majitel testoval strelbu v rezimu DA. Kdy najednou neslo vystrelit, ale spoust se promackavala ! Zbran jsem nasledne vzal do ruky i Ja, a proste pri stisknuti spouste, v tom jako by trosku cvaklo a malinko nastal odpor, ale spouste se asi smekla z nejakeho ozubu, nebo kdo vi a pak sla zmacknout uplne volne. Mackano asi 20x a nic. Zbytek naboju, dostrilel v SA.
Nevim kde je zakopany pes, ale 2x seknuta a pak nefunkcni DA funkce...?!

SlashKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#667 » čtv 27. črc 2017, 05:33

A střílelo se továrníma, nebo nějakejma pochybnejma přebíjenkama?

Při doteku spouště v tom cvakne a přeskočí to na jinej ozub, to je vlastnost spoušťáku K100.

Tipl bych to na dost zamrdanej spoušťák (pokud tam někdo naleje olej, tak poměrně snadno tu spoušť zalepí)

tomas fuk

Příspěvek#668 » čtv 27. črc 2017, 08:26

Známa závada GP. Stačí projit slovenské fórum o zbraních. Je tam nedostatečná vůle ve spouštovém systému. Reklamace. Výměna táhla spoustě to vyřeší.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#669 » čtv 27. črc 2017, 09:01

Naboje byly sic prebijenky, ale kvalitni v jinych zbranich slapou normalne. Ja je prohanel i HK a bez problemu.
Osobne jsem vytahnul u jedne zadrzky na k100 naboj z komory, a nasledne ho volne vlozil do komory a sel tam jako po masle tam i ven. Takze vylucuju, ze by byl nejaky baculaty, nebo tak neco. Kdyz se ale pak naboj nadrcnul, a zkusilo se hybat se zaverem, tak to proste pridiralo celkem znatelne, ocividne v uzamceni. Pak prisla ta nehoda se spousti a to jsem vazne cumel :shock: Jak muze na sluzebni zbrani, dojit k cenemu takovemu, no moc mi to hlava nebrala. Je to asi dan za to, ze zbran ma kratky reset a tak je tam asi celkove malo mista na vule, i pro resim DA. Nebo kdo vi. Ale stat se to v krajni nouzi, a clovek macka spoust a nic, no nevim nevim :?
Ta pistole ma dle majitele jen par stovek nastrilene, takze spinu bych urcite vyloucil ;)

jj, zbran pujde na reklamaci, ocividne soudruzi z SK udelali nekde chybu :twisted:

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#670 » pát 18. srp 2017, 11:22

Nove info, pistole uz v DA zase odpaluje. Otazkou je, na jak dlouho ?! :D Nic mene, pri 83 rane = nedovreny zaver, asi centimetr pred uzamcenim. Zbran namazana, strileno origo naboje Magtech...
Kdyz to takhle vyhodnotim, tahle pistole je asi jako Jawa 50 pionyr. Clovek vic opravuje a vrta se v tom, nez strili= jezdi :D:D:D

SC1

Příspěvek#671 » pát 18. srp 2017, 13:49

... jste mě posledně pěkně vyděsili, tak jsem při poslední návštěvě střelnice střílel skoro pořád v DA, jestli se něco nepřihodí... Nepřihodilo se naštěstí nic, naopak jsem opět odešel vrcholně spokojen.

Tak to jen tak na vyvážení, abych trochu oslabil pravidlo, že píšou jen ti nespokojení.

Rony

Příspěvek#672 » sob 19. srp 2017, 15:21

Ahoj, koupil jsem K100 a po odstřílení prvních 150 nábojů mě udivilo, že se na hlavni poměrně výrazně ojelo jedno místo od toho odvalovače (vyznačená oblast na fotce). Myslím si, že před střelbou to tam nebylo. Je to normální?
Jinak jsem nezaznamenal žádné problémy. Stříleno SB FMJ 7,5g + SB subsonic.
IMG_20170819_150130_maly2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#673 » sob 19. srp 2017, 16:08

Tak to je zvlastni, tohle vidim prvne. Navic se mi zda, ze mas tu hlaven, jako by piskovanou.Krom teda te casti, kde to rotuje na valecku. Ocividne tam dochazi ke kontaktu. No proste klasika rada, sledovat jestli se nebude neco dalsiho dit, a kdyz ne tak proste strilet a strilet :P

horazl

Příspěvek#674 » sob 19. srp 2017, 16:25

Tak takovou hlaven vidim taky poprve. To jsi kupoval novou Kacenu? Ja mam otlaky smerem z cela komory a kolem uzamykaciho ozubu.

Igrlik

Příspěvek#675 » sob 19. srp 2017, 17:48

Rony píše:Ahoj, koupil jsem K100 a po odstřílení prvních 150 nábojů mě udivilo, že se na hlavni poměrně výrazně ojelo jedno místo od toho odvalovače (vyznačená oblast na fotce). Myslím si, že před střelbou to tam nebylo.
...

Naopak, myslím si, že to tam bolo už pred streľbou, inak by sa Ti zbraň surovo zasekla. Ten valček jednoducho nemá vlastnosti frézy a nedokázal by zrovnať taký kus materiálu. Niektoré hlavne majú ten "krk" po uzamykací ozub menšieho priemeru, a tak tam majú schodík, Tvoja hlaveň tam má väčší priemer, tak je tam vybrúsené pokračovanie skrutkovice. Nerieš, strieľaj!

Zpět na