GP K100
Glock a spol.
- jack-3d
Příspěvek#497 » sob 18. úno 2017, 22:59
Dneska během střelby na střelnici najedou přiběhl kolega od vedlejší kóje ještě celej v šoku držíc K100 s roztrženou hlavní. Prsty měl všechny, žádné poranění, ale K100 totálně KO. Krom hlavně, byl trochu načatej závěr u výhozního okýnka a odlítly i kusy plastů pod hlavní.
Nevšiml jsem si jestli to byla MK7 nebo 12, každopádně ještě potvrdil, že střílel přebíjenkami. Nevím jakými přebíjenkami střílel, nevím kolik měla zbraň nalítáno. Píšu to jen to, co jsem dnes viděl, rozhodně nechci nijak hanit K100, sám vlastním už spoustu let x-trima a jsem velmi spokojen.
Nevšiml jsem si jestli to byla MK7 nebo 12, každopádně ještě potvrdil, že střílel přebíjenkami. Nevím jakými přebíjenkami střílel, nevím kolik měla zbraň nalítáno. Píšu to jen to, co jsem dnes viděl, rozhodně nechci nijak hanit K100, sám vlastním už spoustu let x-trima a jsem velmi spokojen.
- Petzold
- mikky
Příspěvek#501 » pon 20. úno 2017, 13:48
Ještě je imho velice důležitá informace, že "prsty měl všechny, žádné poranění". Podělat se může spousta věcí a je dobrý vědět, že GP sebou při autodestrukci nevezme i střelce
GP se k těmhle věcem staví čelem a pokud se při expertíze na 100 % neprokáže, že za to může střelivo, pošlou novou zbraň.

GP se k těmhle věcem staví čelem a pokud se při expertíze na 100 % neprokáže, že za to může střelivo, pošlou novou zbraň.
-
mir-e-czech - Příspěvky: 45
- mir-e-czech
Příspěvek#504 » úte 21. úno 2017, 15:47
Bylo by záhodné zmínit konkrétní zbraň. Tím mám na mysli MK a rok výroby. Tenhle problém se totiž kdysi řešil. Byl problém s hlavněmi vyrobenými v CZUB tuším. Při zkoumání do hloubi se přišlo na to, že byl problém už někde v ocelárnách (struska).
Teď je to tak, že hlavně si dělají sami (raději mě opravte, kdybych kecal) a hlaveň by měla bez problémů zvládnout 2 násobnou navážku prachu.
Teď je to tak, že hlavně si dělají sami (raději mě opravte, kdybych kecal) a hlaveň by měla bez problémů zvládnout 2 násobnou navážku prachu.
-
PosmrkanyKapesnik - Příspěvky: 74
- PosmrkanyKapesnik
Příspěvek#506 » úte 21. úno 2017, 16:31
Tolik spekulaci jsem dlouho necetl
Kazdopadne jak bylo psano, kdyz se nevi ktery model a jaky rok zbrane to byl, tak je tezke posuzovat kvalitu hlavni. Navic pak je otazkou zda si tam majitel nepustil strelu do ucpane hlavne
Jedina moznost je takova, vyzpovidat majitele zbrane a pak se muze neco dal resit

Jedina moznost je takova, vyzpovidat majitele zbrane a pak se muze neco dal resit

-
BORN_TO_GRILL - Příspěvky: 43
- BORN_TO_GRILL
Příspěvek#509 » ned 26. úno 2017, 19:57
Jestli Ti zbraň nesedí, chce to příště věnovat víc času výběru. Asi jsi to trošku podcenil. Neznám nikoho, komu by seděly všechny zbraně. Buď tomu dáš nějaký čas a zvykneš si, nebo to prodej 
Jinak jsem rád, že závady zmizely...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Jinak jsem rád, že závady zmizely...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ggrandcz
Příspěvek#510 » pon 27. úno 2017, 18:04
Víc času výběru
To je zase jednou povedená rada. Zbraň si člověk skutečně vyzkouší, až ji vlastní. Zejména ty, kde jdou měnit hrby a podobné věci. Jeden příklad za všechny - půjčil jsem si P09, střílím s nábojeme, co k tomu byly, přebíjenky, a říkám si, hmm, to ani moc nekope, dobré to!. No a pak jsem tam dal na tajňáka plnotučné, co běžně používám a rázem to byla koza skákavá oproti G17.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí