Walther PPS M2
Glock a spol.
- Albert
- Albert
- Albert
Příspěvek#114 » úte 9. srp 2016, 22:37
A ještě taková drobnosti: jestliže se do toho fakt někdo pustíte, tak když vyndáte ten kontejner se spoušťákem (což jde mimochodem velmi ztuha) tak věci co jsou uvnitř, se dají vyndat jedině když ten kontejner hrubou silou rozevřete. On je totiž svařený/sletovaný (?) a nelze ty bočnice jednoduše rozdělat. Rozevírání těch bočnic kontejneru je třeba dělat velmi opatrně aby to někde neprasklo...
- r626
Příspěvek#115 » čtv 11. srp 2016, 19:53
Tak musim taky prihodit neco malo do mlyna.. Vcera jsem mel prilezitost vyzkoset pps m2 na strelnici. Me podekovani patri jedne dobre dusi zde z fora, ktery me pistol pujcil k vyzkouseni a nasledne mi poskytnul i prvni pomoc
))
K pistoli samotne: skvele se drzi v ruce, pokud mam srovnavat s g43 tak je jeji drzeni rozhodne lepsi a to jak ve verzi se zasobnikem 7 tak 6 ran.
Strelba je ale to, co me prekvapilo nejvic.. S G43 nebyly vysledky uplne tragicke, ale musim rict, ze zpetny raz u W je znatelne mensi a strelba me celkove vic bavila.
Mozna i spoust je pocitove krapet hladsi (lehci). Vetsinou jsem se k memu prekvapeni trefoval tam kam jsem chtel. Zasobnik na 6 ran- tzn. drzeni bez malicku taky nebyl vylozene prusvih.
Celkove zbran muzu hodnotit vylozene kladne. Pri mem rozhodovani mezi pps m2 a nebo g43 jsem se vyrazne priklonil prave k Waltheru. Pokud vezmu v potaz vyssi porizovaci cenu, tak ale je nutno rict, ze odpada potreba kupovat kovova miridla - jsou v zakladu, a zasobnik 6,7,8 je taky trochu lepsi volba nez dodava v zakladu Glock.
+ odpada nasledne ladeni (odlehcovani) spouste jako u G protoze me prijde ta tovarni u W celkem ok, coz spouste hodne majitelum G nepripadaji.
Jeste jednou dekuji za zapujceni..

K pistoli samotne: skvele se drzi v ruce, pokud mam srovnavat s g43 tak je jeji drzeni rozhodne lepsi a to jak ve verzi se zasobnikem 7 tak 6 ran.
Strelba je ale to, co me prekvapilo nejvic.. S G43 nebyly vysledky uplne tragicke, ale musim rict, ze zpetny raz u W je znatelne mensi a strelba me celkove vic bavila.
Mozna i spoust je pocitove krapet hladsi (lehci). Vetsinou jsem se k memu prekvapeni trefoval tam kam jsem chtel. Zasobnik na 6 ran- tzn. drzeni bez malicku taky nebyl vylozene prusvih.
Celkove zbran muzu hodnotit vylozene kladne. Pri mem rozhodovani mezi pps m2 a nebo g43 jsem se vyrazne priklonil prave k Waltheru. Pokud vezmu v potaz vyssi porizovaci cenu, tak ale je nutno rict, ze odpada potreba kupovat kovova miridla - jsou v zakladu, a zasobnik 6,7,8 je taky trochu lepsi volba nez dodava v zakladu Glock.
+ odpada nasledne ladeni (odlehcovani) spouste jako u G protoze me prijde ta tovarni u W celkem ok, coz spouste hodne majitelum G nepripadaji.
Jeste jednou dekuji za zapujceni..
- notobi
- DoM
Příspěvek#118 » pát 9. zář 2016, 08:44
PPQ jsem zkoušel jen na sucho, takže těžko soudit, ale už jen podle toho mi přišla spoušť PPS M2 o něco málo tužší. Potvrzují to i uživatelé na zahraničních fórech. Osobně mi to moc nevadí, naopak, při nošení je to pro mě "jistější". Ten odpor zas není o tolik větší, aby to byl problém při střelbě.
- audis
- r626
Příspěvek#120 » pát 9. zář 2016, 11:13
Zeptam se vlastniku pps m2, co bylo obsahem v kufriku? Pistol, 3x zasobnik a papirova dokumentace? Koukal jsem, ze jsou nejaka videa na YT, ze jsou v baleni i takovy udelatko na nabijeni a v usa davaj i zamek - ten je myslim vyzadovan zakony v USA. Jde mi jen o to, jak moc se to lisi.. Diky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí