https://www.zbrane-doplnky.cz/

antonspelec

Příspěvek#1 » stř 23. led 2019, 19:35

Pokud uz tady vlakno na tenhle obchod je, tak se omlouvam.

Zajimaly by mne zkusenosti s nakupem zbrane v tomto obchodu. Nasel jsem par feedbacku na Heurece a je to celkem desivy cteni...

pelanj

Příspěvek#2 » čtv 24. led 2019, 08:46

Asi takhle. Párkrát jsem tam nakupoval a v podstatě jediný problém byl v tom se sejít v takový čas, aby to vyhovovalo prodejci i mně. Taky se stává, jako všude, že co je psané skladem skladem není. Zatím jsem ale kupoval jen věci, co skladem byly a byly za lepší cenu než jinde. Také se u pana Dvořáčka dá dohodnout nákup zbraně ze Zeleného Sportu. Pokud bych měl být objektivní, tak je to tak na 2-. Mohl bys poslat odkaz na tu Heureku?

Hribek

Příspěvek#3 » čtv 24. led 2019, 09:59

Jednou jsem tam kupoval zbraň a bylo to OK, jednou střely a bylo to špatné, jindy zas puškohled poštou a vše OK.... Znám lidi co jsou spokojení a lidi co by tam "nekoupili ani zálepky", takže tak - osobní zkušenost je prostě nepřenosná. Platí co píše pelanj - největší problém je dohodnout termín setkání. Občas má dobré ceny na různé věci.

antonspelec

Příspěvek#4 » čtv 24. led 2019, 10:19

Ja od nich jednou bral jednu malou vec na dobirku-o par set levnejsi nez vsude jinde a taky to bylo bez problemu. Nicmene nakup zbrane je neco jinyho...
Maji mit udajne vydejnu/provozovnu v Praze...byli jste tam nekdo?

Heureka tady:

https://obchody.heureka.cz/zbrane-doplnky-cz/recenze/

pelanj

Příspěvek#5 » čtv 24. led 2019, 10:50

Já tam osobně nebyl, ale když jsem s ním komunikoval, tak měl dny, kdy byl v Praze. A dokonce mi i nabízel, že se v Praze někde sejdeme. Jestli ti nevadí, že ho budeš muset trochu uhánět, tak nakonec dostaneš to, co chceš.

antonspelec

Příspěvek#6 » čtv 24. led 2019, 12:24

Uhaneni mi neva, spis mi jde o to, aby neprodal smejd (coz asi nehrozi, kdyz to ma byt nova zbran) a v pripade problemu, aby neignoroval reklamaci...

pelanj

Příspěvek#7 » čtv 24. led 2019, 12:41

Jednu reklamaci (ne zbraně) jsem řešil a proběhla naprosto standardně. Toho bych se nebál.

Miata

Příspěvek#8 » čtv 24. led 2019, 17:40

Kupoval jsem u něj UZI, proběhlo to bez problémů.

Walt

Příspěvek#9 » čtv 24. led 2019, 17:48

Bral jsem tam par zbrani od ZS plus nejake drobnosti
Vzdy bez problemu
Po telefonicke dohode mi jednou privezl destnik H&K na benzinku v Pribrami, v normalnim case jsem se tam nemohl dostat
Za me jednoznacne spokojenost

Niaz

Příspěvek#10 » čtv 24. led 2019, 19:48

antonspelec píše:Maji mit udajne vydejnu/provozovnu v Praze...byli jste tam nekdo?

Já tam byl, je to normální garáž/autoservis, kde dělají i cerakote. S majitelem jsem se v pohodě dohodnul na dovezení dvou zbraní na místo s tím, že si je tam prohlédnu a jednu koupím. Neměl s tím problém a ochotně vyšel vstříc.

antonspelec

Příspěvek#11 » čtv 24. led 2019, 20:35

Diky za zkusenosti, zkusim poptavku a uvidi se

Zpět na